Bæbelstårnet i Sønderborg IV

Overtagelsen

O-D-I-N.NET, En observation fra Sønderborg, 10. oktober 2019.

 

Det går sandelig godt med Hotel ALS … IK?
Efter åbningen i maj 2019 udskiftes hotellets direktør for 3. gang.

  1. Direktør, den tyske jøde Irmela Heinius, tysk jødisk selskab RIMC (International Hotels & Resorts GmbH)
  2. Direktør, den danske jøde Henrik Bille Pedersen, tysk jødisk selskab RIMC.
  3. Direktør, den danske jøde John Ankjær, dansk jødisk selskab Telling & Nesager ApS.
  4. Direktør indsættes snart af hotellets jødiske ejer, Bitten og Mads Clausen Fond (BMC), måske et medlem af BMC’s direktion direkte (?).

“Administrerende direktør [jøden] Per Have, BMC, fortæller, at BMC’s ønsker for hotellet ikke flugter med at være en del af et standardprodukt som store kæder tilbyder.

– Bitten og Mads Clausens Fond er meget passioneret omkring sin investering i Alsik, og vil gerne have mulighed for at profilere hotel og spa som et unikt produkt. Det harmonerer ikke med det at være en del at en hotelgruppe med standardiserede løsninger, siger han.”  Kilde: Jydske Vestkysten, 2. oktober 2019.

Alle disse spilfægterier, der kaldes afstandtagen fra “standardprodukter” og “passion” vidner om, at driften af hotellet ikke lever op til forventningerne (læs: mindre udbytte end planlagt i 2019).

Dette kaldes normalt for en krise, og forklaringen ligger måske i, at Sønderborg som europæisk og nordisk kulturområde, og i så fald – gudskelov! – ikke falder i smag hos den internationale storkapitals typiske kunder. Profileringen af hotellet som et unikt produkt med en bemærkelsesværdig vægt på spa-området lugter af lummer prostitution forklædt som turisme og “velvære”.

Mange nye arbejdspladser på hotel ALSIK vil kræve mere fremmed arbejdskraft.
Foto: Internettet

Redaktionen følger op på denne “udvikling” i Sønderborg.