Bjarne Corydons DONG-aftale er en jødebusiness

Overtagelsen

O-D-I-N.org, Hugo Ravn, 27. januar 2014 (opdateret 2018).

 

Danskernes blod vil flyde efter dette forræderiske udsalg af nationens forsyningssikkerhed. Vi taler om ægte hjerteblod. I en ikke fjern fremtid vil dine og mine børns blod flyde. Inden for få år er vi og næste generation nødt til at gøre op med den jødiske besættelsesmagt i Danmark. Vi vil først blive jaget og forsøgt udslettet som kriminelle, alene fordi vi hævder vores frihed og retten til Danmark. For de bedst egnede kan en del af deres fremtid komme til at bestå i guerilla-krig mod NWO. De vil gå over i historien som vores frihedskæmpere, mens jøderne – indtil vi har lukket munden på dem – vil kalde dem det, de plejer at kalde deres modstandere: terrorister!
Det kan ske hurtigere og mere smertefrit, hvis vi vågner op i tide! – og står sammen om at afvise magtjødernes planer med os.
Dette er ikke en sjov science-fiction fortælling, der skal bidrage yderligere til din passive underholdning. Det er dødelig alvor. Jøderne sidder allerede på Christiansborg og skriver under på en lille bid af vores ultimative undergang med denne sag. Elefanten spises som bekendt én bid ad gangen.


CEO (adm. direktør) Lloyd Blankfein, Goldman Sachs, han er også bestyrelsesformand. Bag ham th. COO (operativ direktør) Gary Cohn, han er samtidig præsident for Goldman Sachs Group Inc. To gulddrenge, hvis slægt har suget blod af amerikanske skatteydere i mere end 100 år. Til netop disse mennesker har jøden Bjarne Corydon valgt at sælge en betydelig post i danskernes energisikkerhed. Foto: Internettet

 

Magtjøderne er som konsekvens af en voldsforherligende troslære og talmudiseret opvækst, der totalt udelukker enhver mulighed for fredelig sameksistens, i fuld gang med at underlægge sig Jorden og den øvrige menneskehed til ejendom. Som ét af mange millioner små led i denne strategi får de nu overdraget nøglerne til dansk energi-forsyning som brodergave fra Bjarne Corydon. Denne “handel” skulle gerne have været gennemført gelinde, mens danskerne var optaget af Europa-håndbold. Den kalkule gik i vasken, men desværre gør det ingen forskel, at overdragelsen pludselig lå badet i lys. Ingen dansker har reel indflydelse på, hvad der sker i denne sag; for afgørelsen træffes formelt i Finansudvalget (et passende udansk forum, hvor jøderne for længst har sikret sig tilslutning).

Herunder et uddrag af dagens leder i Den korte avis. Avisens fædre overkommer ikke at beskrive de strategiske konsekvenser på længere sigt af finansministerens (den røde jødisk dominerede regerings) “bortskænkning” af dansk forsyningssikkerhed til deres stammefrænder i Goldman Sachs. I stedet kredser avisen (som jøderne i deres øvrige medier) i små politiske cirkler om, hvad jøde-1 er uenig med jøde-2 om i selve salget. Sagen er, at den påtagne indignation og det latterlige småsnakkeri ingen som helst indflydelse har på udfaldet.

DEN KORTE AVIS:

Bjarne Corydons DONG-aftale kan koste blod

Debatten om DONG og aftalen med Goldman Sachs raser stadig voldsommere. Men det er en ejendommelig debat. Parterne har ikke forholdt sig meget til hinandens argumenter.
Regeringen med Bjarne Corydon i spidsen har klart undervurderet, hvor stærke protester aftalen kunne udløse. Man har været meget dårligt forberedt på at tage debatten om Goldman Sachs’ dårlige renommé.
Corydon har koncentreret sig om at forklare, at DONG-aftalen med Goldman Sachs økonomisk var den bedst mulige. Men det har tydeligvis ikke været nok til at stille kritikerne tilfreds.
Omvendt er kritikerne gået meget lidt ind i Corydons argumenter om, at man befandt sig i en tvangssituation: DONG havde akut behov for at få tilført kapital, denne kapital skulle være privat, og dér var Goldman Sachs den bedste mulighed.
Så det har i vidt omfang været en goddag-mand-økseskaft debat.
Alt tyder på, at Corydon får sin aftale igennem Finansudvalget på torsdag. Men den kan koste blod for regeringen.
Spørgsmålet er så, om det blodtab vil være stort nok til at påvirke det kommende folketingsvalg.
(…)

Faren for regeringen

Aftalen kommer nok i hus på torsdag med opbakning fra regeringspartierne, Venstre og De Konservative. Men den vil sende dønninger gennem dansk politik i tiden fremover.
Regeringen behøver næppe at frygte, at DONG-aftalen ligefrem bliver et vigtigt tema i næste valgkamp. Moderne politik er fyldt med sager, der bruser voldsomt op, men snart mister deres politiske kraft. Ved valget vil andre temaer dominere.
Alligevel kan DONG-balladen blive farlig. Den kan nemlig bidrage til vælgernes almindelige indtryk af Thorning, Corydon og resten af regeringen. Nærmere bestemt kan den forstærke problematiske træk, som mange vælgere i forvejen forbinder med regeringen:
Det ene er internt kævl. Det kommer her fra både SF og fra Socialdemokraternes rækker.
Det andet er alt for blå holdninger. Corydons politik vil i endnu højere grad stå som kapitalvenlig.
Det tredje er tabere. DONG-sagen risikerer at give regeringen ny nedtur i meningsmålingerne,
Så selv om DONG næppe bliver et stort nummer i valgkampen, kan sagen koste blod for regeringen.

Kilde: Den korte avis (artiklen er slettet)