Bombe mod: Egyptens ambass. i Islamabad, Pakistan,
19. november 1995

Sand Historie

O-D-I-N.org ud fra The Third Truth about 9/11, 8. februar 2015.

 

Bombe mod Egyptens ambassade i Islamabad, Pakistan – søndag 19. november 1995 kl. 09.30.

Måske repræsenterede denne bombning et strategisk vendepunkt i beretningen om “islamisk terror”.


Dette er sandsynligvis et billede af den egyptiske ambassade i Islamabad, Pakistan, kort efter bombningen i 1995, men det er yderst vanskeligt at finde bekræftede billeder fra denne begivenhed på Internettet.

 

Læste du hove­d­ar­tik­len?
CIA’s og Mossads terror-atombomber

Officielle oplysninger ifølge Wikipedia: (Fodnote 372: Den oprindelige Wikipedia-artikel om bombningen findes ikke mere. [En del af den samme tekst har overlevet i denne udgave fra Wikipedia; kig under afsnittet “Pakistan”.])

… Egyptisk Islamisk Jihads celle i Pakistan bombede den egyptiske ambassade i Islamabad i Pakistan. Denne bombning den 19 november tjente som prototype for fremtidige angreb for søsterorganisationen al-Qaeda, såsom bombningerne i 1998 af de amerikanske ambassader i Afrika. En pickup-lastbil lastet med en 250 punds-bombe [lb], fremstillet af den egyptiske tidligere taxichauffør Abu Khabab, brød igennem til området. Selvmordsbombemanden/chaufføren,  udløste bomben og ambassaden styrtede sammen. Mange andre bygninger inden for en halv mile’s radius [ca. 800 meter] fra bomben blev alvorligt beskadiget. Ud over de to selvmordsbombemænd døde seksten mennesker og tres blev såret. Det var E I J’s* første vellykkede opgave under Ayman al-Zawahiris lederskab, men Bin Laden havde (angiveligt) ikke godkendt operationen og var ikke fornøjet med den …

Osama var efter påstanden “ikke fornøjet”, fordi det “angiveligt” stillede Pakistan, som formodedes at være hovedtilhængeren af den falske Wahhabi-ideologi, i skyggen, en ideologi, der var møntet på at skulle erstatte Adat** i det tilstødende Afghanistan. 

*) [EIJ: Egyptisk Islamisk Jihad.]
**) [Adat-loven: Ækvivalent med jødernes Moselov.]

Fra passagen ovenfor er det vigtigt at notere sig kombinationen af de to ord “islamisk” og “jihad”, gå ikke glip af det vink.

Samtidige nyhedsrapporter – af Steve Macko:
[Fodnote 373 giver fejl 404: “Siden kan ikke findes”. Her er en  artikel fra Los Angeles Times, muligvis helt eller delvist den samme.]

Femten mennesker blev rapporteret dræbt og andre 59 tilskadekommet i et tilsyneladende selvmordsbombeangreb på den egyptiske ambassade i den pakistanske hovedstad, Islamabad. En pickup-lastbil fyldt med eksplosiver brasede gennem porten til ambassaden og eksploderede. Militante islamister i Egypten har erklæret sig ansvarlige for angrebet. De fleste af de døde ofre oplystes af være pakistanske sikkerhedsvagter og klienter, der ansøgte om visa til Egypten. Det meddeltes også, at mindst én egyptisk diplomat var blevet dræbt.

Sardar Aseff Ali, Pakistans udenrigsminister, udtalte, at bombningen var “et usselt angreb”. Han sagde også: “Det var et terrorangreb, der blev udført af en selvmordsbombemand, som må have rambukket sig vej gennem porten og sprængt sin pickup-lastbil i luften.” Ifølge et vidne rev den kraftige sprængning hele siden af ambassadebygningen. Der gik rygter om, at der var to eksplosioner med omkring tre minutters mellemrum. Bombeangrebet fandt sted omkring kl. 9.30 formiddag pakistansk tid, da ambassaden var åben for klienter. Søndag er normal arbejdsdag i den del af verden.

Den anden eksplosion rapporteredes at have været kraftigere end den første og var sandsynligvis designet til at dræbe eller skade redningsfolkene. Eksplosionen kunne mærkes adskillige miles væk. En politimand, der er sikkerhedsvagt på den egyptiske ambassade sagde: “Jeg stod på ydersiden af porten, da liget af en politiofficer kom flyvende over muren og landede ved siden af mig.”

Den egyptiske ambassadør var dybt chokeret efter eksplosionen, men ellers uskadt. Den politimand, der bevidnede bombningen, forklarede, at den første eksplosion syntes at have været uden for ambassadeområdet, og den anden, meget kraftigere eksplosion, kom fra selve området inden for muren. Kropsdele fra ofrene, fortaltes det, var blevet spredt ud over gaderne rundt om ambassaden. En ambassade-arbejder udtalte: “Det var en massiv eksplosion.” Det blev rapporteret, at mange mennesker mentes er være blevet fanget i resterne fra den 3-etagers bygning. Der blev rapporteret et ti fods dybt hul uden for ambassadebygningen. Mange andre bygninger inden for beboelsesområdet, herunder kontorer og lejligheder, havde efter sigende også lidt betydelig skade.

Ved at læse mellem linjerne, kan vi udlede følgende:

  1. Bilbomber eksploderer ikke to gange, især ikke med 3 minutters mellemrum.
  2. Bilbomber danner ikke huller, især ikke 10 fod dybe [ca. 3 meter].
  3. 250 pund [lb] (ca. 114 kg) ordinært sprængstof frembringer ikke en eksplosion, der kan mærkes adskillige miles væk.
  4. Tabene kunne være undervurderet – for eksempel kunne ganske mange være sporløst forsvundet, og der kunne være tilfælde af skader efter farlig stråling og radioaktivt støv (der jo ikke er kendetegnet ved synlige skader som tryk- og brandskader), som først ville manifestere sig senere. Men den slags blev ikke rapporteret. [Det bliver de aldrig, selv om de findes.]
  5. Eftersom den anden eksplosion intet havde at gøre med den første, og det andet nulpunkt blev registreret at ligge inden for ambassadeområdet men uden for selve bygningen, kan vi gå ud fra, at det var en miniatombombe, der var installeret i kloakken, som det er praksis ved den slags bombninger. Jeg formoder, at bomben blev installeret med hjælp fra en pakistansk offentlig ansat under dække af at være udstyr til pakistanernes egen smuglytning til samtalerne til og fra den Egyptiske ambassade. I sig selv et harmløst projekt. Jeg kunne tage fejl, men jeg tror, at det foregik på den måde.
    [For at denne “autoriserede” tilstedeværelse fra kloakvæsenet ikke skulle virke for umotiveret, kan man forestille sig, at gerningsmændene, stadig med hjælp fra det lokale kloakvæsen (under dække af at være pakistansk efterretningskapacitet) forinden forårsagede et afløbsproblem for ambassaden, således at ambassaden selv tilkaldte hjælp.]
  6. Det er også lidt mærkeligt, at der overhovedet optrådte en lastbil i bombningen. Alle de mennesker, der senere kunne have forklaret om præcise detaljer fra angrebet var åbenbart dræbt ved at have været for tæt på nulpunktet for en nuklear udladning. Det er mere sandsynligt, at ingen lastbil var involveret i bombningen, for den var helt konkret ikke nødvendig. Den første eksplosion kunne have været en mindre konventionel bombe pakket i en personbil eller endda på en motorcykel, der var parkeret i nærheden af ambassadens port, kun for at tiltrække opmærksomhed.
    [Det er før set, fx op til Bali-bombningen i 2002, at Mossad – i skikkelse af veltalende og bemidlede arabisk udseende “muslimske” talsmænd fra denne eller hin organisation – har overtalt lokale religionsforskruede fjolser til at bære bombeveste og blive martyrer. Den første bombe kan have været forårsaget af den kategori, mens den anden allerede var anbragt i kloaksystemet og blev fjernudløst. Dette ville forvirre under efterforskningen og aflede opmærksomheden fra de egentlige forbrydere.]

Gerningsmænd: De samme som altid udfører denne kategori af miniatombombning.

Motiv(er): Uvist, eftersom det er så længe siden. Måske en helt rutinemæssig adfærdsregulerende foranstaltning som en del af et større projekt, der havde til formål at skabe opmærksomhed i visse muslimske landes regeringer, såsom Egyptens og Pakistans, og bringe dem ind i et tættere samarbejde med de amerikanske og israelske hemmelige tjenester.
En anden mulighed er, at eftersom “the good guys” i 1996 endnu ikke var kommet på ideen om at bruge deres tidligere allierede Osama bin Laden i rollen som global atombombemand, gik den første satsning på det nyskabte såkaldte Egyptisk Islamisk Jihad under ledelse af bondefangerassistenten dr. Ayman Al-Zawahiri. I den sammenhæng kunne bombningen af den egyptiske ambassade have fungeret som den ny kandidats indledende “manifestation” i rollen som “ny global fjende”. Selvfølgelig ville en sidegevinst af bombningen være at der kom fokus på nyskabelserne “muslimsk terror” og “militant islamisme”. I lidt videre omfang ville bombningen skabe opmærksomhed on “Al-Qaeda” (eftersom det såkaldte Egyptisk Islamisk Jíhad” under dr. Ayman al-Zawahin (angiveligt) snart ville blive forenet med “Al-Qaeda” til en større enhed under Osama bin Laden).

[Bemærk, at dette overordnede design alt overvejende kun eksisterer i form af kampagner i jødiske medier kombineret med “muslimske” nukleare terrorhandlinger, der udføres af Mossad og CIA. Der er selvfølgelig mindre modstandsgrupper i den islamiske verden, men ingen af dem er organiseret, så de kommer i nærheden af de bedrifter, eller den ondskab, der tilskrives dem i medierne. Ondskaben har altid sit udspring i den jødiske propaganda.
En anden kategori er de stakler, der bliver grebet af den jødiske propaganda over Internettet og Tv og igangsætter deres egen lille vendetta det sted, hvor de bor i Vesten. Disse begivenheder gribes straks af jødepressen og blæses i 2015 op til at være “udløbere af Islamisk Stat”. Verden vil bedrages og bli’r det.]

Det virker som om, at denne nukleare bombning var den første, der  ikke blev tilskrevet de islamiske fundamentalister (de var ægte kødelige fjender af sekten af frimurere). Lige fra begyndelsen blev denne bombning direkte skyldt på al-Zawahiri og hans nye organisation med det idiotiske navn “Islamisk Jihad” i stedet for, som tidligere, Iran, Hezbollah og andre islamiske fundamentalister.

Måske repræsenterede denne bombning et strategisk vendepunkt i beretningen om “islamisk terror”.