DEN KORTE AVIS er en zionistisk propagandasprøjte

Overtagelsen

O-D-I-N.org kommentar til Den Korte Avis, 7. og 20. januar 2015.

 

Den Korte Avis har sat sin kortvarige succes som nogenlunde troværdig Internet-avis over styr og afslører sig som redskab for Israel-lobbyens hetz mod alt og alle fra den islamiske verden. De afbalancerede skribenter, der kunne andet end hykle om indvandringen eller male skrækbilleder af “Islamisk Stat”, ses mindre og mindre, og hr. og fru Pittelkow/Jespersen er ladt tilbage med fanatikerne. Det er forbenede zionister, som reflektorisk sværter enhver, der enten har god grund til at være imod Israel og dets mere eller mindre frivillige vestlige allierede (i.e. Danmark) eller har forstand nok til at gennemskue, at Den Korte Avis nu for alvor driver sin propaganda til fordel for Israel. Samtidig lykkes det (endnu) avisen at give udseende af at være et ærkedansk medie betjent af danskere. Dette foregivende er en løgn. Samtlige fast tilknyttede skribenter honorerer en jødisk stammeafhængighed eller medlemskabet af Zionistforeningen (ja, den findes faktisk på dansk grund, lige så inderligt uønsket som Hizb ut-Tahrir).

Den 7. januar 2015 bragte den korte avis ukritisk denne fantastiske propaganda-godbid, som måske bare var sat i cirkulation på Internettet, men mere sandsynligt blev direkte leveret fra de jødiske bureauer, som alle “danske” medier abonnerer på …
Sådan lød den alarmerende overskrift i Den Korte Avis: 

“Video: Terroristerne skyder med koldt blod en politimand på klos hold”

Fra det såkaldte Charlie Hebdo attentat (“terrorangreb”) er det interessant først at se videoen fra Den Korte Avis. Bemærk, at “terroristen” på fortovet, der hævdes at skyde den liggende politimand, gør det fra en position, hvorfra der ikke skydes i den uredigerede udgave af filmen (der følger som den næste). Samtidig kan vi se, at da det virkelige skud affyres, er der ingen mundingsflamme, men på kopien fra Den Korte Avis, er der indredigeret en mundingsflamme for at understrege stedet for det falske skud. Første video viser det falske hændelsesforløb fra Den Korte Avis. Der er tale om groft manipuleret dokumentation:

Kør nu videoen nedenfor og se, hvad der i virkeligheden skete med den liggende politimand (eller medaktør). Vi kan se, at skuddet falder senere. I den første video, o. 16 sek inde, viser “doktorering” i form af tilført mundingsflamme for at antyde skudafgivelse et forkert sted …

Som om vi ser en drejebog blive kørt

Den Korte Avis følger slavisk enhver kampagne, som tilflyder fra de zionistiske producenter, der styrer den generelle hetz mod den islamiske verden. Formålet har siden udgivelsen af Jyllands-Posten med de famøse tegninger af profeten været at provokere og dæmonisere Israels fjender. ISIS eller “Islamisk Stat” er for tiden det store dyr i åbenbaringen og tillægges stadig større farlighed, mens Israel og Mossad gør sig klar til at udføre ISIS’ næste tilfælde af “islamisk terrorisme”.
Dermed ikke sagt, at der ingen modstand findes fra de lande, som jøderne har terroriseret før og efter 1948, enten ved brutale mord og fordrivelse eller ved USA’s interventioner for Israel – eller i form af modbydelig propaganda som den vi møder i Den Korte Avis.

35 procent af spisesedlen er “farlig muslim”, “ond muslim” eller “dum muslim”

Her er mere end 1/3 af artiklerne på DEN KORTE AVIS’ spiseseddel den 20. januar 2015 helliget dæmoniseringen af Israels fjender (søg på Den Korte Avis med “20. januar 2015” eller med følgende overskrifter):

Karen Jespersen og Ralf Pittelkow:
Vi ligger, som vi har redt, med islam

Poul Erik Andersen:
Berygtet og kriminel palæstinensisk Vollsmosefamilie hærger Odense – nu er den vokset til 100 medlemmer

Redaktionen:
Bare 500 kilometer fra København har Islamisk Stat nu så stor magt, at man får dødstrusler, hvis man er kritisk

Video:
Kvinden råber “jeg er uskyldig” mens mændene holder hende, så hun kan få hovedet hugget af

Hara Dvinge:
Alaa og Abdisalam truer og siger, at myndighederne skal lade dem i fred – de koster samfundet en formue

Kjeld B. Nilsson:
Slut med at tage med fløjlshandsker på dem, der demonstrerer sympati for terroristerne

Lone Nørgaard:
Islam; islamisme og moderate muslimer

Ud af 20 overskrifter på spisesedlen henviser de 7 til uskønne angreb på mennesker fra en verden, hvis eksistens ikke kan benægtes, men som i medierne alt overvejende afbildes gennem billedkonstruktioner og falske beskrivelser, der distribueres til såvel ukritiske “nyhedsformidlere” som villige talerør for anti-muslimsk propaganda.
Det er zionistisk krigspropaganda, Den Korte Avis her formidler.

Det værste er falskheden

Det værste er dobbeltspillet, hykleriet og den evindelige løgn om, at en eller anden vrangvillig elite på Christiansborg skulle ignorere de gode og sandhedssøgende jødiske redaktioner rundt om i landet.
Den enkle sandhed er, at det er de samme redaktørers zionistiske venner fra synagogen eller fra Zionistforeningen eller fra Publicistklubben eller fra Trykkefrihedsselskabet eller fra Christiansborg, der står sammen om at fastholde fremmedinvasionen af Europa fra lande med uforligelige kulturer og dermed fastholder grundlaget for den konflikt mellem danskerne og de islamiske indvandrere, der har til formål at fremkalde vores sympati for Israel og det modsatte for den arabiske verden.
Konflikten piskes for hver dag yderligere op til et had ved hjælp af villige redskaber som Den Korte Avis med overskrifter som dem fra i dag.
Kampagnen er fortløbende og kører efter den store NWO-drejebog, der vha. princippet “del og hersk” vil kaste os ud i en ny verdenskrig. Europæere og amerikanere, der for sent opfattede svindlen, vil forbløde på slagmarken i nye meningsløse kampe imod mennesker, som ikke er vores fjender. Den muslimske modstand er udelukkende rettet mod Israel! – og der er tale om helt legitim frihedskamp mod en besættelsesmagt, der myrder og terroriserer sig til nyt land. Lad slyngelstaten, der kun er i stand til at skabe fjender, udkæmpe sine egne krige, indtil den møder sin retfærdige skæbne. Det bliver en afgørende sejr for fred på Jorden, når Israel og zionismen er afvæbnet og flyttet til en fredfyldt ø i Stillehavet. Denne sejr for fredelig sameksistens vil være på trods af Den Korte Avis.