Der er intet normalt ved at være fed*

Overtagelsen

Sakset fra Politiken 25. juni 2017

Det er federe at være amerikaner

Af Kristian Mouritzen, Politiken

Amerikanerne bliver federe og federe, og myndighederne frygter nu både for borgernes sundhed og den nationale sikkerhed. Hvad der før var alt for meget er nu blevet alt for almindeligt.


[Tess Hollyday, kønt ansigt, men umanerligt fed og tilsvarende dum. 
Læs vores kommentar nederst …]

 

Fedmefronten har ændret sig siden 2001. Dengang indsendte Tess Holliday billeder af sig selv til adskillige modelbureauer rundt om i USA for som 15-årig at forfølge sin drøm: At blive model. Men ingen ville have hende. Det var afslag på afslag.

“Du har et kønt ansigt, men du er for lille og for stor”.

Det første hentydede til hendes højde på 1,65 meter, mens det sidste gik på hendes størrelse. Hun var nemlig allerede dengang det, man venligt kalder for »temmelig rund«. I dag – 15 år senere – er hendes størrelse ingen hindring.

Hun kan vælge og vrage mellem tilbud fra de store firmaer om at blive model. For amerikanerne har brug for Tess Holliday, der med sin størrelse 58 er tættere på virkelighedens amerikanske kvinder end de tynde modeller, man normalt ser på catwalken ved de mange årlige modeopvisninger.

“Min telefon ringer bare hele tiden. Jeg er lige kommet tilbage fra London for tre uger siden, og i denne uge skal jeg til New York. Næste uge er jeg i Montreal, og så er det tilbage til New York igen. Og så til New Orleans, Las Vegas og Seattle. Vel at mærke for at arbejde,” fortæller den nu 29-årige topmodel til det amerikanske magasin People.

Og Tess Holliday er ikke bare forvist til side 21 inde i magasinet. Den store kvinde stråler ud over hele forsiden, stolt af sin størrelse og med en selvsikkerhed og et smil, der giver håb til alle de amerikanske kvinder, der ikke længere bare er overvægtige, men direkte fede. Og dem er der mange af.

En undersøgelse fra i sidste uge viste, at amerikanske kvinder nu har den samme størrelse som amerikanske mænd havde i 1960’erne. I gennemsnit vel at mærke.

Tess Holliday indgyder ikke kun selvtillid hos alle de kvinder, der ligesom hende selv oplevede en barndom fra indersiden af et skoleskab, låst inde af ondskabsfulde klassekammerater, der ikke ville være sammen med klassens tykke pige. I dag tjener hun gode penge, er en feteret model og umådeligt populær på de sociale medier.

En analyse i det amerikanske lægetidsskrift JAMA viser, at 75 procent af amerikanske mænd og 67 procent af kvinderne over 25 år nu er overvægtige eller direkte fede.

Billedet har ændret sig på kun tyve år. Og ikke til det bedre. Dengang var “kun” 63 procent af de amerikanske mænd overvægtige eller fede, mens 55 procent af kvinderne var det samme. Ud over de mange søvnløse nætter det giver de amerikanske sundhedsmyndigheder, fordi følgesygdommene er alvorlige og dyre at behandle, så er intet mindre end USA’s sikkerhed nu også på spil.

I TV-udsendelser ses bekymrede amerikanske officerer, der har vanskeligt ved at rekruttere nye soldater, fordi de simpelthen er så fede, at man dårligt nok tør lade dem gå igennem en militær stroppetur på seks uger af frygt for, at de falder døde om.

“Lige om lidt er amerikanerne for fede til at kæmpe, og så har USA’s mange fjender frit spil,” lyder det fra det amerikanske forsvarsministerium, Pentagon.

“Om fem år vil de amerikanske unge være så overvægtige, at vi vil være ude af stand til at rekruttere egnede soldater. Fedme udgør en national sikkerhedsrisiko,” siger generalmajor Allen Batschelet, som er den øverstbefalende for militærets rekrutteringscentral.

For at sætte trumf på har han til en af de nationale TV-stationer oplyst, at kun 72.000 ud af 195.000 unge mænd og kvinder, der meldte sig til militæret, kunne bestå prøverne. Resten var enten for fede eller for dumme eller havde for mange tatoveringer eller en kriminel fortid. Men den største gruppe af dem, der ikke kunne klare prøverne, var de fede. De udgjorde ti procent.

“Og før man gør grin med dette tal, så viser vores beregninger, at det i år 2020 vil være steget til 50 procent, hvilket betyder, at to ud af ti vil blive kasseret, alene fordi de ikke kan få rumpen med sig,” sagde generalmajoren.

For lægerne, for militæret og for samfundet som sådan er det store problem, at det er blevet normalt at være overvægtig og fed. Og det gør det ekstra svært at bekæmpe det.

“Det er blevet almindeligt accepteret at være fed. Det er en national krise, og hvis du ser dig omkring, så er 70 procent af de voksne overvægtige eller fede. Man vender sig om efter de tynde på gaden; ikke de andre,” siger Claire Putnam, som forsker i fedme.

Og det er ikke bare dem over 25 år, der har problemet. Mere end 70 procent af børnene og de unge er også overvægtige. Det er eksploderet inden for en enkelt generation, og intet tyder på, at billedet vil vende til trods for mange kampagner i skoler o.l. steder.

Fhv. amerikanske præsidentfrue, Michelle Obama, har kørt kampagner for sund mad – grøntsager og mindre kød. Men forgæves. Amerikanske unge spytter stadig gulerødderne ud og mener, at kartoffelchips er den eneste nødvendige grøntsag.

Det er også svært for lægerne at tage denne diskussion med deres patienter. Amerikanerne skal udfylde et spørgeskema, når de opsøger en ny læge. Øverst i skemaet er der forskellige rubrikker, som man skal krydse af, hvis ikke man ønsker at tale med lægen om et bestemt spørgsmål. Den, de fleste sætter kryds i, er spørgsmålet om vægt.

“Folk opsøger lægen, men forlader konsultationen igen uden at få den vigtigste besked: Tab dig. For du er for fed. De går ud ad døren og tror, at de er normalvægtige. Det er et problem,” fastslår Claire Putnam.

*) Redaktionel kommentar

Jovist, Tess Hollyday har et pænt ansigt – og dermed er hendes eneste aktiv nævnt. Hun er kvalmende fed og et skændigt eksempel på, at danske mænd og kvinder i stigende omfang ender som kropslige katastrofer fra en ganske ung alder. Det nytter ikke at investere i slankende tatoveringer. De understreger kun, at evnen til at tænke selvstændigt også er gået tabt. Årsag og virkning er oplagt: Er du for dum til at respektere din egen krop, ender du med garanti med at være fed og i mange tilfælde med en lårfed tatovering over armen.

Det primære problem er en kombination af fejlernæring og svag karakter. Fedme er ofte arveligt og optræder hyppigst blandt mindre veluddannede mennesker. Det hænger beviseligt sammen med dårlig begavelse og manglende uddannelse. Så er det sagt. Æderiet og det medfølgende udseende får selvagtelsen til at styrtdykke, selvdisciplinen går tabt, ladheden og ligegyldigheden tager over og fører usvigelig sikkert til mentale problemer, ynkelige klynkerier og ultimativt tildeling af invalidepension i en ung alder. Nogle evner ikke at forstå, at de med æderiet forbereder deres egen meget for tidlige død. Det nuværende offentlige system forsyner dig hjertens gerne med en elektrisk kørestol, hvis du bare lover at blive siddende i den. De færreste kommer op af den igen.

Vi kan alle blive slanke, veltrænede, selvbevidste og kropsligt attraktive mennesker. Det kræver kun, at vi udviser den nødvendige kampånd og i tide hanker op i os selv. Det fortjener det modsatte køn, og det fortjener vores børn. Vi er nødt til at blive gode rollemodeller for børnene. Det er vores ansvar som forældre. Ellers ser ungerne ingen grund til at gøre det bedre end os.

En betydelig risiko består i, at vi mister evnen til at reproducere os selv. Uden mange flere hvide børn vil det oprindelige Europa dø ud, og vi vil hurtigt blive erstattet af et chokoladebrunt blandingsprodukt – åndeligt underlegent men fysisk sundt og med det primære livsmål: at eje en iPhone og se smarte ud. Nogle af disse indvandrerfamilier modtager 50.000 kroner fra danske skatteydere hver måned. De kan ikke alle sammen forsynes med et job, som de kan klare. Disse funktioner er for længst automatiseret i Europa. Men det betyder mindre, for hvem gider røre en finger, hvis man som umulig arbejdssøgende alligevel får alt foræret af de venlige magthavere i Danmark.

Denne nye type danske statsborgere vil aldrig komme til at tjene til eget ophold. Selv tredje generations indvandrere er – gennemgående – for ubegavede til at tage en kvalificerende uddannelse. Den vil heller ikke protestere, når den tvangsudskrives af jøderne på Christiansborg til at myrde løs på fremmede folkeslag, som aldrig har været Danmarks fjender – eller, som det sker i USA – overfalder den oprindelige befolkning efter at være indlemmet i den uniformerede politistyrke. Ultimativt kan denne brune legion af “mongoler” i dansk forsvar blive sat ind mod oprindelige danskere, da den hverken føler et nationalt tilhørsforhold eller besidder en nordisk identitet.
Dette gennemsnitlige produkt vil stå i skærende kontrast til den oprindelige hvide, fremgangsrige race med lys hud, lyst hår, blå øjne, betydelig fantasi, kreativitet og humor, det sidste som følge af høj intelligens.

Abnormiteten Tess Hollyday promoveres indirekte med ovenstående artikel af propagandaorganet Politiken, ejet af den internationale jødedom. Den har som erklæret mål at fjerne alle hvide fra Jordens overflade. Snigmordet udfoldes på alle niveauer. Ved hjælp af dødeligt usund mad fra jødernes kædeforretninger. De leverer fødevarer, der svømmer med usundt fedt, sukker, syntetiske præparater og genmodificerede produkter. Der tilsættes i tusindvis af udokumenterede præparater til vores fødevarer, og kun producenterne kender deres farlighed. Jøderne har for længst afskaffet en effektiv fødevarekontrol i Danmark.

Samtidig bearbejdes vores opfattelse af sund kropsetik i negativ retning. Der ligger en strategisk planlægning bag det faktum, at skytte- og gymnastikforeninger, der blev indført under Anden Verdenskrig med Adolf Hitlers ungdom som forbillede, ikke har nydt fremme i Danmark siden 70’erne. Jøderne ønsker ikke modstand fra en sund og veltrænet dansk nation.

Unge piger og kvinder svømmer i kvindeligt kønshormon, der udskilles med urinen og hobes op i miljøet efter brugen af diverse svangerskabsforebyggende medikamenter.
Drenge og yngre mænd udvikler mindre muskulatur, til gengæld mere fedtvæv, sopatter og små kønsorganer, der gør dem uskikkede som sexpartnere og ultimativt som fædre. Selv om de overvægtige kvinder lader stå til med egen kropsetik, foretrækker de en slank og viril mand. Når de længe nok har afprøvet slappe, kussificerede danskere, begynder de at vælge de stærke og mere bevægelige sorte og farvede, der oversvømmer os fra Afrika, Mellemøsten og det sydlige Asien.

Jøderne udnytter de nedarvede instinkter hos kvinder, der styrer dem mod de stærkeste handyr. Det kommer i stigende omfang de mest primitive af indvandrerne til gode. Og de er i forvejen præpareret med, at der er fri jagt på hvide europæiske kvinder. Sidstnævnte er jo i forvejen “småprostituerede af opdragelse, gør ikke synderligt modstand og findes i et bredt udvalg i mellem- og overstørrelse”. Takket være visse kvinders groteske valg af beklædning, der synes at være malet direkte på fedtflommerne, overlades intet til fantasien. Den fede hvide kvinde bliver pludselig påskønnet af en farvet mand, der skynder sig at konsolidere sit videre ophold ved at avle et antal mellembrune børn på kvinden. Jødernes agenda for at omdanne Europas befolkninger til et mellembrunt blandingsprodukt kører i overhalingsbanen – med betydelig succes. Vi kan til gengæld love disse hvide kvinder, at når jødeproblemet igen er afskaffet i Danmark, vil de som raceskændere blive sendt til Afrika, Indien, Sri Lanka m.fl. eksotiske steder sammen med ægtefælle og afkom.

Det er allerede nævnt ovenfor, hvad fedme, som er en relativt mindre hindring i de yngre år, udvikler sig til af sygdomme og belastningslidelser fra 40-årsdagen og fremefter. Fyrre, fed og færdig! er et slogan, der vil frem. Forestil dig en alderdom i smerte og fortrydelse. Men på den anden side – er du fed nok, kan du i det mindste glæde dig over, at dit pinagtige otium bliver ganske kort.

Der er intet normalt ved at være fed! – du ødelægger dit liv

Hvis du har et problem med vægten, så begynd at spise rigtigt fra nu af. Det er aldrig for sent at ændre livsstil og blive slank og attraktiv. Det er sundt at være sulten, og det er sundt at holde en fastedag i ny og næ. Spis kød fra sunde dyr og grøntsager fra sunde marker. Hold dig i form. Det er et betydeligt værn om din sundhed. Man bliver kun gammel med et stærkt immunforsvar, og du ødelægger primært dit immunforsvar, hvis du lader stå til med æderiet. Forfald ikke til at vente på, at det bliver normalt at være fed. Det sker forhåbentlig aldrig i Danmark. Du omfavner en tidlig død, og du gør præcis, som dine mordere har planlagt: overgiv dig uden modstand, VIKING! – du er jo alligevel for fed til at slås.

Her er et link til økologiske gårdbrug i Danmark, hvor maden er avlet af private under forsvarlige forhold. Opsøg det nærmeste gårdbrug og køb dine råvarer der. Udgiften til mad bliver lidt større på den måde, men i DET LANGE LIV betaler det sig.