“Det gode digitale liv”

Overtagelsen

O-D-I-N.NET, Redaktionen, 21. august 2017.

 

Illustration baseret på Internettet.

 

Til at formidle telefonien i Danmark fandtes tidligere et antal nationale selskaber. Bedst huskes måske JTAS, Jydsk Telefon A/S og for Sjælland KTAS, Københavns Telefon A/S. Fra 1995 blev JTAS, KTAS og et antal mindre selskaber lagt sammen under navnet Tele Danmark. Fusionen betød et faktisk monopol i Danmark på trods af påstanden om, at Tele Danmark konkurrerede frit på markedet. Hvordan det var muligt, når selskabet allerede var eneejer af telefonnettet (det fysiske net af kobber, lyslederkabler, krydsfelter m.v.), må man spørge jøderne på Christiansborg om. Konkurrenter til Tele Danmark og senere TDC har aldrig haft lige vilkår, fordi lejen af det fysiske net naturligvis er en ekstraudgift i konkurrentens pris til forbrugeren.
I 2000 ændredes navnet til TDC A/S, der blev opdelt i “TDC Erhverv” og “TDC Privat”. Samtidig blev den jødiske direktør og kommende “formidler” Henning Dyremose nu koncerndirektør med en løn på 8 mio. kroner årligt* (et af beviserne for monopolets alt for høje takster).

I 2016 blev “TDC Privat” omstruktureret og “internationaliseret” under det dumsmarte navn YouSee! Dette “YouSee” med nyeste genistreg, indskuddet “must” – You-must-See (åbenbart et forsøg på at forklare betydningen af “DuSe” eller “ISe” for danskerne) har for nylig udviklet følgende slogan:

“Giv børn et godt online liv – donér din gamle mobil”

Ideen udvikles i det følgende og hykler oven i købet et miljøhensyn:

Din gamle mobil er penge værd. Hvert år smider vi omkring 66.000 tons mobiltelefoner ud. Det svarer til vægten af 456 blåhvaler. Kun 15% af dem bliver genanvendt. Det vil vi gerne ændre på. Derfor kan du nu donere din gamle mobil i alle YouSee’s butikker – så sørger vi for, at de bliver solgt til genbrug og genanvendelse. Pengene fra salget går ubeskåret til Børns Vilkår. Sammen støtter vi, at Børns Vilkår udvikler nye redskaber til, at forældre kan hjælpe deres børn til et godt digitalt liv uden mobning og eksklusion.

Her er det underliggende budskab:
“Hvis du (godtroende tåbe) afleverer en brugbar mobiltelefon gratis til (det jødeejede selskab) YouSee, vil YouSee sammen med (den jødiske godhedsindustri, herunder) Børns Vilkår udvikle “nye redskaber” (renoverede mobiltelefoner?) for bedre at kunne inkludere dine børn i “det gode digitale liv”. Hvis du imod forventning ikke tilmelder dine børn som ungdomskunder hos YouSee, udsætter du dem måske for mobning og udelukkelse fra det gode selskab.”

Danske forældre møder, ikke mindst fra børneværelset, et betydeligt pres, der i alt for mange tilfælde får dem til at forsyne de små plageånder med en mobiltelefon og et ubegrænset abonnement – kun for at få fred.
Lille Bodil og Benny er i kraft af den overalt buldrende propaganda for “det gode digitale liv” blevet præpareret med, at kun den nyeste version af en af topmodellerne vil gøre dem til lykkelige mennesker. Far og mor betaler typisk ågerpris for den nyeste mærkevare og lægger samtidig grunden til deres barns åndelige død. For Bodil og Benny vil ikke acceptere en renoveret mobiltelefon fra YouSee, når de kan få den nyeste mærkevare leveret på et sølvfad fra trætte, uengagerede forældre!
(iPhone 6S kostede i 2015 1.540 kr at fremstille [vi anslår, at produktionsprisen er 10x mindre], men i forretningerne kostede den fra 5.500 til 8.500 kroner afhængigt af hukommelse.)

Så hvad er formålet med denne kampagne fra YouSee?
1. At bringe diskussionen ind i hjemmene. Typisk vil den senere føre til køb af en kostbar mærkevare i YouSee-butikken … “Nej, desværre – vi har endnu ikke modtaget de renoverede modeller.” 2. At effektivt fjerne “forældede” modeller fra markedet ved selv at inddrage dem. Det giver plads til nye indkøb af mærkevarerne (jøderne har opkøbt og ejer alle disse mærker). 3. At stille det pulveriserede affaldsprodukt fra indsamlingen til rådighed for det verserende CIA-projekt til redesign af klodens vejrmønster (geo-engineering)**.

Hvis du vil være sikker på, at en udrangeret (dvs. ubrugelig) mobiltelefon ikke bliver genbrugt til et uønsket formål, så fjern modemmet, giv resten et par velrettede slag med hammeren og smid resultatet ud sammen med køkkenaffaldet. Den kategori af affald bliver under alle omstændigheder brændt ved så høj temperatur, at intet uønsket kan forurene omgivelserne. Den sikkerhed har du ikke ved at optræde som Bonus Pater og aflevere mobilen i “Elektronisk affald” på genbrugspladsen. Du ved ikke, hvem den uofficielle opkøber er.

Det glade vanvid
Denne person, der af gode grunde ikke er påfaldende jødisk, reklamerer begejstret for “sin” nyligt implanterede chip, der gøre det muligt for ham at starte bilen med et vink.
Wau!
Under påskud af nye vidunderlige fremskridt banes vejen langsomt for den ultimative kontrol af danskerne gennem obligatorisk implantering af en “Folkechip” kort efter fødslen. Chippen vil naturligvis have alle mulige andre funktioner end de officielle, fx en gps-funktion, så vores opholdssted altid kendes, en humør- og lystregulerende funktion, der interagerer med kampagner for øget forbrug og færre børn, en sundhedsregulerende funktion, der aktiveres et stykke tid før pensionen skal udbetales, m.m.fl. … og ikke at forglemme, den vigtige terminerings­funktion, som udløser en hjerneblødning eller et hjertestop, hvis vi ikke adlyder jøderne, arbejder hårdt nok eller får lyst til at afskaffe denne fagre nye verden og dens psykopatiske ledere. Hvis chippen sidder i nærheden af kraniet, vil alt hvad vi siger kunne aflyttes eller logges. [Klik for at læse artiklen.]

 

Til slut et par gode, velmente råd til alle forældre, der endnu ikke har forstået, at jødernes indoktrinering af vores børn med falske indtryk, falske værdier og falsk verdenshistorie begynder med “det gode digitale liv”, den første playstation, den første mobiltelefon og den første pc koblet til Internettet.
Den umådelige distraktion, som elektroniske kommunikationsmidler repræsenterer midt i det karakterdannende liv som barn af fornuftige forældre, kan vi ikke advare nok imod. Det konstante og hjerneløse akkompagnement fra fars og mors stolthed på væggen, fladskærmen, hvorigennem tonsvis af lort fra alverdens jødiske TV-kanaler skyller direkte ind over samtalen ved spisebordet og ødelægger enhver koncentration, er det mest destruktive element, der findes i vores hverdag. Vi kan afsløre, at læsning og TV-kiggeri på samme tid ikke er udtryk for “genial multitasking” (som jøderne viser dig på film) – men en ødelæggende sammenblanding af ubrugelige indtryk, og jøderne vil elske dig for at optræde dumt og selvdestruktivt.

Ikke at vi skal nægte os selv mulighederne med disse kommunikationsmidler. Bestemt ikke! Men det er nødvendigt, at vi – de intelligente – bruger dem disciplineret, dvs. som redskaber, der tjener os … uden at tjene jødernes destruktive dagsorden. Enten disciplinerer vi os selv, eller vi dør ud som selvstændigt tænkende mennesker.

Her er vores råd:

1.

Giv dit barn en nødvendig og tilstrækkelig mobiltelefon til nødopkald og korte beskeder (dvs. uden internetforbindelse, sms-funktion og andet flimmer, men med ørepropper, så hjernen ikke grilles), og undervis ham eller hende i, at “kærestebreve” i form af uendelige kæder af sms’er er skabt til at distrahere fra virkeligheden og erstatte den med et ikke administrerbart kaos. Man skal forestille sig, hvordan det må føles i maveregionen af en teenager i den tid der forløber, inden kæresten reflekterer på hans/hendes seneste erklæring. Det er en tilstand af tabt liv – hvor offeret er koblet fra livets realiteter, desværre i mange tilfælde i form af igangværende, nødvendig undervisning.

Det er uendelig vigtigt for alle mennesker, at vi observerer og bearbejder den konkrete virkelighed omkring os korrekt, dvs. på et oplyst grundlag og med en veludviklet evne til at konkludere logisk på selvstændige præmisser. Ellers passerer virkeligheden forbi os, og indtryk og inspiration, som kunne have udløst en idé eller blot en livsbekræftende oplevelse – er gået tabt.

Steve Jobs, den jordansk-jødiske stifter af Apple Computer, overraskede på et pressemøde i anledning af udsendelsen af en ny telefonmodel med, at hans børn ikke automatisk forsynes med den nyeste iPhone. De blev sat til at læse bøger i stedet, meddelte han; og det er sagen i en nøddeskal. Hvis mennesket accepterer et konstant distraherende og dominerende elektronisk legetøj, som med tusinder af app’er hævdes at kunne lette vores hverdag i det uendelige – ender vi med at afskaffe alle fysiske alternativer og gøre os selv til slaver af et ugennemskueligt system, der specielt er hævet over ethvert ansvar. Friske eksempler, der endnu ikke er generelle, er kommunens krav om en P-app for at kunne parkere, eller en kædes krav om en Toilet-app for at kunne benytte toilettet. Det primære formål med “det gode digitale liv” i hænderne på jøderne er at beslaglægge og dominere vores liv fra vugge til grav. De ønsker ikke, at vi læser bøger (som de ikke har skrevet), og de ønsker ikke, at vi tænker tanker (som de ikke har plantet i hovedet på os). De ønsker ikke, at vi skal blive klogere, for så ville vi sende dem ad helvede til (som det erkendes i Talmud).

2.

Forsyn barnets mobilkonto med en øvre månedlig forbrugsgrænse, der tillader de nødvendige nødopkald og korte beskeder men intet andet. Hvis grænsen nås midt på måneden, må far og mor udvise den nødvendige fasthed og solidaritet! i kærlighed til deres barn, dvs. ingen telefon resten af måneden.
Et taletidskort vil have samme effekt.

3.

Parker ikke dine børn med en Phone eller Pad for at få fred selv. Det er din pligt som forælder at præsentere dine børn for nyttig lærdom, gode bøger (skrevet på papir) og at give ungerne svar og vejledning, når de har spørgsmål, der typisk opstår ved læsning. Sørg for at dine børn beskæftiger sig med fysiske interesser (ud over sport): tegning, puslespil, skak, skrevne og geometriske gåder, byggesæt, skrivning, matematik, bøger, bøger og atter bøger. Stimuler deres egen opfindsomhed og fantasi. Sund ernæring og regelmæssig motion er en anden vigtig side af vort fysiske liv – af den virkelighed, vi skal lære at prioritere højest – vores individuelle, eksklusive virkelighed.

3.

Forklar dine børn, at typer, der mobber og driller i forhold til, hvilken model i mobiltelefon eller tennissko man bør eje her og nu, er hjernevaskede fjolser, der meget vel fra fødslen kan være prædestineret til aldrig at ville tænke én eneste selvstændig tanke. De tilhører gruppen af “lemminger”, der uden selvstændighed er nødt til at følge den mest højrøstede og dominerende del af flokken. Intelligens er ikke et krav i den gruppe og vil blive mødt med jalousi. Derimod er statussymboler, berømmelse, mode og falske idoler kendetegnende for gruppens præferencer. Den tæller ofte jøder, der er til stede for at fremprovokere konfrontationer og ufred.

4.

Tilsvarende gør sig gældende ved anskaffelse og brug af en laptop. Man skal være gennemført usmart for at skilte med Apple-symbolet, når denne computer notorisk ikke hæver sig over konkurrerende mærker, som er flere tusinde kroner billigere. Tværtimod medfører eksklusiviteten i praksis en begrænsning til Apples egen software. Den intensive promovering af mærket i talløse film fra Hollywood viser kun, hvem der ejer begge virksomheder og tjener fedt på at vildlede forbrugerne.

5.

Det er heller ikke smart at have TV’et kørende i baggrunden fra morgen til aften. Tværtimod, det vidner om, at far og mor ikke er for kloge, og effekten bliver da også, at Bodil og Benny, uanset hvornår de opholder sig i hjemmet, ikke kan koncentrere sig, men risikerer at blive fanget ind og få deres selvstændighed erstattet med indtrykkene fra den uophørlige jødiske propaganda. Specielt er serier, nyheder, pseudo-historiske og pseudo-videnskabelige kanaler præget af sort løgn, fordrejninger og fortielser.
DR og TV2 er ejet og administreret af jøder, der med overlæg fejlinformerer danskerne 24 timer i døgnet. Desværre er regeringen og hele retssystemet tilsvarende okkuperet af korrupte jøder. Ikke-jødiske kanaler findes ikke i din TV-pakke – husk det! De er alle i større eller mindre grad tikkende propaganda-bomber, uanset hvad leverandøren ellers kalder sig.

På toppen af denne ensretning betaler mange af os “medielicens” for at få vores forstand og verdenssyn forurenet. Licens for hvad? – og så til DR! Hvilken del af Internettet er DR’s ejendom? Alle, der ønsker adgang til Internettet, betaler i forvejen en operatør dyrt for denne adgang, og pc’en og TV’et har vi selv betalt med allerede beskattede penge. Danmark er amok – og ansvaret for galskaben kan placeres hos én og kun én gruppe af kulturødelæggende bedragere. 

6.

Det er dårlig dannelse at modtage fremmede i sit hjem, mens TV’et flimrer i baggrunden. Det samme gælder, hvis man afbryder en personlig samtale for at besvare et tilfældigt mobilopkald. Undtagelsesvis kan opkaldet være vigtigt og aftalt på forhånd, men så skal man forklare, hvorfor man besvarer det midt i samtalen. Ellers skal en ringende telefon afbrydes hurtigst muligt (opkald fra lille Bodil eller Benny undtaget) og først besvares, når den fysiske samtale er slut. Med logningen af opkald kan du altid senere administrere ubesvarede henvendelser.

Fodnoter

*) Kilde: BT 
… i 1998 blev Henning Dyremose udnævnt til administrerende direktør i telegiganten TDC, der på det tidspunkt var statsejet. Indtil sin afgang som direktør i 2006 modtog han mellem 60- og 70 millioner alene i løn og bonus. I 2006 var Dyremose hovedmanden bag salget af TDC til fem kapitalfonde. Salget indbragte ham 73,4 millioner kroner, der ifølge hans egne udtalelser øgede hans personlige formue med 30 millioner kroner efter skat.

Jo, jo – jøderne forstår at belønne tyveri af danskernes ejendom, i dette tilfælde af vores telefonnet. B&W’s Motorfabrik, Vestas og DONG er andre påtrængende eksempler på udsalg fra nyere tid. Men mange mindre virksomheder, der ikke skrives om, er også enten blevet købt for at blive likvideret, flyttet til udlandet eller administreret fra udlandet. Det er sådan jøderne i Danmark stjæler resultaterne af danskernes intellektuelle og fysiske arbejde.

Uden at vi rører en finger eller hæver stemmen!

**) CIA i USA spreder klima- og afgrøde-regulerende stoffer fra flåder af fly – “Vi vil kontrollere klimaet fra 2020,” lyder kravet fra officielle CIA-kilder i USA, angiveligt i forsøget på at udvikle et nyt strategisk våben. Det er sindssygt, men åbenbart er der ingen til at stoppe vanviddet.

Til din orientering er CIA <=> Mossad. Udtrykket læses “CIA er ensbetydende med Mossad” og læses bagfra med samme betydning. Begge efterretningstjenester blev oprettet i 1948, officielt som de respektive efterretningstjenester for USA og Israel, men i praksis som et udenomsparlamentarisk redskab for den jødiske loge Illuminatis verdensagenda, New World Order. Tjenesterne er aktive i USA og Mellemøsten – samt i større eller mindre omfang i ledtog med de fleste af klodens korrumperede, dvs. jødebesatte, efterretningstjenester, herunder PE (fhv. PET) i København.
CIA med NSA og underholdningsafdelingen NASA repræsenterer som institution den uden sammenligning alvorligste trussel mod Konstitutionen og den amerikanske befolkning i USA i dag, især de 60% af europæisk herkomst, men ingen siden J. F. Kennedy har vovet at anfægte “agenturet”. Det fungerer i praksis som en stat i staten, hævet over almindelig lov og ret, og det myrder konsekvent mennesker, der stiller sig i vejen eller forsøger at anlægge en sag mod de ansvarlige.

Store områder i USA har i 2016-17 været plaget af usædvanlig hede og tørke, og i det vestlige Grønland raser i sommeren 2017 udbredte brande i bundvegetationen (ca. 16 km nord for Nuerssorfiaraq, W:478910 E:7527236 iflg. fotoet fra DMI), mens vi i Danmark på samme tid kan registrere en af de mest regnfulde og solfattige somre i mands minde.

Nanopartikler, polymere molekyler, tung- og letmetaller sprøjtes ud i stratosfæren og ender før eller siden på jorden. Nogle af dem har til formål at skabe kondensations­kærner for vanddamp, så der udløses regn, hvor det ellers ikke ville regne. Andre af stofferne har til formål at gøre landområder golde eller tørre, så der ikke udløses regn. Metallerne hober sig op i fødekæden og gør vores børn og dyr syge fra fødslen.

Meget tyder på, at disse sindssyge eksperimenter med vores fælles livsgrundlag enten har udviklet sig hinsides gerningsmændenes kontrol – eller, vi bevidner et overlagt forsøg på at myrde den ikke-jødiske del af menneskeheden ved at lægge planeten øde. Jøderne råder i dag over så omfattende hemmelige faciliteter dybt under jordens overflade, at 100 mio. jøder og deres tjenere kan overleve rimeligt komfortabelt i kunstigt oplyste, selvforsynende byer, mens den øvrige menneskehed enten udslettes i en verdens­omspæn­dende atomkrig eller ved en anden forgiftning, der vil gøre kloden ubeboelig i 100 år. Det er et alarmerende og påtrængende emne, som vi vender tilbage til i en kommende artikel.