En ny verdenskrig til sofahjernerne

Overtagelsen

O-D-I-N.org, Redaktionelt, 2016-09-29.

 

Jøderne vil uden at blinke anstifte en ny krig i Europa for at undgå total afsløring.

Der kunne have stået “sofahjørnerne” i overskriften, men vi skriver sofahjernerne – for at provokere Linda og Brian, for der hersker i dagens Danmark en chokerende apati i forhold til væsentlige problemer for danskernes overlevelse som frie hvide europæere. Ingen synes at tænke længere end til næste måltid foran zombiekassen.

Heldigvis findes der på Internettet en højere bevidsthed om jødernes propaganda i relation til emner som jødernes Holocaust og den lige så umulige påstand om 9/11, blot for at nævne to mediebårne løgnehistorier, som danskerne og verdens TV-kiggere bliver præsenteret for igen og igen.

“De traditionelle fjender af sandheden” – eller den internationale klike af kriminelle jøder – der sanseløst insisterer på, at 6 mio. jøder systematisk blev udslettet i Tyskland under 2. verdenskrig – er på nuværende tidspunkt bragt i defensiven af ærlige historikere og revisionister. Jøderne har reageret ved at forbyde alle andre udlægninger af denne del af historien, i Europa alene – indtil videre – i 16 lande. 
Det er nu en kriminel handling i disse lande at udtrykke andre opfattelser om jødernes Holocaust end jødernes egen, uanset hvor videnskabeligt og professionelt kritikken er dokumenteret.

I ethvert retssamfund af tidligere europæisk standard var den, der fremsatte en påstand med generelle konsekvenser, moralsk forpligtet til at bevise påstandens rigtighed. Princippet kaldes direkte bevisbyrde. Men den slags etiske hensyn har jøderne aldrig bekymret sig om. De læner sig op ad deres medier, som kan gøre enhver løgn til virkelighed. Vi der tror på, at sandheden har en betydning, har været nødsaget til at fremskaffe beviserne for de jødiske løgne, og nu, hvor jøderne – trods denne omvendte bevisbyrde, der pålægges deres kritikere – er ved at føle sig presset, har den internationale kriminelle jødedom som en sidste udvej forbudt alle andre anskuelser af deres Holocaust. Den historiske sandhed – ja, måske selve Sandheden – er gjort “antisemitisk”.


Her nyder Brian og Linda, hvad de fortjener (eller gjorde de ?)
Ill.: Internettet

 

Her er den beskæmmende oversigt over, hvilke befolkninger det jødekontrollerede EU foreløbigt har knægtet med en lovgivning imod kritiske ytringer om et bestemt historisk forløb. Oversigten mangler Italien. På kortet nedenfor fremgår det, at i alt 18 europæiske lande har bøjet sig for jødernes krav om, at deres hellige Holocaust ikke må diskuteres:


Omfanget af dette forbud siger alt om, hvem der kontrollerer regeringerne i Europa. Det gælder også de nordiske lande, og vi kan forvente, at et forbud i Sverige, Norge og Danmark er lige om hjørnet. Ill.: Internettet

 

Spørg jer selv derude i stuerne, om det er naturligt og rimeligt at forbyde diskussion af historiske begivenheder.
Sytten europæiske, tidligere demokratiske nationer er af den jødiske besættelsesmagt i landet blevet pålagt tavshed. Dertil kommer Rusland, hvor jøderne traditionelt har påvirket opinionen både under og efter Sovjetunionen.
Alternativet til at underkaste sig denne censur er at blive tiltalt og dømt for “racediskrimination”, “foragt for de døde”, “trivialisering af Holocaust”, “anstiftelse af uro” og endog tankeforbrydelser ved at besvare et spørgsmål om jøderne Holocaust “forkert”. Disse “forbrydelser” straffes med afsindige bøder og lange fængselsstraffe, naturligvis med det formål at tage pippet fra mennesker, der kan se, at kejseren ikke har noget på.

Men en så udbredt enighed i medierne om, at det skal være kriminelt og afskyeligt at udtrykke en anden mening om et bestemt historisk forløb, der fandt sted for mere end 70 år siden, må da tale for, at det er sandt, ikke?  – “Jo, helt sikkert,” nikker Linda og Brian i sofaen, mens de indtager en håndfuld chips mere. Der må være noget om snakken – så hvis vi holder os til, hvad EU og regeringen har vedtaget, så kan intet ondt ramme os.

Men deri tager I alvorligt fejl!
Hvis danskerne ikke vågner op i tide, vil vi blive udsat for jødernes modbydelige forfølgelser, indtil vi selv og vores børn er fjernet fra Europa. Dermed er det slut med det hvide Europa, det naturlige hjem for hvide europæere. Tilbage bliver et jødisk Europa med en mongoliseret slavekaste, en menneskeblanding fra alverdens lande, der er for splittet til at gøre modstand og derfor vil underkaste sig jødernes regime. Jødernes drømme-scenarium, deres Ny Verdensorden, vil være en realitet i Europa.

Det er vigtig at forstå, at EU og ethvert parti i Danmark – ikke mindst de skiftende regeringer – længe har været korrumperet og under jødisk kontrol. Den jødiske besættelsesmagt består af danske jøder i samarbejde med deres internationale trosfæller. Ethvert tilladt parti i Danmark i 2016 er kontrolleret af jøder og zionister. Så jeres medløberi, Linda og Brian, bliver jeres undergang. Det er jer, der bliver ofrene. Under samtlige hyggemåltider foran jeres foretrukne nyhedskanaler eller filmkanaler er I blevet mentalt forulempet, mens I godtroende accepterede, at verden omkring jer er, som den bliver fremstillet.

I er ikke alene blevet hjernevasket af den løgnagtige jødiske propaganda; jeres hjerner er blevet forgiftet med falske indtryk, der leveres af en kriminel minoritet, som kontrollerer 96% af alle medier – alle nyhedsbureauer og filmproducenter af betydning – DR og TV2 i Danmark, af Hollywood og af Nordisk Film. På nuværende tidspunkt er I under fuldstændig mental kontrol.
Vi taler om 4-5 millioner zombier i Danmark, der reflektorisk lirer den godkendte remse af, når de bliver spurgt om jødernes Holocaust.

Er I interesseret i at overleve, Linda og Brian? Så spis noget andet, respekter jeres krop og giv forstanden en chance, sørg for at skaffe jer andre indtryk, læs på Internettet (så længe det er tilladt) og lær at blive sundt kritiske over for verden omkring jer.

Det er nu, I har chancen. I kan skifte side nu og vælge at gøre modstand. Ellers vil I blive en foragtet minoritet i et nyt Europa, hvor sandheden er sat i højsædet, og jøderne er blevet henvist til deres rette plads uden for enhver indflydelse.

“Har jøderne nu fortjent at blive koblet af samfundet?” vil I måske spørge.
Absolut – i allerhøjeste grad. De færreste har nogen forestilling om perversionen, der driver jøderne, om ondskaben og misundelsen og hvad deres kollektive sindssyge har medført af utrolige forsøg på at udslette det hvide Europa. Det står direkte at læse i deres litteratur og lærebøger, som de aldrig tager afstand fra. De lægger end ikke skjul på deres hensigt. Studer jøderne, og du vil i starten nægte at tro, at en bestemt gruppe af mennesker kan være så gennemført ideologisk og mentalt forstyrret. Spørg dig selv, hvordan jøderne undgår at blive tiltalt og dømt for racediskrimination og trusler om folkemord?

En generel opvågning blandt hvide mennesker er, hvad vi alle håber på og ser frem til – vi der har gennemskuet jødernes løgne. På Internettet findes i dag en optimisme i retning af, at sandheden om jøderne vil spredes i en renselses-proces, der vil udvikle sig eksponentielt og bringe frihed til os alle. Ønsker I, Linda og Brian, at være dem, der opnår denne frihed på andres bekostning?

Der er en svag risiko for, at vores optimisme bliver gjort til skamme. For jøderne ligger naturligvis ikke på den lade side og vil gøre alt for, at europæerne ikke pludselig ser lyset. Jøderne slipper ikke godvilligt taget i de millioner af Brian’er og Linda’er, der allerede viljeløst danser efter den jødiske tromme. Jøderne vil gøre, hvad der er nødvendigt for at distrahere flokken af lemminger, inden den finder en sikker vej ned ad bjerget og overlever. 

Det mest foruroligende er, at jøderne kan kontrollere os, så længe en samlet folkebevægelse ikke forhindrer dem. Jøderne har magten til at anstifte en ny krig i Europa, hvis de ønsker det. Der signaleres allerede fra DR’s korrespondenter i Syrien forestillinger om, at det kan blive nødvendigt at “det frie Europa” (underforstået: det NATO-dominerede Europa) iværksætter en krig mod Rusland for at forhindre russernes militære hjælp til Syrien, hvor landets legitime regering – meget imod zionisternes planer – er ved at genvinde fodfæstet. Disse korrespondenter er jøder, der er ved at grundlægge en folkelig accept af en krig mod Rusland. Det vil være fatalt.

Korrespondenterne – jødernes agenter i krigsområderne – giver ingen begrundelse ud over, at “det er nødvendigt at bringe nødhjælp til flygtninge, der er spærret inde i Syrien”. Det er et hykleri uden sidestykke. En sådan krig vil ikke gavne noget menneske noget sted – bortset fra jøderne. Den vil udelukkende gavne jødisk våbenhandel, slyngelstaten Israel og den internationale kriminelle jødedom i deres forsøg på at ødelægge og besætte et nyt arabisk land, hvis berettigede eksistens ses som en trussel mod den jødiske enklave i Palæstina.

Denne artikel er derfor i høj grad ment som en indtrængende appel til alle danske kvinder og mænd, der er ansat i de danske værn under Zio-NATO’s overkommando, om at finde en anden beskæftigelse, inden I modtager en lodret ordre om at myrde jeres egen race. Inden I igen bliver beordret til at myrde hvide mennesker i Europa.

Og Linda og Brian:
Hvor længe endnu vil I stiltiende acceptere, at jeres børn lemlæstes og dør for at vedligeholde dansen i synagogerne? Begejstringen blandt jøderne vil ingen ende tage, så længe det dumme hvide slagtekvæg forbløder og dør uden at gøre modstand. Vi taler om godtroende hvide mennesker der gang på gang lader sig manipulere ind i en ny krig for slyngelstaten Israel. Det sker hver gang med hjælp fra de jødiske og zionistiske gangstere i vores regeringer – flertallet desværre – indtil videre.

“Sandheden vil sætte dig fri,” lyder det fra højre og venstre. Men i dag er det nødvendigt, at du selv aktivt opsøger sandheden og sætter dig til modværge. Ellers har du og dine børn ikke en chance.