Hvad “antisemitisme” virkelig betyder

Overtagelsen

O-D-I-N.NET, 15. oktober 2019.

 

Lyt til denne video, hvor Jan Lamprecht, en af vores hvide kampfæller i Sydafrika, forklarer, hvilken betydning våbenordet “antisemitisme” har fået i den jødiske bestræbelse på at undertrykke ikke-jøder, specielt hvide europæiske mennesker overalt på planeten Jorden. Jøderne tilhører Satans Synagoge, citeres Jesus for i Det Nye Testamente. Den del af vores historie vil jøderne snart forbyde os at omtale med argumentet, at den kristne profet fører “hadefuld tale”, så der er lagt op til en bogbrænding på Amazon.com. På samme tid repræsenterer jødernes hellige bøger Torah og Talmud indbegrebet af racisme og fremmedhad.

Det er også grimt af os, for jøderne bliver så kede af at blive afsløret for det de er. Måske fordi det har stået på så længe? Jøderne er det eneste folkeslag i vores verden, der igen og igen med deres gentagne abnorme overgreb på omgivelserne har formået at fremtvinge så intens væmmelse hos ikke-jøder, at de okkuperende jøder nu forsøger at bruge vores egne retssystemer til at forbyde kritik af alt jødisk, herunder af den jødiske enklave i Palæstina benævnt “Israel”, verdens terrorstat nummer ét.
Find dig ikke i det!

Klik på billedet og start videoen på History Review.

Jan Lamprecht dokumenterer, i hvilket omfang jøderne i Sydafrika har spillet de sorte ud mod den oprindelige – ja oprindelige! – hvide befolkning i forsøget på at fortrænge hvide mennesker fra et område, hvor de gennem generationer har kultiveret landet til betydelig fordel for alle, ikke mindst de sorte, der påviseligt aldrig har været i stand til at skabe et eneste civiliseret samfund, hvor de selv klarede sig økonomisk.
Skræmmebilledet fra Sydafrika burde være et vink med en vognstang om, hvordan det vil gå i Europa, når tilstrækkeligt mange sorte og ikke-hvide indvandrere til fx Danmark ved hjælp af jødiske medier og kapital har etableret en dominerende fremmedkultur med det eneste formål at fjerne europæerne fra vores naturlige levesteder, ikke blot i Europa men verden over. 
Bemærk at “Afrikaans” (eller Afrikaaners) og “Boers” er betegnelser for oprindelige hvide mennesker i Sydafrika (fortrinsvis tyskere, hollændere og englændere). De bliver nu voldtaget, myrdet eller fortrængt med support fra jødernes sorte marionetter i ANC (og hvad disse kommunistiske bevægelser og regeringer ellers har kaldt sig).
Negroide afrikanere fandtes ikke oprindeligt i Sydafrika, men er masseindvandret nordfra med hjælp fra kommunistiske (jødisk financierede og bevæbnede) bevægelser.
Nelson Mandela, som opnåede helgenstatus gennem massiv promovering i de jødiske medier verden over, har aldrig været andet end en modbydelig kommunistisk terrorist, en marionet i hænderne på jøderne. Ingen ved, hvor længe han faktisk sad i fængsel, eller hvornår han døde.

Videoen er et foredrag på let forståeligt engelsk.

Kilde: History Reviewed v/ Jan Lamprecht, Sydafrika.