Hvem der kontrollerer USA’s regering

Overtagelsen

O-D-I-N.NET, 3. december 2019.

 

Er du i tvivl om, hvem der kontrollerer USA’s regering og præsident, så lyt til de konkrete informationer i denne video. Dermed er du fri for yderligere at undre dig over, hvorfor alting går skævt i vores del af verden, hvorfor krig og ufred er dagens orden, selv om vores yderst bekostelige forsvarsstyrker skulle fungere som garant mod andres overgreb og for et fredeligt forhold til omverdenen. I stedet er vi blevet en del af en aggressivt krigsførende koalition, der tyranniserer lande, som vi intet udestående har med, og som vi ikke behøvede at frygte, hvis vi ikke var stikirenddreng for ødelæggerne:


Kilde: Internettet.

Når du har set videoen, vil du forstå, hvorfor USA’s og vores udenrigspolitik er blevet besynderligt uvestlig og uciviliceret, og hvorfor det militære kompleks i USA og alle Amerikas væbnede styrker, med hjælp fra bl.a. danske udsendte kontingenter, optræder som jødestatens forlængede arm overalt i verden.

Danmark m.fl. Europæiske lande er sammen med USA blevet redskaber for en satanisk verdens-omstyrtende sekt, der forlanger at kontrollere hele planeten og gøre alle andre folkeslag til slaver. Når du har set videoen, vil du ikke være i tvivl om, hvorfra dette verdensbillede har sit udspring. Den grundliggende målsætning finder du i Det Gamle Testamente.