Hver gang medierne lancerer en ny politiker –
skal du stille spørgsmålet …

Overtagelsen

O-D-I-N.org, Hugo Ravn, 18. august 2014.

 

– er personen dansker eller er han/hun såkaldt … dansk jøde?

Når du en dag bliver nødt til at skelne, vil du opdage, at når medierne er indblandet, er det i 9 ud af 10 tilfælde en dansk jøde, der lovprises og lirkes ind i din bevidsthed som “politiker”.

Politiker er det sidste de er; de er soldater, eftersom de er valgt på grundlag af deres etniske og ideologiske tilhørsforhold for at virke for det internationale jødiske netværk, en kriminel organisation, hvis dagsorden de har accepteret at følge for at opnå indflydelse og rigdom.
Der er således intet af interesse for danskerne i disse menneskers politiske ydelser. De har allerede beslaglagt og korrumperet danskernes demokrati. Det er nemt for dem, for deres loyalitet ligger uden for Danmark.
De er promoveret til at være medløbere i det jødiske verdenssamfunds agenda for Europa og resten af verden. Denne agenda er kriminel i den forstand, at den konstant vedligeholder en tilstand af krise, konflikt eller krig et eller andet sted i verden. Kriserne tjener flere formål. De føder medierne med ensrettede nyheder fra ganske få nyhedsbureauer, og dermed holdes befolkningen i ånde, vi mister koncentrationen og kan ikke tænke os om. Det kaldes distraktion eller afledning, så vi ikke opfatter årsagen. Et andet formål er den politiske effekt af at dele og herske; man skaber tumult og spiller nationerne eller religionerne ud mod hinanden for at vedligeholde en labil tilstand, der hurtigt kan eskalere til en konflikt og dernæst en krigslignende tilstand, mens man selv holder sig udenfor. Det tredje iøjnefaldende formål er at spinde guld på døden og ødelæggelsen blandt ikke-jøder, den evindeligt sikre konsekvens af disse krige.

Hvornår bliver vi ikke-jøder klogere?

Når du kan besvare spørgsmålet korrekt, vil du have indset, at svaret nødvendigvis må føre til en ny ordning:

Jøder skal have indflydelse efter repræsentation, ikke efter magt, formue og korruption.

Hvis du vil forstå den virkelige politiske verden omkring dig, så kontakt O-D-I-N.org og bliv medlem af organisationen. I al beskedenhed repræsenterer vores standpunkter det eneste håb for danskernes børn og efterkommere. Hvis vi ikke ændrer på tingenes tilstand, vil deres muligheder som frie mennesker i et frit Danmark blive taget fra dem.

Nedenfor ser du billeder og uddrag fra to artikler, der demonstrerer iveren hos “danske politikere” til at straffe Rusland, idet “Danmark” ifølge disse “politikere” bliver nødt til – sammen med EU – at sanktionere mod Rusland. Det langsigtede mål med denne hetz mod Rusland og Putin er at bringe Europa og NATO (understøttet af det jødekontrollerede USA) til at intervenere til fordel for en ikke nærmere præciseret nødstedt del af Ukraine ved at sætte vestlige styrker ind mod såkaldt russiske separatister i landet.
Det er at lege med ilden og verdensfreden. Jøderne er ved at involvere Vesten i en regulær krig mod Rusland, som vi intet udestående har med; den 3. jødeprovokerede verdenskrig med sit udspring i Europa kan være over os, før vi aner. En sådan krig vil først blive ført på konventionelle våben, indtil den ene part er ved at tabe. Senest da udløses en alt udslettende atomkrig. Men forinden har verdens selvudråbte elite forskanset sig i atomsikrede faciliteter langt under jordens overflade, hvor de vil overleve (i 10.000 år?!), indtil Jorden er beboelig igen. Der findes kun én ideologisk bevægelse på denne planet, der opfatter en sådan ødelæggelse som religiøs fuldbyrdelse.
Gæt selv hvilken, og spørg dig selv, hvor meget længere disse jøder og zionister skal have lov til at skade Danmark og den danske nation med deres tilstedeværelse på Christiansborg.


Ih hvor vi gungrer … Foto: Scanpix

 

Udenrigsmininster Martin Lidegaard (R) har været på sit første besøg hos sin amerikanske kollega John Kerry. De drøftede bl.a. Putin og Ukraine, og John Kerry blev inviteret til at besøge Danmark. [Børsen, maj 2014, frit efter Ritzau]

“The discovery of Kerry’s European Jewish roots has surprised many people, including the senator himself. [About.com]

Lidegaard: Vi skal videre med sanktioner mod Rusland

Nordjyske, 14. april 2014:

Udenrigsministeren lægger op til yderligere skærpet tone over for Ruslands fremfærd i Ukraine.

Udenrigsminister Martin Lidegaard (R) lægger forud for mandagens diskussion om Ukraine og Rusland ved et EU-udenrigsministermøde op til en yderligere stramning af EU’s sanktioner over for Rusland:

– Danmark er klar til at gå videre med flere sanktioner. Men jeg ønsker ikke på nuværende tidspunkt at lægge mig fast på hvilke sanktioner, siger Lidegaard ved ankomsten til mødet i Luxembourg.

Den danske minister siger, at han er åben for både at diskutere en udvidelse af den allerede eksisterende liste over sanktioner rettet mod 33 enkeltpersoner i Rusland og på Krim-halvøen og over for den såkaldte “fase tre” med mere vidtrækkende økonomiske sanktioner.

(…)

/Ritzau/ (Nordjyske). Pr. oktober 2019 kan der ikke linkes til artiklen.

Osv. af samme skuffe. Manden har ingen mening selv. Han er en ren marionet. Han rejser fra nord til syd og øst til vest for at koordinere sin mening med andre jødiske politikere i EU og USA. Når vi kalder hans mediekampagne en “hetz” mod Rusland og Putin er det velbegrundet: Gå ind på bladet Nordjyske (via linket ovenfor). Søg med “Martin Lidegaard” og få et indtryk af, hvor energisk denne soldat tjener sine generaler i det jødiske verdenssamfund.

Danske politikere kalder til demonstration mod Rusland

Berglinske/Politico, 22. juli 2014:

Af Jan Bjerre Lauridsen, Berlingske Nyhedsbureau [jødisk ejet].

Tre af hovedstadens politiske partier er gået sammen om en demonstration mod Rusland og præsident Putin, der beskyldes for forsøg på at destabilisere Ukraine.


“netværks-harmoni”

 

Der hersker “netværks-harmoni” mellem Rasmus Jarlov (K) og Søren Espersen (DF), selv om DF tilsyneladende er splittet i holdningerne til sanktioner mod Rusland.

Politikere på tværs af partiskel går nu sammen om at vise, at de har fået nok af Rusland og præsident Putin.

Det er politikere fra de Konservative, Socialdemokraterne og Venstre i København, der er gået sammen om at arrangere en demonstration torsdag eftermiddag foran den russiske ambassade på Østerbro.

»Det er vigtigt, at vi får vist over for Rusland og danske politikere, at der skal lægge pres på Rusland i EU, så vi kan få slået fast, at nu er det altså nok, det der foregår i Ukraine,« siger den politiske leder for Konservative i København, Rasmus Jarlov (K).

Berlingske/Politico