Hvorfor ville Trump beordre et snigmord?

Sand Historie

O-D-I-N.NET, 11. januar 2020.

 

Hvorfor ville Trump beordre et snigmord på den mand, der har været mest effektiv i bekæmpelsen af ISIS?

Oassem Soleimani, 62, myrdet af USA og Israel.

Generalmajor Oassem Soleimani, 62, rangerede som den anden mest betydende person i Iran. Han blev anset som hovedkraften bag foreningen af kurdiske og shiamuslimske styrker i den fælles kamp mod den Zio-Amerikanske terror i Mellemøsten, og han ledte de to gruppers operationer.

Svaret på spørgsmålet i al sin gruopvækkende realitet er dette:

Fordi Israel bad USA’s præsident om at gøre det!

 

Marionetten Trump, en skændsel for Amerika.

“Kosher Nostra” er ansvarlig for et nyt attentat på et ledende medlem af en suveræn stat, der ikke repræsenterer nogen trussel for hverken USA eller Israel. Den zionistiske skyggeregering i USA orkestrerede mordet, og mafiaens loyale bøddel, USA’s væbnede styrker, begik et nyt usselt drab fra kujonens sikre skjulested bag fjernstyrings-mekanismen til en drone. I det mindste er attentatet ikke anonymt og kan ikke bortforklares af mafiaen ved at anklage en uskyldig, som det blev gjort efter mordet på Kennedy.
Denne kriminelle handling har intet at gøre med USA’s sikkerhed eller med den hykleriske påstand om at forebygge “terrorisme”, lang mindre med international lov. Dette var et mord i tjeneste for den zionistiske imperialisme i Mellemøsten.

Hvis der nogen sinde har manglet direkte bevis for, at USA er zionisternes slavestat og Israels villige bøddel, så tjener dette attentat som det endegyldige bevis. Den overlagte henrettelse af Soleimani måtte nødvendigvis skulle godkendes på præsidentielt niveau, eftersom hverken CIA eller Pentagon har de nødvendige autorisationer til på egen hånd at myrde en person på Soleimani’s niveau. Kort sagt, Trump begik en kriminel handling, fordi hans zionistiske herrer ønskede det. Det er et faktum, at Israel på forhånd blev varslet om, hvornår angrebet ville finde sted, mens hverken Kongressen eller NATO nød samme diplomatiske hensyn.

Ved at sætte en fremmed regerings interesser over USA’s har Trump forrådt sin troskabsed til det amerikanske folk og den amerikanske forfatning. Selve begrebet “Amerikansk regeringsmagt” bliver mere og mere synonymt med “organiseret statsterror”.
Den præsidentkandidat, som stillede op for et pro-amerikansk standpunkt, der skulle forhindre flere uoverlagte militære eventyr i Mellemøsten, er nu en ussel og korrumperet del af den samme mafia, han stillede op imod. Borgerkrigen mellem pro-amerikanske og pro-israelske kræfter i Trumps regering er slut. Amerika tabte, som vi havde forudset.

Bogen The Host & the Parasite: How Israel’s Fifth Column Consumed Amerika (“Værten og parasitten: Hvordan Israels femtekolonne fortærede Amerika”) beskriver USA’s åbenlyse forfald fra en stolt hvid demokratisk, europæisk funderet republik til en ussel multietnisk slavestat af Israel.

Her følger et uddrag fra bogen, der repræsenterer en af de klareste analyser af situationen i USA i dag. Her med en begrundelse for det absolut grundløse i Trump’s anti-iranske overgreb til sammenligning med, hvad sunde internationale politiske interesser ville være:

“Iran gøres til en karrikaturstat, der hævdes at være ude af kontrol, som truer med at bruge masseødelæggelsesvåben imod Israel. Bagvaskelsen gentages i det uendelige under udfoldelse af samme propagandistiske taktik, der blev anvendt mod Saddam Hussein … [men, bemærk,] Shai Feldman, direktør for Brandeis University’s Crown Center for Mellemøststudier, har udtalt, at mange israelske analytikere udmærket ved, at Iran ikke repræsenterer en “eksistentiel trussel” mod Israel. Tværtimod, de opfatter Iran som en risikobevidst nation, der udmærket forstår Israels muligheder for gengældelse:

Sagen er ikke, at samme dag Iran får sin atombombe, vil de droppe den over Tel-Aviv. Det er mere de talrige “geopolitiske implikationer i almindelighed” af et atombevæbnet Iran, der bekymrer israel. En af dem er, at det ville lede andre lande [i regionen] til at følge trop [med deres egne atomprogrammer]. En anden bekymring er, at Iran udstyret med nukleare våben ville have betydeligt større politisk indflydelse i regionen, end det er tilfældet nu.

Med andre ord, “truslen” fra Iran er politisk ikke militær, og kan kun forklares i den bredere kontekst af Israels undertrykkelse af palæstinenserne og Israels behov for regional dominants. Israel ønsker derfor at angribe Iran hellere før end siden, fordi et atombevæbnet Iran fjerner Israels monopol på at have atomvåben i regionen og kunne blive en inspiration for resten af den muslimske verden og en hindring for den israelske junta i dens igangværende “transformering” af Mellemøsten efter forgodtbefindende. Kort sagt, et atombevæbnet Iran ville styrke fred og stabilitet i området, og det kan Israel ikke tillade.” (siderne 467-468)

Iran frembyder ingen trussel for nogen stat undtagen i politisk forstand for Israels planlagte dominans af Mellemøsten.

Så hvorfor er det USA’s business at udføre Israels politiske snigmord?

Du finder svaret i bogen The Host & the Parasite: How Israel’s Fifth Column Consumed America, den bedste politiske analyse du kan få for pengene.

Vær vis på, at vi i denne sag, der handler om at provokere Iran til åben krig, ikke har set den sidste terrorhandling fra verdens førende terrorstater, USA og Israel.

Israel og zionismen må forsvinde.
Anstændige jøder, der ønsker fred med deres naboer, må være aktive i bekæmpelsen. Sker det ikke i overbevisende omfang, må alle jøder i verden anses som fjender af vestlig og europæisk kultur, som det mere og mere tydeligt fremgår af det politiske billede i USA og Europa dag.