“Jøderne bliver i Danmark …”

Overtagelsen

O-D-I-N.org komm. Den Korte Avis, 17. juni 2015.

 

Jøderne bliver i Danmark trods stigende utryghed lyder en af de manipulerende overskrifter i Danmarks zionistiske internetavis – Den Korte Avis. Artiklen er begået af ejerne Ralf Pittelkow og Karen Jespersen.

Artiklen skal overbevise danskerne om, at den muslimske indvandring udgør en fare for både jøderne og danskerne i Danmark. Det Pittelkowske ægtepar lægger op til, at vi jo er i samme båd i denne sag” (underforstået: få nu gang i konflikten mellem kristne og muslimer i Danmark, så der kan blive brand i gaden og vi jøder kan lukrere yderligere på strategien “del og hersk” og en åben konflikt i Danmark).


Krig er et helvede (men vi forsøger at klare os igennem!) Et velkendt jødisk hykleri.
Ill.: Internettet

 

Selvfølgelig bliver jøderne i Danmark. — Desværre!

Der er ingen jøde ved sine fulde fem, som frivilligt forlader guldgruben Danmark, medmindre hans business allerede ligger i USA eller Israel. De tusindvis af jøder, der har brugt generationer på at infiltrere bankerne, inddrivelsessystemerne, den danske statsadministration og de gamle politiske partier ernærer sig fedt på danskernes skatte- og afgiftsbetaling, og det satser de på at fortsætte med – idet de håber at falde ind i mængden og blive opfattet som danskere. Men danskere er de ikke, og de bliver det aldrig …
For de ønsker ikke at være danskere!
Selv om de – som artiklen peger på – har opholdt sig i Danmark i flere hundrede år, har de aldrig villet være danskere. Fra de kom – og indtil til de en befriende dag forlader landet – har de klumpet sig sammen i ghettoer i de største byer, hvorfra deres snyltende strategier koordineres. Deres netværk udgør den jødiske stat i staten. Deres plan, som de havde med sig fra andre lande i Europa, var fra starten at udbytte værtsbefolkningen til egen fordel – ikke at blive danskere og gøre fælles sag med os, der har retten til Danmark – og tidligere kunne hævde den.

Så hykleriet fra Den Korte Avis er som sædvanligt til at tage og føle på.