Jødernes massakrer og Mette Frederiksen

Overtagelsen

O-D-I-N.NET, 24. september 2019

 

Jødernes massakrer og Mette Frederiksen – to sider af samme sag? Ja, i den forstand, at den langstrakte massakre på den danske nation, som kulturmarxisten Mette Frederiksen nu er blevet seneste garant for, er lige så afskyelig og hensynsløs som et åbenlyst blodigt folkemord ville være.

Med tiden er jøderne blevet smartere:

Tidligt om morgenen, fredag den 9. april 1948, angreb medlemmer af den jødiske Stern Banden, ledet af Menachem Begin, den palæstinensiske landsby Deir Yassim. Det skete måneder før, det britiske mandat sluttede. De britiske sikkerhedsstyrker flygtede i virkeligheden fra Palæstina efter utallige tilfælde af sabotage, baghold og snigmord fra de jødiske bander – og prisgav dermed palæstinenserne til folkemorderne og røverne af palæstinensisk jord. Men det britiske mandat i Palæstina var altså endnu gældende.

Menachem Begin, foto: Internettet

Jøderne havde i 1948 (og har i al fremtid) absolut ingen legitim ret til at påberåbe sig et “hjemland” i Palæstina eller i noget andet land i Mellemøsten, hvor de havde været fraværende som et selvstændigt folk i årtusinder. Jøderne begrunder udelukkende røveriet med religiøse overleveringer. Handlingen ville svare til, at italienerne i dag gjorde krav på og besatte tidligere besiddelser fra Romerrigets tid og fordrev en befolkning, der havde beboet og kultiveret området i århundreder.

De fleste nutidige såkaldte jøder oprinder i etnisk forstand fra øst for Sortehavet. De er kun i minimalt omfang egentligt beslægtet med oprindelige jøder fra Mellemøsten.
Ud over overvejende at være af asiatisk oprindelse er de konvertitter til jødedommen og dermed ikke jøder i traditionel forstand. Hundreder af års indavl i selvvalgt isolation i russiske ghettoer har i mange tilfælde gjort dette sammenrend til såvel kropslige som mentale invalider. Mange af dem bærer på udprægede psykopatiske træk. Dertil kommer, at en sindssyg racisme og en bibelsk selvbestaltet ret til at stjæle fra andre, lyve for andre og begå folkemord bliver indgivet med modermælken i disse i forvejen udfordrede mennesker. Et sådant koncept, der samtidig indeholder kravet om en traumatisk omskæring af drengebørn inden for de første seks levedage, er opskriften på at skabe psykopatiske fanatikere og konstante problemer med omverdenen.

Landsbyen Deir Yassim lå uden for det område, som FN (i afmagt) havde anbefalet skulle udgøre den fremtidige jødiske stat. Beboerne havde ry for at være fredelige, og en jødisk avis havde tilmed skrevet om, at byens ledere havde bortvist militante arabere. Men byen lå på et plateau i korridoren mellem Tel Aviv og Jerusalem, og ifølge en plan, der blev hemmeligholdt mange år efter massakren, var det nødvendigt at udslette byen og sende palæstinenserne på flugt for at give plads for en flyveplads, så forsyninger kunne leveres til såkaldte “belejrede” jøder i Jerusalem.

Omkring middagstid var over 100 af byens indbyggere systematisk blevet myrdet. Fire bandemedlemmer blev dræbt, da spredte grupper af beboerne satte sig til modværge bevæbnet med forældede mausergeværer og musketter. Jøderne havde moderne maskingeværer og sprængstoffer.

Da modstanden var knækket, fik byens mindre børn halsen skåret over for øjnene af deres forældre, der derefter blev dolket til døde. Jøderne sprættede maven op på femogtyve gravide kvinder, og fostrene blev parteret for øjnene af de skrigende mødre. Ligene af de myrdede palæstinensere blev kastet i den lokale brønd. Et antal overlevende mænd blev stuvet sammen på en lastbil og transporteret til Jerusalem, hvor de blev fremvist i en parade til ære for jøderne i Sakron Yosef kvarteret. Derefter blev fangerne kørt til et stenbrud på vejen mellem Givat Shaul og Deir Yassin og myrdet. Resten af Deir Yassim blev sprængt og bulldozet bort fra jordens overflade.

Dette folkemord er der aldrig lavet sentimentale film om i Hollywood med underliggende sørgmodigt violinspil.

Samme aften eskorterede medlemmerne af banderne Irgun og Stern et selskab af udenlandske korrespondenter til et hus i Givat Shaul, en nærliggende jødisk bosættelse etableret i 1906. Over te og småkager udlagde jøderne detaljerne for operationen og retfærdiggjorde den for verdenspressen (også jødisk) med en fortælling om, at Deir Yassin var blevet samlingspunkt for fjendtlige arabere, bl.a. syrere og irakere, der havde planer om at angribe Jerusalems vestlige forstæder.

Den virkelige årsag er allerede nævnt. Den langsigtede strategi var, som eftertiden har kunnet bevidne, at tvinge palæstinenserne væk fra deres hjemland. Efterhånden blev 700.000 palæstinensere drevet i landflygtighed af jøderne, der siden har bredt sig som rotter over det meste af Palæstina. Alt dette har fra starten været nøje planlagt i forsøget på at hævde et fremtidigt Storisrael. Jøderne har aktuelle planer om endeligt at inddrage Vestbredden og spørger ingen om lov. Det såkaldte verdenssamfund har set passivt til gennem mere end 70 år, mens man ikke har veget tilbage fra at retsforfølge og ombringe statsledere fra andre suveræne nationer. Men ikke fra Israel, der ellers kan opvise et enestående galleri af krigsforbrydere.

Det samlede dødstal fra Deir Yassim på 254 blev rapporterer af New York Times den 13. april samme år, men da havde de officielle jødiske ledere af Haganah distanceret sig fra massemordet (uden dog på nogen måde at fordømme det).

Yitzhak Shamir, foto: Internettet

Hovedmændene var Yitzhak Yezernitsky og Mieczyslaw Biegun, to invalide jøder, såvel af statur som af karakter, eklatante stjerne-psykopater, begge senere premierministre af Israel. Den rotteagtige Begin, der offent-ligt pralede med at være terrorismens fader, blev tilmed tildelt Nobels fredspris! for (falskt) at have indledt fredsforhandlinger med Egypten. Det siger alt om, hvem der kontrollerer uddelingen af Nobels priser.

En sådan forherligelse af bestialske mordere, der i mange tilfælde var indvandrere fra Sovjetunionen, karakteriserer den moralske og kulturelle status i den del af det besatte Palæstina, der kaldes “Israel”.

Efter et antal mellemlevende monstrer af tilsvarende format repræsenterer Benjamin Netanjahu i dag den foreløbigt seneste i rækken af organiserede forbrydere i spidsen for terrorstaten Israel og dens internationale mafia af kommunister og zionister.
I mellemtiden har terrorismen fra Israel bredt sig som en pest over det meste af kloden, hvor den jødiske efterretnings- og terrororganisation Mossad konstant planlægger og udfører såkaldte false flag operationer, der skal give indtryk af, at angrebene kommer fra en anden part, typisk en nation, der forholder sig kritisk over for Israel og endnu ikke er under kontrol af jødernes verdensbank.

På den måde blev bl.a. krigene mod Libanon, Afghanistan, Irak, Libyen, Egypten og Syrien iværksat med tragiske følger. Men ikke for jøderne, der lukrerer af enhver konflikt gennem leverancer af lån og våben. Senere kan jødiske banker tilbyde (ubetalelige) lån til nødvendig genopbygning.

Jøderne igangsatte første og anden verdenskrig. Det er et historisk faktum. Rige jøder i Vesten finansierede de forskellige fraktioner, så vi selv kunne udslette vores europæiske brødre, og et stort antal nationale økonomier er med tiden blevet lagt i ruiner og er derefter blevet overtaget af jøderne. Det nævnte repræsenterer kun, hvad jøderne har forvoldt af krige, ødelæggelser og lemlæstelse i det 20. og 21. århundrede indtil videre.

Mere end 200 mil. hvide europæere er blevet dræbt i jødisk anstiftede revolutioner og krige i nyere historisk tid. Deraf blev 30-60 mio. hvide mennesker, der repræsenterede en intelligent modstand, direkte lystmyrdet af en bærme af subkulturelle jøder under den såkaldte russiske revolution fra 1917. Denne “revolution” var ikke russisk, men et jødisk bolsjevikisk statskup finansieret af rige jøder i Vesten mod det hvide Ruslands leder – intet andet. Zaren og hans ikonisk smukke familie blev rituelt myrdet, og den røde terror havde frit spil i Sovjetunionen frem til 1950.

Næste mål for Mossad (og jøderne i CIA, NSA, MIC, det militære industrielle kompleks i USA) er at tvinge USA’s præsident til at erklære krig mod Iran – eller blot iværksætte et uvarslet overfald på landet, som det normalt praktiseres. Eftersom Donald Trump efter alt at dømme er i lommen på Israel og mafialederen Netanjahu, vil det før eller siden lykkes, og tredje verdenskrig kan tage sin begyndelse, hvorefter alle for en tid vil blive distraheret fra spørgsmålet om, hvem der stod bag. Det kan hurtigt blive et spørgsmål om simpelhen at overleve, også i Danmark, men vi kan håbe på, at indoktrineringen fra TV bliver ramt som noget af det første, således at danskerne omsider bliver tvunget til at tage stilling til virkeligheden omkring os.

Nogen har tilsyneladende (bedømt efter medierne) allerede udløst et missilangreb mod saudiarabiske olieinstallationer, og fra alle jødiske medier indoktrineres ejerne af et TV-apparat med, at angrebet må komme fra Iran. Hvorfra ellers? Men ingen i Iran med normal dømmekraft drømmer om at provokere en af Israels eller USA’s allierede eller noget andet land for den sags skyld. Iran har ikke angrebet andre, så længe USA har eksisteret fra engang i 1700-tallet.

Desværre er virkeligheden den, at selv om Iran har et stærkt forsvar, vil landet ikke kunne vinde en krig mod Israels primære marionet, USA. Iran vil blive provokeret til at sætte sig til modværge over for uberettigede angreb og vil blive bombet sønder og sammen. Landet vil blive forgiftet af radioaktiv stråling fra taktiske miniatomvåben årtier frem, og der vil blive skabt nye strømme af flygtninge. Iranerne er persere, ikke arabere, men en arisk folkestamme. Så hellere dem som asylsøgere end nytteløse afrikanere, hvis det skulle ende, som jøderne planlægger.

Det er tankevækkende, at Iran og Nordkorea er de sidste større, frie nationer, der ikke er kontrolleret af Verdensbanken, dvs. som stadig kan regere selvstændigt.

Det samme kan man ikke sige om Danmark. Danmark er et besat land. De jødiske murbrækkere i kampen for verdensdominans – kommunisterne og zionisterne (socialdemokratiet, radikale, liberal alliance, venstre, konservative, dansk folkeparti og resten af rosset) – er til stede i Danmark og regerer fra valg til valg som ZOG (the Zionist Occupied Government = den zionistisk okkuperede regering), der kontrollerer vores statsapparat gennem den usynlige koalition Gul Blok, som vi har beskrevet tidligere.
Gul Blok er kontrolleret af internationale jøder, primært af jødiske organisationer i USA, og kan ikke stemmes væk i et “demokrati”, der ikke længere er demokratisk, for med demokratismen vil din stemme altid gå til et parti med et flertal af jøder i ledelsen, og dermed støtter du med eller uden egen vilje – Gul Blok – hver gang!

Kun en samlet folkelig modstand af klart tænkende danskere kan skaffe danskernes repræsentative demokrati tilbage. Insisterer du alligevel på at stemme til valgene, så forsøg i det mindste at stemme på en dansker og ikke på en jøde, hvis det overhovedet er muligt. Er du er i tvivl om, hvem der er hvem, så spørg os.

Helt tilfældigt …! er Danmarks temporære “statsminister”, Mette Frederiksen, en ny kryptojøde, der er blevet promoveret som datter af den jyske muld (i lighed med jøden Søren Pape). Hun har længe stået klar i kulissen til at tage over, så de dumme danskere ikke mister indtrykket af, at “demokratiet” skam fungerer.
Anders Fogh Rasmussen var et andet jødisk skadedyr på posten. Han har ligesom jøden Otto Kragh i høj grad medvirket til at depo-nere Danmarks frihed i EF/EU.
De mellemliggende tilfælde af europæisk udseende typer (alle med lig i lasten – homoseksualitet eller druk), der har fungeret i velbetalte positioner som jødernes “væsener”, kølerfigurer, der kun skal vedligeholde indtrykket af en dansk regering, undgår ikke dermed vores opmærksomhed. I det omfang Helle Thorning og Lars Lykke er danskere, er de samtidig forrædere mod folkestyret og det danske folk og vil være det til deres dødsdag, og ingen nationalt sindet person ser mildt på landsforræderi.
Mette Frederiksen er ikke landsforræder. Hun har ikke Danmark som sit fædreland, men er tro mod sine egne, jøderne, og repræsenterer dermed fjenden. Hun deltager med al jødens falskhed i massakren på danskerne. Den næste “statsminister”, der er ved at blive kørt i stilling, når Gul Blok skifter officielt udseende fra rød til blå blok, er fra jødefamilien Ellemann-Jensen.

Denne præsentation i Den Korte Avis af et antal politikere, der lige har deltaget i den håbløse “forhandling” om finanslov og flere eller færre indvandrere, er fra venstre:
Mette Frederiksen (S), Morten Østergaard (RV), Pia Olsen Dyhr (SF) og Pernille Skipper (EL). Tilfældigvis …! er de alle jøder og et glimrende eksempel på, hvordan Gul Blok arbejder på tværs af partierne for at give danskerne indtryk af sande forhandlinger, mens de i virkeligheden er medlemmer af samme parti. Bemærk, at de glasblå øjne, der minder om en dukkemagers lidenskab (og kan være forstærket digitalt i disse offentlige billeder), er typisk for jøder, der har blandet sig med nordeuropæere og hvide russere. Sande europæere er hvide mennesker, der har mere gennemfarvede blå øjne.
De blå øjne er en vigtig attribut, når jøderne vælger deres offentlige repræsentanter, som i virkeligheden kun er pladsholdere, der besætter danskernes pladser i Folketinget. Disse europæisk udseende typer fjernstyres af internationale jødiske organisationer, der opererer usynligt i baggrunden og forhindrer en egentlig dansk regering. 

Denne (u)parlamentariske praksis har eksisteret siden krigen ophørte i 1945. Seneste resultat: Den aktuelle totalt ligegyldige palaver i medierne mellem jøder fra forskellige sider af Gul Blok om mere eller mindre indvandring til Danmark er umiskendeligt endt med, at vi skal importere flere sorte i nød. Så intet ændrer sig under Gul Blok. Det kan du springe op og falde ned på – værs’go spring!

Hvis du vil vide, hvad der virkelig sker i verden omkring os, så vær kritisk over for nyhederne fra TV og begynd af opsøge alternativ – sand – information. Når du læser dette, er du på vej ud af indoktrineringen og hjernevasken fra jødernes medier, ikke mindst fra DR og TV-2. Der findes i dagens Danmark ingen dagblade, ingen bøger, ingen ugeaviser, ingen magasiner e.l., der ikke er udgivet af jøder. Så du og dine børn fyldes vanemæssigt med løgn fra den kant. Det samme gælder masseproducerede politiske film fra jødernes Hollywood, det jødisk kontrollerede Walt Disney m.fl. Det gamle Disney, der leverede glade tegnefilm med Mickey Mouse og Anders And er forgiftet og dødt!

Det er forbundet med besvær at se realiteterne i øjnene, men hvis du vælger at forholde dig indifferent, ser fremtiden sort ud for dine børn. Så ønsker du at forblive slave af dette tyranni, fortsætter du bare med at være passiv. Når du opdager, hvad det fører med sig, er det for sent. Den bedste fremgangsmåde er at diskutere det jødiske tyranni i Danmark med gode danske naboer og venner. Forsøg at komme over, at vores egne for en tid vil kalde os “anti-semitter”, “nazister”, “xenofobe”, “holocaust-benægtere” m.v.
Det er faste våbenord, der bruges af vores fjender for at splitte os. Den påvirkning må vi lære at gøre os fri af.

Hav en god og eftertænksom dag.