Jødisk racisme

Sand Historie

O-D-I-N.org, 23. maj 2013.

Denne bog udelukkes af gængse forlag og boghandler, fordi den anklager jøder.

Jødisk racisme er navnet på den danske oversættelse fra 2012 af Jewish Supremacism, skrevet af den amerikanske revisionist, forfatter og politiker dr. David Duke.
Den danske udgave er på 400 sider, måske stadig til at købe som bog fra Dan Publishing.

E-bogen (PDF) af Jødisk Racisme kan hentes her.

 

David Duke er nok den mest kontroversielle amerikanske politiker, der har opnået at blive valgt til et offentligt embede.

På trods af overvældende modstand fra det politiske establishment og med enorme pengemidler imod sig, samt direkte trusler mod hjemstaten Louisiana, opnåede han at blive valgt til Repræsentanternes Hus i 1989. Ved et efterfølgende valg til guvernørposten og som senator for Louisiana opnåede han omkring tres procent af de hvide vælgeres stemmer. Dette var sensationelt. Men overmagten var for stor, og desværre tabte han, og kun fordi der betaltes millioner i støtte til hans modstander, som var en kendt svindler. Reklamen for Dukes modkandidat lød: Stem på svindleren. Det er vigtigt!
Sådan skæres kagen i det jødebesatte USA.

David Duke agiterer vedholdende for, at alle folkeslag skal have samme rettigheder og ret til selvbestemmelse. Han mener, at jødiske magtkliker stræber efter at underkue – ikke alene Vestbredden og Gazastriben – men hele verden. Hans påstand er, at jødiske magtgalninge – de jødiske racister – med deres nærmest ubegrænsede magt over regeringen, Kongressen og massemedierne i USA leder De Forenede Stater og den øvrige verden mod en globalisering, som truer med at udslette den ægte mangfoldighed i verden og fjerne vores frihed.

David Duke er en særdeles skarp debattør og meget afholdt taler. Han har været foreslået som præsidentkandidat i 2012. I mere end 45 år har han kæmpet for hvides rettigheder i et stadig mere multikulturelt helvede i USA. Hans mange videoer på Youtube vil hurtigt overbevise enhver om hans veltalenhed, hans klare tankevirksomhed og hans sympatiske væsen. Ganske modsat mediernes dæmonisering af ham.