Kontroversen om Zion

Sand Historie

O-D-I-N.org, 27. januar 2014.

Denne bog udelukkes af gængse forlag og boghandler, fordi den anklager jøder.

Douglas Reed, der fødtes i 1895, og som, før han trådte tilbage i efteråret 1938, var Europa-korrespondent ved den prestigefyldte London avis The Times, satte sig snart efter slutningen af Anden Verdenskrig en opgave, som mangen en bedre kvalificeret person var veget forskrækket tilbage fra. Han ville dokumentere jødedommens udvikling fra det femte århundrede før Kristi fødsel indtil nutiden, såvel som jødernes indflydelse på samfundet og politikken i deres værtslande. Trods et vist antal uundgåelige fejl er dette lykkedes ham så strålende, at man med god samvittighed kan regne The Controversy of Zion med blandt de vigtigste politiske bøger i det 20. århundrede. Douglas Reed afsluttede sit mesterværk i slutningen af 1956 i en alder af 61 år. Skønt der blev ham forundt endnu 20 år, kom han ikke til at opleve udgivelsen af bogen, for han fandt ingen forlægger. Først kort efter hans død udkom The Controversy of Zion i Sydafrika.

Den vestlige verdens folkeslag kan ikke leve under det zionistisk kontrollerede globalistiske system. Det dræber deres sjæle og deres kultur; det tilstræber deres biologiske udslettelse. Med stemmesedlen lader intet sig ændre; væbnet modstand ville under de nuværende betingelser være selvmord. Det eneste, vi kan gøre, er at udvide kredsen af de vidende, idet vi lader oplysninger tilflyde det mindretal, som kan og vil tænke selv og som bliver undertrykt af de herskende og deres medier. Takket være internettet er dette i dag muligt.
”Det frygtelige er, at den som søger sandheden risikerer at finde den”, lyder et fransk ordsprog. For den, som søger sandheden om verdens nuværende tilstand og vil vide, hvordan det er kommet dertil, at verden befinder sig i denne tilstand, kan læsning af Douglas Reeds Kontroversen om Zion på det varmeste anbefales.
— Jürgen Graf, 8. august 2011

Douglas Reeds bog er oversat og udgivet af Dan Publishing i 2013. Korrektur, omslag og layout til e-bogen, januar 2014: O-D-I-N.net. E-bogen er på 708 sider og kan frit hentes ved at klikke på billedet.
Filen 'Kontroversen om Zion.pdf' må udelt kopieres til gratis udveksling.

Læs også Jürgen Grafs introduktion til The Controversy of Zion.

Kontroller indholdets autenticitet ved hjælp af hash-calculatoren (forklaringen findes sidst i artiklen "WTC-attentatet opklaret".

MD5-koden skal være: 41FC4A24D9224A89DD5F1ACD71A8BA29
CRC-32-koden skal være: 3228F7A3

God læselyst og ny erkendelse.

Generelt om O-D-I-N.net's e-bøger:

Bøgerne downloades som PDF-fil, der kan læses i Adobe Reader (hentes her).

Vælg at læse bogen interaktivt i helskærm (full screen).
I den visning kan der navigeres med følgende taster:

Højrepil (eller klik på venstre museknap):Side frem.
Venstrepil (eller klik på højre museknap):Side tilbage.
Ctrl-End:Til sidste side (bagsiden).
Ctrl-Home:Til første side (forsiden).
Ctrl-F:Åbner søgefunktion, hvor du fx kan skrive "indholdsfortegnelse" (uden anførselstegn) og vælge "Forrige", for at returnere til indholdsfortegnelsen.

Fra indholdsfortegnelsen kan der hoppes til ethvert af kapitlerne.