“Kussificeringen” af hvide mænd

Overtagelsen

O-D-I-N.org, Redaktionen, 2016-10-10.

 

“Kussificeringen” af hvide mænd sender vores hvide kvinder i armene på indvandrerne.

Måske har du bemærket, at det er blevet mere og mere “anerkendt” i medierne at erklære sig som bøsse, lesbisk, feminist, metroseksuel, biseksuel, transvestit, mildt pædofil, masochist, babyseksuel osv. Unge påvirkelige mennesker animeres til at optræde i forskellige rollemodeller, der kan fascinere dem her og nu under deres udvikling af en personlighed.

I denne proces, hvor jøderne forsøger at pervertere hvide menneskers naturlige seksuelle orientering, tilbyder den jødiske presse et væld af mulige afvigelser. Tilbuddene findes i alle gængse livsstilsmagasiner, modetøjsmagasiner, ungdomsmagasiner, ugeblade, film, serier og bøger. Kendisser og “stjerner” promoverer afvigelserne. 

Det gøres mondænt at være seksuelt eksklusiv og optræde i beklædning, der afspejler en alternativ personlighed. I mange kunstnergrupper – ofte jødisk etablerede til formålet – er det ligefrem, om ikke en nødvendighed, så en meget værdsat præference at være specialkønnet for at kunne opnå “berømmelse”.

Man fremhæver mænd, der optræder i kropsnært tøj med et feminint snit, specielle karikaturagtige frisurer, øre- eller næsesmykker og makeup. Udstillingen af idioterne vil ingen ende tage. Jøderne lægger gerne krop til de forskellige udgaver af “mænd”, som kan kopieres, og unge hvide mænd bider på krogen som hysteriske kvinder i en skobutik.

Steffen Königer, AfD, juni 2016, ironiserer (her på tysk) over 60 forskellige betegnelser for afvigende seksualitet. Videoen viser, hvordan indledningen til en tale i parlamentet kunne lyde, hvis man skulle tage højde for alle afvigelser: “Højtærede bøsser … m.m.fl.”. Han bliver kaldt til orden af formanden, men en høflig indledning kan vanskeligt censureres.

Jødernes indavl har ophobet forskellige uheldige egenskaber i deres gener, fx en prædominans blandt jødiske kvinder for brystkræft, og både jødiske mænd og kvinder er homoseksuelle i usædvanligt omfang. Det er derfor et mål for jøderne i deres generelle agenda at nedbryde faste familierammer og heteroseksuelle kærnefamilier i alle hvide samfund. Den traditionelle, sunde og trygge kærnefamilie gøres til noget usædvanligt kedeligt gennem den jødiske propaganda.

Jødernes propaganda handler om at tilvejebringe en generel accept af alle former for afvigelser. Bøsseoptog er en af disse, der bidrager til at nedbryde normalitet blandt hvide mennesker i deres oprindeligt normale rammer. Jøderne sørger yderligere for, at den øjeblikkelige komplet uønskede indvandring alt overvejende består af unge avlsdygtige mænd fra Afrika og Mellemøsten – dvs. sorte og lidt mindre sorte.

Vores lyse nordiske kvinder – især i den kategori, hvor den intellektuelle dømmekraft helt viger for biologisk kodning – fravælger de “kussificerede” nordiske mænd og vælger sig en alfa-han fra indvandrergruppen.

Problemet er det samme, når hvide mænd tager til Thailand, Filippinerne, Brasilien, Afrika eller går på Internettet for at finde en asiatisk eller afrikansk kone. Racerne blandes, og den naturlige diversitet på kloden reduceres gradvis. Børnene bliver mellemprodukter uden en entydig national identitet, og det passer jøderne.

Det er naturligvis en fejltagelse ud over alle grænser, men disse kvinder og mænd råder ikke over den nødvendige omtanke til at kunne gennemskue jødernes faldgrube. Ud over påvirkningen fra den jødiske propaganda, styres kvinderne primært af deres biologiske drifter i retning af at multiplicere sig ved at avle børn med en stærk han. Sort, brun eller hvid – det gør ingen forskel i den kategori af kvinder.

Jøderne jubler. De dumme hvide raceblander sig og uddør som den ultimativt mest succesfulde race. Dermed bliver pladsen som verdens eneste elitære mennesker overladt til de haltende jøder – præcist som de har planlagt. Der er ikke tale om en fjern gruppering bag skrivebordene i nyheds-redaktionerne, men om dansker-lignende jøder i regeringen og det øvrige statsapparat i tæt samarbejde med den internationale jødedom i EU.


Alle hvide europæere har tusinder af års udvikling bag sig. Kast ikke din etniske arv i grams ved at falde for “diversitets”-bedraget.
Den sande diversitet opnås gennem bevarelsen af racernes forskellighed.
Foto: Internettet

 

Så, kære hvide kvindelige og mandlige racefælle – Tænk dig om. Lær at værdsætte din egen race, inden det er for sent. Intet er bedre og smukkere end hvide kvinder og mænd. Lad være at kaste verdens bedste menneskeegenskaber i grams ved at reducere vores race gennem blanding med andre racer. Undgå især jøderne, der i et vist omfang er kommet til at ligne hvide mennesker og ynder at blande sig med os, som om de tilhørte vores race. De kaldes for kryptojøder.

Jøderne repræsenterer ikke en selvstændig race i traditionel antropologisk betydning. De er højst en ideologisk “race”, et sammenrend af alverdens mennesketyper. De er de farligste at avle børn med. Deres genpulje er sygdomsbefængt, og hverken den jødiske eller negroide formåen kommer på højde med hvide menneskers. Dine børn bliver mulatter eller halvjøder og får en snævrere horisont. Et væld af fremragende egenskaber, som du kun finder hos din egen hvide race, vil gå til grunde, hvis du ikke tænker dig om. Verden bliver en anden – gradvis fattigere, mere tilbagestående og krigsliderlig – takket være dig, der blander racerne.