“Læg hånden på Bibelen og sværg ved Gud …”

Sand Historie

O-D-I-N.org, PROJECT APOLLO fortsat

 

“Læg hånden på Bibelen og sværg ved Gud, at De har gået på Månen”

Da Neil Armstrong var blevet ældre, forsøgte den sandhedssøgende revisionist og filmmand Bart Sibrel at overtale ham til at lægge venstre* hånd på Bibelen og sværge ved Gud, at han havde gået på Månen. Der var endda en kontant præmie på 5.000 dollars at indkassere (bemærk, at pengebeløbet var uden betydning for en person, der så længe han holdt sig til drejebogen, ville blive betalt af CIA i ubestikkeligt omfang). Neil Armstrong havde ry for at være religiøs, og i så fald ville han opfatte en edsaflæggelse på Bibelen som en handling med konsekvens over for den skaber, han troede på. Men hvem, der virkelig havde betrådt Månen, ville tøve med at bekræfte dette ved Gud og for et verdensomspændende publikum?

Ingen, kunne man formode.
Men Neil Armstrong afslog. Se i den følgende video, hvordan han kredsede om den varme grød, mens han forsøgte at finde et passende svar. Først anfægtede han Bart Sibrels ret til at være på stedet, så gøglede han med, at med hans kendskab til Bart Sibrel måtte den forhåndenværende bibel nok være falsk, derefter påstod han, at modparten gjorde sig til grin over for verden, og da det psykologiske slag allerede var tabt, fik han taget sig sammen til en afvisning begrundet med, at Mr. Sibrel ikke fortjente svar. Hvorfor ikke bare lukke munden på hr Sibrel med en veloplagt og ærlig edsaflæggelse og derefter sende de 5.000 dollars videre til den lokale kirke? Dumt, Neil Armstrong – Eller så vi en religiøs mand, der frygtede for sin frelse, hvis han aflagde falsk vidnesbyrd for Gud?

*) I amerikanske retssale aflagde vidner tidligere ed på, at de kun ville sige sandheden – ved at lægge venstre hånd (hjertehånden) på Bibelen, mens højre hånd (våbenhånden, eller den hånd, der kunne være brændemærket fra tidligere domme) blev holdt op med strakt håndflade, enten for at symbolisere, at man tog Gud i ed uden våben i hånd, eller historisk for at vise brændemærket, der vidnede om, at man tidligere var mærket som forbryder.

Se det kendte optrin her:

 

Retur til Astronauternes adfærd