Bagmændenes marionetter bærer skammens mærke

Overtagelsen

O-D-I-N.org, Hugo Ravn, 10. marts 2016.

 

Her præsenterer vi en håndfuld af jødernes “skabninger” (kryptojøder, marionetter eller lakajer), der har medvirket til de hvide vestlige samfunds kurs mod afgrunden. De nuværende forrædere kan imødese et meget kontant retsopgør, når jøderne har taget flugten næste gang.

Mens du læser dette, fortsætter afviklingen af den hvide vestlige verden, fordi vi tillader det internationale syndikat af kriminelle jøder, eksperter i organiseret korruption, at besætte vores regeringer og statsapparater.

I bogen “Kontroversen om Zion” (afsluttet i 1956) skrev den tidligere politiske korrespondent for London Times, Douglas Reed, om de politiske topfigurer i England og USA, som den internationale jødedom kontrollerede. Jøderne fungerer, som de altid har gjort, som krigsmagere og profitmagere på begge sider af fronterne.
Før, under og efter Anden Verdenskrig kontrollerede jøderne Sovjetunionen og på samme tid indflydelsesrige ledere i den vestlige verden, fortrinsvis dem, der lå inde med nøglen til de største krigsmaskiner. Det var en uorden for jødernes planer med Vesten, at der i Tyskland i løbet af 1930’erne fremstod en visionær og med tiden folkekær politiker, Adolf Hitler, der havde observeret og forstået den internationale jødedoms destruktive spil og ønskede at beskytte sit folk og Europa mod den morderiske trussel fra jøderne.

Skammens Mærke
Forklaring: Dette mærke afslører oprindelsen af jødisk overhøjhed.
(Explanation in English: This mark reveals the origin of Jewish Supremacism.)
Dette mærke uddeler vi til enhver jøde, kryptojøde eller jødelakaj, der gennem politisk dobbeltspil har arbejdet for eller aktuelt arbejder for jødernes overtagelsen af Europa og det fortsatte folkedrab på Europas oprindelige hvide befolkninger.

I England blev premierminister Winston Churchill gjort til jødernes “skabning”. Han agiterede oprindeligt på grundlag af en sund skepsis mod jødernes indflydelse, men gennemgik et hamskifte, da han fandt sig selv på randen af en personlig konkurs. Hans ejendom og offentlige ansigt blev kun reddet gennem en påfaldende rettidig håndsrækning fra jødiske pengemænd.

I USA var “skabningen” præsidenten Franklin D. Roosevelt, som lovede det amerikanske folk, at deres sønner aldrig ville blive sendt i krig. Han sluttede med at gøre præcis det modsatte, da han tilstrækkeligt længe havde været fastholdt i en tilstand af svækkelse og måtte prisgive afgørende beslutninger til parasitterne, der svirrede omkring hans embede.

På den måde har jøderne efter en ældgammel og forfinet strategi infiltreret og kontrolleret magtens positioner, hvor de til slut har installeret deres egne “skabninger” – marionetterne. Disse skabninger ligner sjældent jøder, men er altid af en eller anden personlige årsag ét hundrede procent loyale over for deres skaberes destruktive agenda.


Kryptojøden Churchill, alkoholiseret og falleret, en katastrofe for Europas overlevelse, en jødelakaj, der på falske forudsætninger var med til at iværksætte krigen mod det nationalsocialistiske Tyskland.
Foto: Internettet

 

Uddrag af Kontroversen om Zion:
“En autoritet … hr. Winston Churchill [skrev i 1920]:
“Det forekommer næsten som om både det kristne evangelium og evangeliet om antikrist var planlagt til at skulle opstå blandt samme folk, og som om denne gådefulde og hemmelighedsfulde race var blevet udvalgt til at manifestere det mest ophøjede og det aller laveste, både det guddommelige og det djævelske … Helt tilbage fra ‘Spartacus’ på Weishaupts tid til Karl Marx og frem til Trotskij (Rusland), Bela Kun (Ungarn), Rosa Luxemburg (Tyskland) og Emma Goldman (USA) er denne verdensomspændende sammensværgelse til omstyrtelse af civilisationen og til opbygning af samfundet på basis af standset udvikling, misundelig ondskabsfuldhed og umulig lighed, fortsat vokset støt. Den spillede, som den moderne forfatter fru Nesta Webster så talentfuldt har vist det, en afgjort tydelig rolle i den franske revolutions tragedie. Den har været drivfjederen i samtlige samfundsundergravende bevægelser gennem det nittende århundrede; og nu er det omsider lykkedes denne gruppe af usædvanlige personligheder fra underverdenen i Europas og Amerikas store byer at gribe det russiske folk om struben og praktisk taget blive dets ubestridte herskere over dette enorme imperium. Der er intet behov for at overdrive den andel disse internationale og hovedsageligt ateistiske jøder har spillet i skabelsen af bolsjevismen og den russiske revolution. Det er afgjort en meget væsentlig rolle; muligvis overgår den samtlige andre.”

Det er den sidste oprigtige udtalelse (som jeg [Douglas Reed] har kunnet finde) om dette spørgsmål fra en ledende offentlig person. Efter dette tidspunkt sænkedes en bandlysning af offentlig diskussion ned over verden, og Den Store Stilhed fulgte – op til dagen i dag. I 1953 nægtede hr. Churchill at give tilladelse til (som det kræves efter engelsk lov), at der måtte laves en fotostat af denne artikel (fra Illustrated Sunday Herald, den 8. februar 1920), uden at han sagde grunden hertil.”


Kryptojøden Roosevelt, en svækket mand uden overblik blev til sidst jødernes skabning i USA og arrangerede den amerikanske deltagelse i Anden Verdenskrig.
Foto: Internettet

 

Uddrag af Kontroversen om Zion:
“Hr. Robert E. Sherwood understreger, at hr. Roosevelt altid følte sig forfulgt “af Wilsons genfærd” [en tidligere marionet]. Da hr. Roosevelt havde været præsident i to år, skrev hans partileder, hr. James Farley: “Præsidenten så dårlig ud … hans ansigt var fortrukket og hans reaktioner langsomme” (1935) og to år senere var han “chokeret over præsidentens udseende” (1937). I 1943 var madame Chiang Kai-shek “chokeret over præsidentes udseende”. I 1944 siger hr. Merriman Smith: “Han så ældre ud, end jeg nogen sinde havde set ham, og han talte usammenhængende”, og jr John T. Flynn siger, at billeder af præsidenten “chokerede nationen”. I 1945 kom frøken Frances Perkins, et medlem af hans regering, ud fra hans kontor med ordene: “Jeg kan ikke holdet det ud. Præsidenten ser forfærdeligt ud.””


Merkel og Hollande, to topmarionetter i den jødiske agenda for Europa.
Foto: Internettet. Tekst: o-d-i-n.net

 

Den Korte Avis skrev den 10. marts 2016:
“Angela Merkel er svær at slippe af med – det gør det langt sværere for Europa at få styr på sine enorme asylproblemer.”

Overskriften kunne lyde som en beklagelse, men dette online-jødemedie udstiller kun skadefryd over, at det er mere end vanskeligt at komme af med en af jødernes “skabninger” i europæisk politik. Et par dage forinden rapporterede avisen: “EU er på vej til at begå en skæbnesvanger historisk fejltagelse i forhandlingerne med Tyrkiet.”
Hykleriet vil ingen ende tage. Den Korte Avis skrives af zionister. De forsøger uophørligt at fremprovokere ufred mellem muslimer og kristne i Danmark. Vi kunne bestemt undvære såvel jøder som muslimer i Danmark, men der er ingen grund til at udkæmpe zionisternes krige på dansk jord. Måske føler disse militaristiske jøder sig efterhånden utrygge ved, at der importeres for mange muslimer fra det mellemøstlige område. Tyrkerne er langt mere velkomne som hemmelig forbundsfælle med Israel, og det vil stadig være muligt at lade østjøder indvandre som “tyrkere”. I virkeligheden er ligheden mellem østjødernes etniske udgangspunkt og østtyrkerne slående.

Som en del af de jødiske mediers propaganda kan vi iagttage en vis tilfredshed med, at det hvide Europa er i frit fald mod afgrunden. Internt jubler jøderne over, at ingen danskere reagerer, at vildledningen fra deres medier og politikere efterlader Per og Poul ude af stand til at skelne mellem ven eller fjende.


Fogh Rasmussen, aktiv topmarionet for de jødiske krigsmagere i USA.
Foto: Internettet. Tekst: o-d-i-n.net

 

Fogh Rasmussen har som generalsekretær i NATO fungeret som formidler af den jødiske krigs- og kriseskabende propaganda gennem perioden 1. august 2009 – 30. september 2014. Posten blev tildelt ham for hans “succesfulde” indsats for at få tidligere sovjetiske randstater optaget i EU. En anden jøde og krypto-europæisk leder har afløst ham som generalsekretær i NATO. Det er den norske Jens Stoltenberg.


Hvis Satan havde et ansigt … Foto: Internettet
Her ser vi, hvor Fogh Rasmussens loyalitet hører hjemme.
Bag ham Bertel Haarder, tidl. “dansk” repræsentant i Nordisk Råd.
Billedet er fra synagogen i København under fejringen af 60 årsdagen for jødernes “redning” til Sverige, en af historieforfalskningerne i serien af jødiske holocaust-løgne.

 

Fogh Rasmussen fortsætter sin destruktive virksomhed; læs her i Business:
Den tidligere statsminister og NATO-generalsekretær Anders Fogh Rasmussen skal hjælpe rådgivningsgiganten Boston Consulting Group med blandt andet at få flere forsvarsministerier og våben­producenter på kundelisten.


Løkke Rasmussen, topmarionet i partiet Venstre.
Bemærk den kostbare promovering, som denne opsætning af bannere repræsenterer.
Foto: o-d-i-n.net

 

Det var ikke et tilfælde, at regeringsmagten i Danmark blev overdraget til Løkke Rasmussen, da Fogh Rasmussen tiltrådte generalsekretærposten i NATO i 2009.

Under denne mand, Lars Løkke Rasmussen, der jo kan forveksles med en god dansker af mulden, vil afviklingen af Danmark og overdragelsen af alle værdier i Danmark til jøderne fortsætte uanfægtet, hvis ingen griber ind. Som jødernes kransekagefigur behøver han kun at fortsætte som levebrødspolitiker. Hans fornemmeste opgave er at være træg og visionsløs, at plapre videre i øst og vest om dit og dat som han plejer, mens alt fortsætter mod afgrunden for danskerne. Der er intet at sige til, at de moralske tømmermænd af dette dobbeltspil jævnligt må dulmes med festivitas og druk.

Kun en snarlig folkelig opvågning, der fokuseres i et massivt pres mod den politiske beslutningsproces, kan ændre den dødskurs, som Danmark er styret ind på af jøderne og deres marionetter.