Nødvendigt at bevare overblikket og angribe den egentlige fjende

Overtagelsen

O-D-I-N.org, Hugo Ravn, 13. august 2015.

 

Halalkød indføres i børnehaverne, så vi danskere ikke diskriminerer fremmede i Danmark på grund af religion.

Sådan lyder overskrifterne efter, at det nu er blevet politisk korrekt, at alle børnehaver omlægger deres uforstandige danske madpolitik.

Overskriften skulle naturligvis have været “Svinekød i børnehaverne er kommet for at blive, så danskerne ikke diskrimineres i Danmark på grund af fremmede religioner.”

Børn af danskerne har spist svinekød i århundreder, så denne politik er et slag i ansigtet på den danske befolkning. Tænk at fremmede skal komme til Danmark og diktere, hvordan vores kulturbestemte adfærd bør indrettes, så de ikke føler sig diskrimineret.


Hvornår hører vi fra DANSKERNE i det styrkede Dansk Folkeparti?

 

Men inden du kommer for langt i dit velbegrundede ubehag over muslimers krav om omvendelse af danskerne, skal du være opmærksom på, at dette krav ikke ville have nogen gang på Jorden, hvis det ikke var for vores forræderiske politikere og regering. Dette knæfald for de fremmede er ikke danskernes valg. Det er påført os af mennesker, der på falsk grundlag kalder sig danskere, og det er indført for at skabe uro.

Muslimske børn må naturligvis selv medbringe halalmad i børnehaven, hvis de ikke kan spise den sædvanlige kost i Danmark.
Sådan ville udviklingen også have været, hvis den havde været logisk og naturlig, fordi det var danskere, der sad i Folketinget og i regeringen. Men det er det ikke. Det er danske jøder. Det medfører en afgørende forskel og et betydeligt problem. Uden jøderne havde vi aldrig haft en ukontrolleret indvandring.
Vi har tidligere skrevet om GUL BLOK i de forskellige partier og vist, hvor stor en del af Danmarks skiftende regeringer, der består af jøder.

Disse menneskers politik har aldrig været at harmonisere danskerne eller danskernes spisevaner med indvandrende kulturer. Jødernes sande agenda er i dag som den altid har været at skabe ufred mellem kristne og muslimer, mens de selv holder sig ude af konflikten. Det er en taktik, der er gammel som jødedommen – at lukrere i ly af tumulten. Det er en snylters syge adfærd, men hvis den er god for jøderne, så er den rigtig, som de selv udtrykker det. For at iværksætte en sådan ufred og uvilje mellem danskerne og muslimerne, behøver et gult flertal omkring regeringen blot at beslutte, hvordan danskernes børnehaver skal tilgodese muslimer frem for danskernes egne børn.

Det er vigtigt, at vi ikke mister overblikket, men fokuserer på den sande fjende af danskernes kultur og levevis: Det er jøderne i Danmarks regering og i statsapparatet.

Det er nødvendigt at tage magten fra denne jødiske besættelsesmagt, og det kan kun gå for langsomt. Vær med til at indføre forholdsreglen i Danmark. Det er du med til ved at blive medlem af O-D-I-N, så vi sammen kan gøre fælles front mod jødernes tyranni i Danmark. Derefter vil muslimerne være et mindre problem. Mange af dem aner ikke, at de bruges som murbrækkere i jødernes nedbrydning af Danmark.

Men det er vigtigt, at du ved det!