Såkaldt dansk politiker opererer under falsk flag

Overtagelsen

O-D-I-N.org kommentar til Dagens, 16. september 2014.

 

Han hører til den internationale sekt af jøder, der forsøger at sætte Europa i brand. Det sker under påskud af, at “vi” ikke skal lade os skræmme af “islamisk terror”, der i virkeligheden udføres og medieføres af CIA og Mossad. Dermed opererer han under falsk flag.
Det er afgørende vigtigt, at vi danskere ikke bakker op om denne mand og hans lige, der tjener andre herrer uden for nationen. Han er ikke en ven af Danmark eller af en fri dansk nation. Han er [var] et implantat på udenrigsministerposten, placeret af kræfter, der vil nedbryde nationen og bringe os ind i en centralistisk verdensorden regeret af hans stammefæller i USA og Israel.

[Redaktionel kommentar:


Foto: Dagens

 

Dagens “Dansk” udenrigsminister, Martin Lidegaard, fra Radikale Venstre, arbejder som en vanvittig på at implicere Danmark i USA’s og Israels’s provokationer mod den islamiske verden og mod Rusland. Der er tale om to kampagner med samme dagsorden: at sætte verden i brand. Hvor er den Radikale Venstre-pacifisme hos denne radikale mand, der taler så brændende for at kaste Danmark ud i den allerede igangsatte næste verdenskrig?

Regeringspersoner af hans kaliber (vi har tidligere set en anden formidle afhændelsen af en femtedel af DONG til Goldman Sachs) er marionetter for verdensomvæltende kræfter i USA. Han er selv en mindre soldat i det store NWO-billede, men i kraft af sin uhyre flid og ubegrænsede adgang til medierne er han dødsensfarlig for nationen.

Slut på kommentaren.]

Dagens (linket nedlagt) (Ritzau),  16. september 2014:

Trusler om drab på gidsler fra Vesten skal ikke medføre lav dansk profil i koalition, siger udenrigsminister.

Meget konkrete og reelle trusler om henrettelser af borgere fra de lande, som deltager i en international koalition mod Islamisk Stat, må ikke få indflydelse på Danmarks engagement i bekæmpelsen af den islamistiske gruppe.

Islamisterne skal ikke diktere dansk udenrigspolitik med deres skrækindjagende handlinger, lyder det fra den danske udenrigsminister, Martin Lidegaard.

– Det er en meget uhyggelig terrororganisation, vi har med at gøre, og de henrettelser, vi har set for åben skræm, er afskyelige. Men terror har ikke og vil ikke komme til at afgøre dansk udenrigspolitik.

– osv., osv. med den kendte jødiske, patologiske liderlighed for at iværksætte en ny verdenskrig.