The Secret Behind Communism

Sand Historie

O-D-I-N.org, 23. maj 2013.

Denne bog udelukkes af gængse forlag og boghandler, fordi den anklager jøder.
 

 

The Secret Behind Communism (kun engelsk) er David Dukes nye bog fra 2013. Den inkluderer tekster af Aleksandr Solzhenitsyn, Frank Britton m.fl. Duke har skrevet den betydeligste bog, der nogensinde er udkommet om de jødiske kræfter bag den russiske revolution og historiens mest hæmningsløse folkemord. I denne bog beskrives for første gang Sovjet-kommunismen i lyset af dens egentlige ophavsmænd, og hvorledes bevægelsens jødiske tentakler siden har omklamret det meste af Verden.

Man må forstå følgende. De ledende bolsjevikker, der overtog Rusland var ikke russere. De hadede russere. De hadede kristne. Drevet af etnisk had torturerede og slagtede de millioner af russere uden antydning af menneskelig medfølelse ...
Der er flere af mine landsmænd, der har lidt under denne horrible forbrydelse fra bolsjevikkernes blodbestænkte hænder, end noget andet folk eller nogen anden nation nogensinde har lidt i hele menneskets historie. Det er umuligt at overdrive dette. Bolsjevismen begik det mest brutale og omfattende folkemord, vi kender til.

Den omstændighed, at det meste af verden er uvidende og uden følelser for denne enorme forbrydelse viser, at de globale medier er i hænderne på forbrydelsens gerningsmænd.
— Aleksandr Solzhenitsyn.


Klik på billedet for at købe bogen fra USA.
Læs også vores introduktion til The Secret Behind Communism