Verdens gale køter må sættes i karantæne

Redaktionelt

O-D-I-N.org, Hugo Ravn, 16. januar 2015.

 

En jødisk person udtalte engang, at Israel er “verdens gale køter, som ingen slipper fra at tirre.” Desværre har historien vist, at den gale køter ikke kun forsvarer sig, men angriber i flæng og skambider til højre og venstre.


“Verdens gale køter …” – Ikke kun til forsvar.
Ill.: O-D-I-N.org

 

Kan I så forstå det!

Jo før verdenssamfundet af ikke-jøder forstår, at vi ikke kan lade verdens 4. største atomvåbenarsenal i hænderne på en flok religiøst indoktrinerede fanatikere, desto før bliver der fred i verden.
Ellers bliver der – og det er udtalt med hånden på Det gamle testamente – aldrig fred!

Vi er nået til et punkt i historien, hvor Israel og jødelobbyen i USA kontrollerer “verdens eneste supermagt” med en konstant overhængende trussel om at udløse et atomragnarok på amerikansk jord (eller i Europa eller Australien). Forsmagen på dette, der ikke lod nogen amerikansk patriot i tvivl, modtog amerikanerne den 11. september 2001, da jøderne sendte et atombærende, russiskbygget krydsermissil midt ind i Pentagon. Det termonukleare sprænghoved, der var indstillet til ikke at udløses, var ækvivalent med 500 kiloton TNT og kunne have forvandlet Washington til en rygende radioaktiv ruindynge uden håb for tilbageværende liv.

“Kan I så forstå det!” var budskabet. Og man skal være idiot for ikke at fatte det.

Det er årsagen til, at skiftende præsidenter i USA hvert år blåstempler et milliardtilskud ($) i guld og krigsmateriel til Israel, lader sig fotografere i det ovale værelse flankeret af USA\’s mafialedere, og at det knægtede jødebesatte Tyskland indtil videre har leveret mindst 6 oceangående missilubåde til Israel, ubåde der kan fremføre og affyre atommissiler af formatet 500 kiloton termonuklear sprængkraft pr. sprænghoved fra udfor en hvilken som helst kyst.


Der er smil på læben, når checken udskrives.

 

Jo, verdens gale køter … har sikret sig i tilfælde af, at et af ofrene skulle vende tilbage for at tage hævn. Desværre er forsvarsaspektet kun et skalkeskjul, og hvis USA og europæerne ikke danser efter zionisternes pibe, falder gengældelsen, enten i form af en adfærdsregulerende miniatombombning i intimiderende nærhed af vores hverdag eller, om nødvendigt, og det er den konkrete og verserende trussel: i form af udslettelsen af en eller flere storbyer gennem et anonymt atomangreb.

Sådan fungerer den jødisk skabte terror-u-balance i forhold til den øvrige menneskehed anno 2015. Så længe vi lader os kontrollere af jødernes fladpandede propaganda fra Tv-led-plasma-prestige-væggen i hyggehjørnet, har deres iscenesættere og provokatører let spil.
Israels atomvåben suppleres med verdens måske farligste våben – jødepressen. Den er for almindelige mennesker forholdsvis usynlig, føles næsten ikke, men dens effekt er enorm og absolut skadelig for selvstændig tænkning og for vestlig kultur. Den jødisk ejede verdenspresse vil sørge for, at et sådant atomoverfald på den vestlige civilisation, som jøderne misunder og hader, vil blive udskreget som “ISIS-terror” (der lægges for tiden op til, at “ISIS” bliver “større”, synes at være meget “velorganiseret” og “ressourcestærk” og nok snart vil gøre noget rigtigt slemt). Imidlertid har den såkaldte muslimske terror indtil videre helt overvejende bestået af jødisk organiserede overgreb på tilfældige sagesløse mennesker udført af israelske agenter bevæbnet med israelske atomvåben.

O-D-I-N.org har leveret mere end et dusin eksempler, der viser, at “islamiske selvmordsbomber” og “islamiske bilbomber” består af israelsk fremstillede miniatombomber, som i den virkelige verden eksklusivt betjenes af jøder.
Når jøderne har lagt et par amerikanske, europæiske eller australske storbyer i ruiner, vil de pege på “Islamisk Stat” og vil vifte med en liste over “ansvarlige” nationer, og der vil blive hetzet massivt i jødepressen for gengældelse, således at verdens eneste super-marionet, USA, og den samlede amerikanske krigsmaskine, igen bliver involveret i angrebskrige mod jødernes fjender (formodentlig Iran næste gang). De danske marionetter vil sørge for, at lille Danmark står last og brast med den store vestlige allierede. Dermed vil danske mænd og kvinder igen miste livet som et mindre bidrag til fremme af den zionistiske galskab.

Et nyt “helligt land”

Verdenssamfundet må beslutte at afvæbne Israel. Under alle landes kollektive beskyttelse må den jødiske nation overflyttes til et sted på kloden, der er sikkert for alle parter; sikkert for jødernes overlevelse og sikkert for den øvrige menneskeheds fortsatte eksistens, dvs. uden mulighed for en gentagelse af det nuværende zionistiske vanvid. Det betyder, at ingen vil komme noget til, hvis alle ellers optræder intelligent. Indvilger jøderne i at opgive besættelsen af palæstinensisk land mod i al fremtid at være sikret mod verdens retfærdige hævnere, har verdenssamfundet vundet en afgørende sejr for freden.

Salomonøerne i Stillehavet klinger rigtigt og har naturlige grænser, så religiøst motiveret tyveri af land ikke igen bliver et problem. (Melaneserne må kompenseres rigeligt, men vil de ikke deltage, må verdenssamfundet finde en anden passende lokalitet.) Jøderne vil ikke længere have brug for deres uforholdsmæssige arsenaler af våben, som må afstås frivilligt og omdannes til fredeligt isenkram. Verdenssamfundet skal påtage sig ansvaret for, at det ny Israel forbliver afvæbnet ned til sidste skydevåben, at det respekterer fastlagte grænser og at staten ikke krænkes udefra. Fornuftig samhandel, fredelig udvikling og turisme skal foregå uhindret på tværs af grænsen. Intet individ skal spærres inde eller føle sig interneret. Fra denne regel undtages jødiske sammenslutninger med målsætninger, der er egnede til at skade verdensfreden.

Samtlige magtsøgende jødiske organisationer i den ikke-jødiske verden skal opløses og medlemmerne sendes til det ny hjemland, hvor de kan udleve hangen til lobbyvirksomhed uden at skade andre.

Jøder i den øvrige del af verden skal forbydes at drive nyhedsformidling og bankvirksomhed. Forbryderisk tilranede bankbeholdninger i ikke-jødiske værtslande skal konfiskeres til fordel for almenvellet.

Derefter vil verdensfreden være sikret.

Er det muligt? Ville jøderne være intelligente nok til at medvirke? … Absolut ikke!
De vil forbande os langt ind i helvede – teatralsk hyklende, som vi kender det, og true med gengældelse, hvis vi forsøger at forhindre det løbende drab på palæstinensere eller den kriminelle ekspansion af den nuværende røverisk tilegnede besiddelse i Mellemøsten. Derfor vil denne nødvendige redningsplan for den samlede menneskehed beklageligvis kun kunne gennemføres med magt; desværre det eneste praktiske alternativ til en fredelig aftale, som vi ikke-jøder vil kunne overleve med. Jo før det bliver gjort, helst med det gode og ellers med den nødvendige og tilstrækkelige magt, desto bedre for den samlede menneskehed.

Ellers vil jøderne fortsætte med at slå ikke-jøder ihjel.

Det er et faktum, at der ville eksistere dobbelt så mange hvide mennesker (alene hvide) på planeten i dag, hvis ikke jødisk kontrollerede institutioner havde myrdet 20–40.000.000 ukrainere og russere (Solzhenitsyn sagde 60 millioner) efter den bolsjevikiske revolution og i Sovjetunionens Gulag-system, millioner af amerikanere og europæere under Første- og Anden Verdenskrig, titusinder af soldater fra vestlige lande i efterfølgende krige, for nylig 3.000 ikke-jødiske amerikanere ved angrebet på World Trade Center og det samme antal i følgedødsfald efter kronisk strålingssyge, mange tusinde provokerede aborter efter Tjernobyl af simpel skræk for en indbildt strålingsfare, konstante forslag til lettere og lettere adgang til aborter i vestlige samfund, drab på uskyldige mennesker ved maskerede miniatombombeangreb; Bali-bombningen kostede, foruden tre danske piger livet – sandsynligvis 3.000 menneskeliv, hvis alle følgevirkninger gøres op, og ikke kun 188 myrdede, som jødepressen lod os forstå – m.m.fl.

Kendsgerningerne fordølges eller udelades, fordi jøderne har bemægtiget sig al nyhedsformidling. Nyhedsmagerne skaber mere og mere fiktive billeder hjemme i Tv-stuerne af virkeligheden, mens jøderne uhindret myrder løs på os rundt om i verden.

Tørre tårer

På baggrund af de uhyrligheder, jøderne har begået mod andre (de siger selv, at såfremt goyim vidste, hvad vi lærer imod dem, ville de umiddelbart slå os alle sammen ihjel …), græder vi tørre tårer, når medierne ikke kan blive færdige med at fordømme og vride hænder over det “oprørende” angreb på en jødisk satire-sprøjte i Paris for nylig. Tolv personer skulle være omkommet. De fleste formodentlig jøder efter mediedækningen at dømme. Gerningsmændene er udpeget til at være udyr og krænkere af højere liv (fra “en jihadist-gruppering”, hedder det informerende). Måske var der i virkeligheden tale om retfærdig gengældelse i gammeltestamentlig forstand. Det må jøderne da kunne anerkende.

Nu har vi fulgt det hele til og med synagogen. Rørende. Eller er det bare endnu et tilfælde af modbydelig propaganda?

Se videoerne i denne artikel, hvor flugten og det påståede drab på en politimand ved et “enestående tilfælde” filmes (men ups! hvad er det filmen viser …?).

Vi kan aldrig vide, hvad vi præsenteres for fra jøderne. De er ved hjælp af deres medier i stand til at skabe en hvilken som helst “produktion” for billedmediet, hvis nyeste raffinementer Hollywood hver dag demonstrerer for os i deres film. Hovedparten af den “virkelighed”, vi modtager fra jødernes medier (her kan du roligt medregne DR og TV2 her i landet), er uvirkelig, fordrejet og med sikkerhed produceret af fætre, onkler og øvrige stammefæller, som forfølger den fælles agenda, der ultimativt skal realisere drømmen om et jødisk verdensdiktatur.

Men indtil videre går bestræbelserne på at dirigere din vrede i retning af jødernes traditionelle fjender, jødernes ofre. Princippet er: del og hersk.
Du har forstået meget lidt af virkeligheden, hvis du agerer, som de planlægger.

Så vi har igen sparet servietterne.