Video: Din hvide europæiske arv og identitet

Videoer

Kilde: Fakk Warr (engelsk tale)

Det er vigtigt at forstå, at jøder ikke tilhører den hvide race. Jøder hader og misunder alle hvide og ønsker at overtage, hvad hvide har opnået i Europa, USA og andre hvide kulturområder i verden. Derfor installerer jøderne sig som parasitter i vores europæiske samfund, hvor de udvikler en dødelig pest af korruption og perversion.
Det er nødvendigt at kunne identificere jøderne for at kunne fjerne deres indflydelse helt. Det er påfaldende og må vække til eftertanke, at jødernes racistiske politik kun udfoldes mod traditionelle hvide områder.

Alfred Schaefer er en ærlig og stærk forkæmper for, at vi europæere tager kontrollen med Europa tilbage. Den jødiske besættelsesmagt i Danmark og alle øvrige nationalstater i Vesteuropa er ved at forgifte vores kultur og formålet er at fjerne den hvide race helt gennem gennem raceblanding med invaderende afrikanere og andre fra underudviklede områder befolket af lav-IK mennesker. 
At samarbejde med jøderne i denne politik, fx ved at deltage i raceblanding og fremme et multietnisk samfund, er højforræderi mod vores kultur og race.