Video: Fængslet for at sige sandheden

Videoer

Kilde oprindelig: deckchair, YouTube, nu Brighteon.com

Indholdet er på Engelsk og handler om, at den nu 88 årige tyske protesterende kvinde Ursula Haverbeck i oktober 2017 blev dømt til at afsone yderligere 14 måneders fængsel for at have udtalt, at historien om jødernes Holocaust er den ondeste og mest vedholdende løgn i vor tid.

Selv om hun, som mange efterhånden ved, har ret i sin påstand, der heldigvis kan underbygges med alle nødvendige fysiske beviser (mens jøderne ingen har), er det ikke tilladt at “trivialisere mindet om de døde (jøder)” i dagens Tyskland. Så i stedet for at føre bevis for påstanden om et Holocaust mod jøderne, dæmmer retssystemet op for modbeviserne, og man fængsler gamle koner, der tør sige sandheden.

På den måde kom man canadieren Ernst Zündel til livs i Tyskland. Han nåede kun lige at blive frigivet fra sit sidste fængselsophold, inden han døde. Politisk fængsel i det jødebesatte Tyskland i dag får mere og mere karakter af en dødsdom. Politiske dissidenter forgiftes langsomt gennem fængslets “omsorgssystem”, så de næppe kommer sig over fængselsopholdet.

Hvis du er hvid europæer, er det nu, du skal åbne munden og begynde at anfægte den jødiske besættelsesmagt i Danmark. Ellers vil tendensen med sikkerhed brede sig over grænsen, og du skal til at lyve for at overleve.

Se også Ursula Haverbecks video om: Hooton Planen.