Video: Monika Schaefer fængslet i Holocaust Land

Videoer

Kilde til den oprindelige tekst: Alfred Schaefers YouTube kanal – nu censuret bort.
Produceret til danskerne af O-D-I-N.

Den 26. oktober 2018 modtog vi den GODE NYHED, at Monika Schaefer var blevet løsladt fra fænglet i Tyskland. For at udgive en kort video om, hvor hun hævder, at Holocaust ikke har fundet sted, blev hun idømt 10 måneders fængsel. Dem havde hun på tidspunktet for dommens afsigelse allerede udstået i varetægtsfængsel, hvorfor hun blev løsladt. 
Desværre er den dårlige nyhed, at Monikas bror, Alfred Schaefer, der i sommeren 2018 også blev fængslet i Tyskland (Holocaust-land) for at “benægte Holocaust” ved at “opfordre til tumult og had”, som det hedder fra samme syge hob af realitets-forvrængere, der ikke anser sandheden for et argument, og desværre bestyrer retssystemet i Tyskland. Ulykkeligvis blev Alfred Schaefer samtidig idømt 3½ års fængsel af en fremmed tyrannisk statsmagt, der har besat Europa.

Baggrund

Monika Schaefer og Alfred Schaefer er søskende og 2. generations tyskere i Canada.
De er begge opvokset i Canada, men har bevaret tilknytningen til deres Europæiske kultur, specielt efter at have erkendt, at ytringsfriheden i Canada i vid udstrækning er begrænset af jødiske organisationer som B’nai B’rith (Wikipedia nævner også en loge i København). B’nai B’rith med Anti-Defamation League er den politiske arm af Mossad.
Monika og Alfred Schaefer er begge midaldrende i dag, og deres tyske forældre for længst døde.

Da de voksede op som børn i Canada blev de udsat for den samme hjernevask om Holocaust som alle andre børn i det meste af verden – “6 mio. gassede jøder”, osv. – og Monika huskede, at hun bebrejdede sin mor og anklagede hende for passivitet, når hun måtte have været vidende om denne “udslettelse af jøderne” i Europa. Moderen svarede altid stilfærdigt, at hun ikke havde kendskab til, at noget sådant var sket. 

Da forældrene var døde, og Monika Schaefer blevet ældre og efterhånden lærte sandheden om jødernes Holocaust, nemlig at den er en ond og vedholdende løgn med umådelige negative konsekvenser for Tyskland og Europa, blev hun både vred og ked af det. Ked af det, fordi hun var gået i rette med sin mor på et falsk grundlag. Moderen havde af gode grunde ikke haft kendskab til jødernes Holocaust, for det havde aldrig fundet sted.

Derfor lavede Monika den korte video: “Sorry Mom, I was wrong about the Holocaust” (Undskyld Mor, jeg tog fejl af Holocaust). Hun producerede den sammen med sin bror Alfred Schaefer, mens de opholdt sig i Tyskland i 2016. Og det er den omstændighed, at videoen er lavet i “Holocaust Land”, der får de derværende jødiske despoter til at frihedsberøve hende, foreløbig på ubestemt tid.

Monika Schaefer og Alfred Schaefer er blandt mange andre vore dages frihedskæmpere i Europa, og det er disse menneskers fortjeneste, at vi i en ikke fjern fremtid kan gøre op med jødevældet i de europæiske lande og vise jøderne og deres hjælpere tilbage til det sted, de kom fra, nemlig det asiatiske område mellem Sortehavet og Det Kaspiske Hav.