Video: The Horrific Third World Invasion Of Europe Continues

Videoer

Source: Rense Radio

“Den rædselsvækkende invasion af Europa fortsætter” – mens vi lydigt er optaget af fodbold fra jødernes medier.

Desværre sendes disse realiteter ikke i jødernes TV – TV2 og DR. Vi er nødt til at lære om dem fra alternative medier på Internettet. Derfor er de fleste værdifulde informationer desværre kun på engelsk. Forhåbentlig kan den tænkende del af danskerne forstå indholdet og finde ud af, at vi bliver lullet i søvn i TV-stuen, mens der i den virkelige verden udenfor vendes op og ned på vores europæiske kultur og retten til at være hvid oprindelig europæer i Europa og hvid oprindelig dansker i Danmark.

Hvis du vil lære at skelne mellem de parasitiske jøder, der har designet Europas undergang, og sande hvide Europæere, kan du uddanne dig selv med artiklen Sådan identificerer du en jøde.

Vi har tidligere bragt Invasionen af Europa (med en del danske tekster) om samme emne, og vi kan ulykkeligvis men ikke uventet konstatere, at problemet i mellemtiden er blevet eksponentielt værre, uden at skabe voldsomme dønninger i adfæren hos den danske konforme, dvs. “velafrettede”, befolkning af TV-zombier, der dagligt indoktrines til at sympatisere med denne “humanistiske” operation, der vil ødelægge vores kultur og levevis inden for få årtier.
Tid til at vågne op af døsen – Danmark!