Video: They Live 1988 Movie – John Carpenter

Videoer

They Live, 1988

Source: The Internet

(Desværre bliver filmen systemeatisk fjernet fra diverse video-hosts, så vi er p.t. henvist til dette link, der fører til en seværdig udgave, men med dårligt synkroniserede undertekster. Lad dig ikke distrahere, indholdet er interessant.)

Denne film blev lavet allerede i 1988 på et lille budget og må undskyldes for at mangle de effekter, vi kender fra moderne film. Et stykke inde i filmen udspilles et slagsmål mellem to af hovedpersonerne, og opgøret er påfaldende langstrakt – indtil man indser, at det langvarige forløb anskueliggør besværligheden med at få viderebragt et vigtigt men upopulært budskab om, at vores verden ikke er, som den ser ud til at være, at vi er nødt til at vågne af dvaletilstanden, afslutte den behagelige tilværelse som TV-zombies og begynde at beskæftige os med politiske spørgsmål. Ellers gør jøderne det for os.
Filmen er ved at blive fjernet fra Internettet af samme grund som bogen “1984” af George Orwell blev forbudt i Sovjetunionen. Jøderne ejer Google og de sociale medier NewTube, Facebook, Twitter m.fl., hvor de i øjeblikket i desperat omfang forsøger at forhindre kendskabet til jødernes verdensomspændende krav om at kontrollere alt.