Vimeo lige så jøderamt som YouTube

Overtagelsen

O-D-I-N.NET, 10. august 2018. Opdateret 25. August 2018.

 

Vi beklager, at en stor del af vores videoer pludselig forsvandt. Det er der rådet bod på igen pr. 25. august 2018. Det var en større opgave at reetablere dem (selv om der altid findes backup). Vi har mindsket risikoen ved at dele videoerne på to nye udbydere. Den ene Real.Video (søg med o-d-i-n.net) præsenterer sig som stedet, hvor ytringsfritheden sættes i højsædet. Vi får se; den afgørende test indfinder sig, når ejeren af Real.Video, Mike Adams, kontaktes af Google, der giver ham det tilbud, som ingen kan sige nej til, blot han lige fjerner bestemte “anti-semitiske” ytringer fra sitet.

Vimeo.com, som i lang tid har huset vores videoer, afslørede den 6. august 2018 at være lige så jødekontrolleret som YouTube. Begge udbydere er sandsynligvis ejet af Google, en virksomhed, der er ved at udvikle sig til en pest af kontrol overalt.
De fleste med en politisk holdning, som har forsøgt at udtrykke den i videoer disse steder – eller i tekster på Facebook (også ejet af Google) har mærket, hvad det vil sige, at Jøden efterhånden ejer alle sociale medier: Rigtigt!
Ytringsfriheden undertrykkes i brutalt omfang, så snart ét eller andet politisk udsagn lugter af “antisemitisme” eller “racisme” eller “opfordring til had” eller “benægtelse af Holocaust” eller “disrespekt for de døde” eller hvad fanden disse traditionelle fjender af sandheden kan finde på af syge undskyldninger for at holde vores historie og sandheden skjult for os.

Vores konto på Vimeo blev som helhed slettet uden varsel. Da kun en brøkdel af videoerne var kritiske over for den herskende elite af psykopater omkring os, blev også alle de upolitiske udgaver, som vi var letsindige nok til at anbring på Vimeo, usynlige.

Vores budskab er vigtigt. Efterhånden så vigtigt og så generende, at Jøden nu er nødt til at udfolde sig, som han gjorde i Sovjetunionen for at kunne undertrykke befolkningerne i Vesten. Vi ser frem til, at denne parasit fordrives fra vores lande for bestandig, inden krybene får absolut magt som i USSR og begynder at myrde amerikanere og europæere som underholdning.
Ingen ved det, og ingen tror rigtigt på det, men det er en historisk kendsgerning, der aldrig fortælles i jødernes medier – at det bolsjevikiske styre i USSR (alt overvejende jøder, 80 procent!) myrdede 40-60 millioner hvide Europæere i tidsrummet fra 1917 til 1950. Det var udelukkende for at fjerne den europæiske elite og den modstand, den ville repræsentere. Opfyldelsen af en talmudisk forskrift til at dræbe de bedste ikke-jøder. Jo før du lærer, at Jøden nærer et nedarvet og for os ubegribeligt had til alle ikke-jøder, især hvide europæere, og udlever dette had ved på forskellig måde at myrde dig og dine børn – og han er i gang i dette øjeblik, mens du læser dette – jo før indser du, at det er nødvendigt at du sammen med os tager kampen op mod denne kræftsvulst på menneskeheden.

Hugo Ravn