Bombe mod: boligkompleks i Riad, Saudi Arabien,
8. november 2003

Sand Historie

O-D-I-N.org ud fra The Third Truth about 9/11, 28. januar 2015.

 

Bombe mod boligkompleks i Riad, Saudi-Arabien – lørdag 8. november 2003 “aften”.

Rapporter og billeder om dette angreb forekommer i usselt omfang på Internettet, men bestemte angivelser om bombningens natur og ofrenes tilstand efterlader ingen tvivl om, at denne “bilbombning” skyldtes en miniatombombe, der var placeret under gadeplan.


Dette billede er det eneste brugbare, vi har kunnet finde, med direkte henvisning til Al Muhaya boligkomplekset. Bemærk at vi udelukkende ser spor efter trykbølgen, ikke fra varmebølgen. Dette hus lå uden for varmebølgens skadelige rækkevidde, mens skaderne fra chokbølgen, såvel gennem luften som jorden, er tydelige. Bilens skader kan både hidrøre fra en turbulent tur gennem luften og fra nedfaldende bygningsdele, men ikke fra varme.
Foto: Internettet.

 

Læste du hove­d­ar­tik­len?
CIA’s og Mossads terror-atombomber

De officielle påstande (som de blev bragt i de fleste nyhedsmeddelelser i 2012):
[Fodnote 384, foxnews, pr. oktober 2018 hentet fra wayback machine fra 29. juni 2013, men Fodnote 385 medfører Error 500.]

… Dette selvmords-bilbombe-angreb mod et boligkompleks [Al Muhaya residential] i Riad indtraf lørdag aften den 8. november 2003.

Mindst 17 mennesker er rapporteret dræbt umiddelbart og mere end 220 er såret. Bevæbnede mænd – muligvis forklædt som politi – skød sig forbi vagterne til området, der omfatter 200 huse. Angriberne, der mentes at køre i en politibil, fortsatte derefter ind på området og sprængte sig selv i luften …

Eksplosionen, der ikke var langt fra diplomat-området og kongens palads, efterlod bunker af smulder, stykker af forvredet metal, knust glas og et stort krater.

Det var endnu ikke sikkert, hvor mange angribere, der var tale om, eller om de var regnet med som ofre.

Ofrene inkluderede libanesere, egyptere, sudanesere og saudiere. Indenrigsministeriet oplyste, at de fleste af de sårede også var arabere. De fleste beboere i dette boligkompleks var libanesere, men der boede også en del tyske, franske og italienske familier …

En talsmand fra indenrigsministeriet oplyste sent søndag til det officielle saudiske nyhedsbureau, at dødstallet var steget til 17, heraf 5 børn – efter at eftersøgningsholdene havde trukket endnu seks døde ud af brokkerne. Mindst 13 var arabere, andre var endnu ikke identificeret, oplyste talsmanden.

USA’s vicestatssekretær Richard Armitage udtalte, at “han personligt var helt sikker på,” at Al-Qaeda stod bag lørdag aftens angreb, for “dette angreb bærer deres signatur.” Sådanne angreb synes at være rettet “mod regeringen i Saudu-Arabien og det saudiske folk,” sagde han, og tilføjede, at han forventede mere fra den kant. Al-Qaeda “forsøger at få et større antal af den slags angreb til at syne af mere end de er,” fortalte han på nyhedskonferencen kort efter at være ankommet til den saudiske hovedstad. Den slags angreb betyder, at “vi alle må stå sammen.” … 

Det fremgår allerede tydeligt af disse informationer, at ingen bil blev fundet i en tilstand, så den kunne identificeres som angribernes, og heller ingen af de døde kunne identificeres som de bemeldte angribere.

Ligene fra nogle af beboerne var brændt til ukendelighed, så det end ikke kunne afgøres, om de var arabere eller ikke. På trods af det faktum, at intet lig af en angriber var fundet, og intet spor pegede mod bestemte forbrydere, erklærede USA’s repræsentanter prompte, at angrebet bar Al-Qaedas “signatur” og udtrykte dermed [over for patricierne], at det såkaldte Al-Qaeda var alene om at kunne gennemføre en nuklear bombning.

Her er nogle uddrag fra BBC’s nyheder [2012]: [Fodnote 386]

… Smulderet* er nu blevet bulldozet væk fra sprængningsstedet. Krateret, der er blevet efterladt af den kraftige bilbombe – fem meter i diameter og tre meter dybt, er fyldt op. Området er stadig afspærret. Dusinvis af politifolk fra Indenrigsministeriets særlige politistyrke myldrer på stedet. Vagter i en jeep med tungt maskingevær holder vagt udenfor. Man ser områdets beboere i gang med at bære ejendele bort i bæreposer – selv de bygninger, der ikke er helt ødelagte, er for tilredte til at fungere som bolig. Reaktionen fra de fleste saudier på dette angreb er vrede og ophidselse – især fordi bombningen har dræbt arabere og muslimer; endda under Ramadanen. “Den kongelige familie er både oprørte og nervøse,” lød vurderingen fra en ældre vestlig diplomat.

Hvad der muligvis foruroliger det saudiske establishment mest, er Al-Qaedas forsøg på at udstille saudiernes fromhed og portrættere sig selv som de sande vogtere af Islam. Derfor har landets ledende islamiske gejstlige her, Sheikh Saleh al-Sheikh, der også er minister for islamiske anliggender, givet vejledning i slipstrømmen fra bombningen. “Satan må ikke trække os i retning af at sympatisere med dem, der taler i Islams navn, men hvis handlinger strider mod Islam,” udtalte han. Millionær-investoren prins al-Waleed ibn Talal opfordrede i mandags saudierne til at undgå “dumme konspirationsteorier,” der lægger skylden for enhver ulykkelig begivenhed i kongedømmet på fremmede skuldre. Dette er ikke Mossads værk, eller CIA’s, sagde han. Prins Waleed sagde også, at kongedømmet stadig må spørge sig selv ærligt, hvorfor 15 af de 19 flykaprere den 11. september 2001 var saudiere …

*) [En mur, der rammes af chokbølgen fra en miniatombombe, falder ikke kun til jorden i brokker, hvis størrelser er givet af byggematerialernes form. Knusningszonen efter en miniatombombe pulveriserer alt i et interval uden for ildkuglen; knusningen aftager udefter, og i den yderligere beskadigelseszone sønderdeles materialerne gennem en skala fra millimeter- over centimer til meter-størrelse. Derfor ser ruinen efter en bygning, hvor facaden blev knust af en miniatombombe – endnu inden den faldt til jorden – meget anderledes ud, end hvis facaden var faldet sammen efter fx et jordskælv, hvor bruddene sker langs de naturlige sammenføjninger. Chokbølgen fra en miniatombombe efterlader en bræmme af knuste materialer koncentrisk om nulpunktet for udladningen, næsten af udseende som ringen af ur omkring et forvitret bjerg.]

Det er interessant, at i sin iver efter at forsvare CIA og Mossad undgik denne investor at nævne, at ud af de 19 såkaldt selvmords-flykaprere blev 9 observeret i live kun to eller tre dage efter FBI’s bekendtgørelse [med billeder], og alle arabere kender udmærket til dette faktum (gæt på hvor denne investor helt præcist investerer: I det hellige saudiarabiske land eller i det ugudelige, sekulære Amerika?). Den objektive tanke, at aluminium ikke kan penetrere stål, synes heller ikke at kunne opstå hos denne “investor”.

Jeg håber, at den kvalificerede læser har forstået sammenhængen (også uden yderligere forklaring om, at bilbomber ikke frembringer kratere). Denne, den fjerde i rækken af nukleare bombninger i en relativt lille by (og denne gang oven i købet under Ramadanen, hvor alle muslimer, selv når de kæmper, skal standse kampene under den hellige måned) skabte forståelig mistanke til, at det ikke var muslimer, der stod bag denne nye nukleare bombning af et boligområde. Selv i et så udpræget pro-amerikansk land som Saudi-Arabien, var der en ganske stor andel af befolkningen, der umiddelbart gav udtryk for “konspirationsteorier” om, at når det ikke kunne være muslimer, der stod bag, måtte det være Mossad eller CIA. Men som vi kan se, blev alle disse “konspirationsteorier” prompte stemplet som “dumme”. Hvis læseren har fulgt med i min bog hertil, kan jeg berolige med, at hans tilsvarende konspirationsteorier kun er udtryk for sund fornuft.