De medieegnede terrorhandlinger udføres af Mossad

Redaktionelt

O-D-I-N.org, Hugo Ravn, 16. november 2015 (opdateret marts 2018).

Tro ikke et øjeblik på mediernes påstande om, at “Islamisk Stat” står bag de alvorlige terrorhandlinger i USA, Europa eller den øvrige verden.

Vi henviser til denne artikelserie, og denne aktuelle artikel, hvoraf det med al ønskelig tydelighed fremgår, at såkaldte “false flag operationer” (maskerede operationer) er hverdagskost for Mossad og det jødiske slæng, der stræber efter at destabilisere Europa og verden. Formålet er at sætte kristne og muslimer op mod hinanden, så vi kan ødelægge hinanden og bane vejen for jødernes overtagelse.

Dermed udelukker vi ikke, at palæstinensiske eller arabiske grupperinger her og der forsøger at ramme jøderne i Europa. Selvfølgelig gør de det – og fuldt berettiget. Det samme kommer Europas befolkninger til at gøre om ikke lang tid, hvis vi ikke i tide indser, hvad der foregår i verden omkring os. Det er ikke Islam, der udgør den primære trussel, men de “integrerede” jøder, der i dag huserer som besættelsesmagt i de fleste europæiske lande.

Disse parasitter har opkøbt alle medier og er i stand til at skabe indtrykket af en koordinerende organisation som “Islamisk Stat” eller “ISIS”, der påstås at være velorganiseret og veludrustet. Det er løgn. Sandheden er, at mindre ukoordinerede fraktioner af alle mulige islamiske bevægelser reagerer på denne jødiske propaganda og ser sig selv som en del af en større helhed. Men deres operationer er ubetydelige. Kun når jøderne ønsker et opkog af den generelle uvilje mod muslimsk tilstedeværelse i Europa, træder Mossad (eller i dette tilfælde, den samarbejdende franske efterretningstjeneste) til og udfører en “forfærdelig terroraktion” i for eksempel Paris – underforstået islamisk terroraktion mod jøder eller kristne, naturligvis.

Har du allerede glemt Charlie Hebdo svindlen?

Billederne af de påståede gerningsmænd med deres våben produceres på jødiske billedbureauer eller i jødiske filmselskaber som Hollywood, der har alle muligheder for at skabe troværdige falske billeder.

Kuren mod den jødiske hærgen i Europa

Kuren mod den jødiske hærgen i Europa og de jødiske mediers ensidige propaganda er at gøre jødernes indflydelse i Europa proportional med deres tilstedeværelse i det enkelte land. Derfor er det mere end nogensinde nødvendigt at hæfte sig ved, hvem der tjener det jødiske netværk i vores lande. At registrere forræderne nu, så vi kan gøre op med dem, når regnskabets time skal stå.

Meld dig ind i O-D-I-N og vær med i modstanden.