Den falske Euro

Overtagelsen

O-D-I-N.org, Hugo Ravn, 20. juli 2013.

 

Der er intet godt ved euroen – absolut intet. Manglen på identitet og anvendelighed fremgår bl.a. af, at den eneste anprisning denne valutas fædre kan diske op med over for danskerne er, at vi slipper for at veksle fra krone til euro når vi tager på ferie i Euroland. Hvor helt igennem harmonisk! Begejstringen hos danskerne vil ingen ende tage, hvis vi skal tro medierne.


Det sande EU-flag. Ill. af ukendt graffitimaler

 

Er vi virkelig så naive i Danmark, at vi ikke gennemskuer bedraget? 

Tillad os at kalde den såkaldte europæiske union for sit rette navn: “Euro-unionen”. Funktionen af denne konstruktion er at være kontrolcenter på toppen af Europa. På overfladen en lidt smartere udgave af den fejlslagne Sovjetunion, men i virkeligheden intet andet end et nyt jødisk forsøg på at kontrollere Europa politisk. Man har lært af den fejlslagne planøkonomi, så denne gang skal vi overtages gennem bindingen til en fælles valuta og en omklamrende centralbank. Fra denne europæiske centralbank trækker jøderne allerede i alle tråde af betydning. Danmark er godt på vej til at blive indfanget økonomisk, og snart vil vi kunne styres som marionetter fra Frankfurt og Bruxelles. I øjeblikket udsender Danmarks licensbetalte radio, DR, propagandistiske lovprisninger om, hvor fantastisk det er, at danske banker nu har gjort det muligt at hæve euro direkte fra automaterne, og danskerne påstås i denne manipulation at være begejstrede for muligheden. Også DR er et medie, som jøderne kontrollerer.

HAR DU MINDSTE INTERESSE I DANMARKS OVERLEVELSE, SÅ GIV EUROEN FINGEREN

Bedraget er blot endnu et (regeringsgodkendt?) forsøg på at lirke euroen ind hos danskerne ad bagvejen.

Katastrofen lurer lige om hjørnet, hvis vi opgiver kronen

Vi har allerede hørt den bovlamme historie om, at kronen i forvejen følger euroens udsving i Tyskland, så underforstået kan vi lige så godt tage skridtet fuldt ud og indføre euro i Danmark? Det passer ikke. Der er tale om helt forskellige problemstillinger. Naturligvis er kronen tilpasset valutaen på et af vores største eksportmarkeder. Det er sund fornuft for danskernes økonomi. At det skulle kunne gøres bedre med euro er et falsk argument for at indføre euroen i Danmark. Jøderne bag EU-illusionsnummeret forsøger at udradere de nationale valutaer i Europa. At forlade kronen vil betyde endnu en afståelse af suverænitet som selvstændig dansk nation. Se hvad der er sket i Grækenland og Irland.

Skaden vil være uoprettelig

Derfor er det jødernes vedholdende krav, at kronen i Danmark og Sverige må forsvinde. Jøderne benytter den diskrete Salami-metode, der i dette tilfælde umærkeligt reducerer vores selvbestemmelse bid for bid.
Danskerne vil i de kommende år blive udsat for en massiv påvirkning fra medierne, og jøderne vil igen og igen gennemføre afstemninger i Danmark; hver gang for at undersøge effekten af den seneste tids propaganda. Har den ikke formået at fordumme os tilstrækkelig, vil en ny afstemning med sikkerhed følge, indtil vi beslutter at stoppe narreværket. Det er absolut livsvigtigt for os, at vi forstærker modstanden fra afstemning til afstemning, indtil vi endegyldigt kan forlade EU-konstruktionen. Forhåbentlig slipper vi fri nogenlunde uskadte, men det vil kun lykkes, hvis vi handler i tide. Jo mere økonomisk afhængigt vort landbrug bliver af subsidier fra EU, jo sværere bliver det for os at gøre os fri af slavebindingen. Landbruget vokser og vokser, og ser ud til at trives med EU, men i virkeligheden overudvikler det sig som en kræftsvulst. Svulsten opstår når landbruget producerer efter attraktive pengepræmier fra EU og ikke efter et naturligt marked. Forholdet er fuldstændigt at sammenligne med misbrug af et narkotikum. Det vil ultimativt føre til en dødbringende afhængighed, hvis det ikke standses.
En dødbringende afhængighed for Danmark og danskerne.

“Eurosystemet består af ECB og de nationale centralbanker i de lande, der har indført euroen. Eurosystemet og ESCB vil eksistere side om side, så længe der er EU-lande uden for euroområdet.”

Man skal hæfte sig ved, at Eurosystemet ikke foreløbigt går bankerot, selv om euroen indimellem hævdes at være i vanskeligheder. Det har heller ingen betydning, at der ophobes grotesk store og ubrugelige overskudslagre fra Europas overproducerende jordbrugere. Værdien af den samlede produktion er ligegyldig, og lagrene og de medfølgende tab behandles yderst diskret. Systemets fædre, jøderne, har billioner af dollars ophobet i det amerikanske federale reservesystem, hvorfra der overføres valuta til Frankfurt (uden om nogen regeringskontrol). Det foregår, hver gang kassen er ved at løbe tom i EU. Projektet drejer sig nemlig ikke om at få Europa til at fungere som en politisk enhed eller en velfungerende forretning på europæernes præmisser. Det handler om at overtage den politiske og økonomiske kontrol med området. Intet andet. Jøderne har århundreders erfaring med, at for penge køber man sig indflydelse. De ønsker nu at købe Europa. Lykkes det dem at overtage magten i Europa, vil det være jøderne, der afgør, hvad europæerne i fremtiden må mene og tænke. Det kan meget vel betyde genindførelse af dødsstraf for antisemitisme, som i det tidligere Sovjetunionen, der også i et og alt var en jødisk konstruktion. I det jødekontrollerede Tyskland i dag (2013) idømmes flerårige fængselsstraffe for blot at forsvare Fred Leuchters rapporter.

Vær med til at sætte en stopper for den jødiske overtagelse af Europa, inden dine børn og efterkommere bliver slaver i dette system.
Slut dig til O-D-I-N, så vi kan bekæmpe den jødiske besættelsesmagt i fællesskab.