Dimitri Khalezov’s kommentar til video om Secret Service i Bygning 7

Sand Historie

O-D-I-N.org, oversÆTTELSE fra YouTube, 12. august 2014.

 

Femten minutter efter at det første af tvillingetårnene i World Trade Center var faldet, løb en kameramand fra CBS ind i lobbyen til Bygning 7.


Hr. Bennette, Secret Service, med VRU-hætte og sikkerhedshjelm.
Klik på billedet for at se videoen. Video: YouTube

 

Alarmen her adskiller sig distinkt fra horn og sirener på udrykningskøretøjerne udenfor. Jeg mener, at vi hører den sjældne WTC-alarmering, der varsler en nuklear demolering.
Et “vist” alarmsystem fandtes i WTC 7, som kunne transmittere “visse” signaler til resten af WTC-komplekset. Denne alarmeringsmulighed blev afbrudt den 11. september 2001 kl. 6.47, og afbrydelsen kom til at vare i 8 timer. (Kilde: NIST, “Interim Findings And Accomplishments”, i den fortløbende rapport fra Federal Building- and Fire Safety-undersøgelsen af World Trade Center, Vol.1.,28.).

Journalisten fra CBS møder en hr. Bennette, der bærer en VRU-hætte (Victim Rescue Unit-hætter fungerer som åndedrætsværn mod biologiske og kemiske trusler i luften, men beskytter også udmærket mod radioaktivt støv og radioaktive dampe).

Hr. Bennette opfordrer meget kontrolleret journalisten til at forlade bygningen [sydtårnets kollaps kun 15 min. forinden må have gjort voldsomt indtryk på hvem som helst, selv en professionel person i tjeneste]; han siger, at alle har forladt bygningen, og at han blot skal sikre, “at ingen går ned ad trappen”.

Hvilken trappe?

Eftersom han lige har opfordret journalisten fra CBS til at forlade bygningen (underforstået ad samme trappe til lobbyen, som han lige er kommet op ad), er det rimeligt at antage, at med udtrykket “at ingen går ned ad trappen”, hentyder hr. Bennette (måske ved en fortalelse) til en anden trappe nedad end den til WTC7-lobbyen. Og så er spørgsmålet: Hvilken anden trappe nedad måtte ikke bruges?]

Hr. Bennette afviser at fortælle mere, men oplyser sit efternavn til CBS-journalisten og at han arbejder for Secret Service.

Det er imidlertid interessant, at hr. Bennette i sin venstre hånd holder en typisk  byggehjelm – en usædvanlig udrustningsgenstand for folk i Secret Service (medmindre man ved, at efter sydtårnets “uventede” kollaps 15 minutter tidligere, er sammenbruddet af nordtårnet umiddelbart forestående). Folk fra Secret Service kan i særlige situationer forventes at bære kamphjelme, men ikke sammenklappelige hjelme af plastic … byggehjelme bruges af bygningsarbejdere (og hr. Bennette hører tydeligvis ikke til den kategori). Men disse hjelme anvendes også af … demoleringsfolk (måske endda af folk, der udfører nukleare demoleringer).

[Vi bemærker, at hr. Bennette yderligere medbringer en tændt stavlygte; formentlig heller ikke sædvanlig udrustning for en Secret Service-person, der færdes i en kontorbygning ved højlys dag. Han har selvfølgelig haft ca. 15 minutter til at finde den i, men til hvilken nytte – i støv? Det er mere sandsynligt, at han allerede var udrustet med såvel VRU-hætte som lygte m.v., inden Sydtårnet styrtede sammen. Lige forinden kunne han have haft brug for at orientere sig i mindre oplyste underjordiske faciliteter. Uheld med det ordinære indtræffer, når man fifler med atombomber.]

Jeg finder det logisk, at hr. Bennette var en del af WTC-demoleringsholdet – primært begrundet i det faktum, at han var forsynet med byggehjelm (vidste du, at demoleringshold typisk bærer den slags beskyttelseshjelme?).

Jeg tror, at min pointe er forstået …

Følger du opmærksomt med i videoen, afsløres en anden interessant detalje omkring 2 min. inde i forløbet. Fra dette sted siger hr. Bennette i anledning af sydtårnets kollaps:

“… jeg har ikke kigget udenfor bygningen [WTC-7] endnu …”

Og alligevel, til trods for at han ikke har været uden for WTC-7 endnu, afslører hr. Bennette (med byggehjelmen i hånden) en overraskende viden om detaljerne ved sydtårnets kollaps, allerede 15 min. efter …

Eftersom hr. Bennette åbenbart har været involveret i demoleringen af tvillingetårnene (begrundet i det foregående), finder jeg det praktisk fra nu af at kalde ham “den nukleare demoleringsmand” – for at skelne ham fra andre 9/11-nøglepersoner.
Han fortjener titlen, helt åbenbart.

Jeg lægger som sædvanligt også denne meget vigtige fil på min host www.911-truth.net. Filens navn er:

911_CBS_WTC-demolition-man_from_Secret_Service_with_construction_helmet _15min_after_South_Tower_collapse_in_WTC-7_lobby.mp4

Enhver opfordres til at hente den, bruge den selv og distribuere den så meget som muligt, men ledsaget af denne beskrivelse (den engelske).

Med venlig hilsen
Dimitri Khalezov