“Du you want to call the CIA and have them waxed?”

Sand Historie

O-D-I-N.org, PROJECT APOLLO fortsat

 

“Do you want to call the CIA and have them waxed?”

At nogen bliver “waxed” betyder i USA, at pågældende udsættes for en grundig overhaling, evt. med døden til følge.

Senere mødtes Edwin Aldrin og Bart Sibrel igen, dvs. Bart Sibrel opsøgte Edwin Aldrin på et mere eller mindre offentligt sted, som vi så ham gøre det med Neil Armstrong. Bart Sibrel har metodisk arbejdet sig ind på de fleste af de Apollo-astronauter, der enten påstod at have kredset om Månen eller at have gået på den.
Denne gang forløb mødet med Edwin Aldrin ikke så fredsommeligt, og hans reaktion var vel, når han nu ikke evnede at præsentere et offentligt verbalt forsvar, tilgivelig. Bart Sibrel var meget direkte og forkyndte højt i alles påhør, at “Du er den, der fortæller, at du har gået på Månen, når du ikke har – du er en kujon og en løgner og en tyv.” Ingen tvivl om, at Bart Sibrel forsøgte at fremprovokere et sagsanlæg. At ingen astronaut endnu har sagsøgt ham trods de voldsomme anklager, styrker ikke deres sag.

Den følgende video er Bart Sibrels kavalkade over, hvad han kalder “Astronauts gone wild”. Efter den indledende præsentation af de forskellige møder, træffer vi de ældre udgaver af følgende astronauter:
John Young, f. 1930, Apollo 10 og 16,
Alan Bean, f. 1932, Apollo 12,
Eugene Cernan, f. 1934, Apollo 10 og 17,
Michael Collins, f. 1930, Apollo 11,
Alfred Warden, f. 1932, Apollo 15,
William Anders, f. 1933, Apollo 8,
Edwin Aldrin, f. 1930, Apollo 11,
Neil Armstrong, f. 1930, d. 2012, Apollo 11,
Edgar Michell, f. 1930, Apollo 14,
(filmen slutter med, at en stakkel bliver “waxed”):

 

Det er karakteristisk for Wikipedia, at denne jødisk finansierede portal for politisk korrekthed (læs: onlinearkiv for falsk historieskrivning og jødiske løgne gennem et par årtier) ikke levner Bart Sibrel større anerkendelse. Det første ord, der bruges i beskrivelsen af hans CV er “taxichauffør”. Verden er fuld at intelligente og engagerede mennesker, der på et tidspunkt har været taxichauffør. De fleste af dem har det særkende, at de ikke er indifferente i forhold til livet omkring dem. Det er mere end man kan sige om hovedparten af Danmarks befolkning af ikke-taxichauffører. Kig for balancens skyld også på sitet Sibrel.com. Bart Sibrel er nu midaldrende, født i 1964. Klik på linket til hans kanal på YouTube.

Der findes til enhver kritik af de store eller små offentlige løgne et antal bondefangere, der skal sige nej, hvor andre siger ja. En af dem, der gives spalteplads hos Wikipedia er “space-entusiasten” Jim McDade en freelance skribent, der kommenterer dit og dat. Han er velkommen hos Wikipedia i denne sammenhæng under punktet Criticism, fordi han kan se, at filmen “A Funny Thing Happened on the Way to the Moon”:

 

– af Bart Sibrel er “full of falsehoods, innuendo, strident accusations, half-truths, flawed logic and premature conclusions.” (fuld af falsknerier, hentydninger, voldsomme beskyldninger, halve sandheder, anløben logik og forudfattede konklusioner).
Vi genkender modus operandi, når jøderne karakterdræber kritikere i deres medier.
Døm selv, når du har set filmen.

Retur til Astronauternes adfærd