Ilya Ehrenburg – jøde, og et sygt monster

Sand Historie

O-D-I-N.org praes. Jeff Rense (rense.com), august 2013.

 

Ilya Ehrenburg var en produktiv skribent, en fejret forfatter af forskellige romaner og værker om fiction. Han var top sovjetisk propagandamager under Anden Verdenskrig. Han var notorisk løgner, et sygt monster – og jøde.

Som ledende medlem af den sovjetisk sponsorerede Jewish Anti-Fascist Committee, deltog Ilya Ehrenburg i indsamlingskampagner i USA, hvor han stod frem og vandt støtte til den kommunistiske sag ved at fremvise sæbestykker, som angiveligt skulle være tysk fremstillet af omkomne jøders kroppe [selv israelske lærde på området vedgår i 2013, at en sådan form for nederdrægtig industri aldrig har fundet sted i virkeligheden].

Ehrenburg var måske den mest notoriske i sin modbydelige antityske hade-propaganda under Anden Verdenskrig. Han pålagde de sovjetiske soldater at dræbe alle tyskere, de stødte på, uden at føle samvittighedskvaler.*


Ilya Grigoryevich Ehrenburg, 1891–1967.

 

I en løbeseddel med titlen “Dræb” opfordrede Ehrenburg den jævne russiske soldat til at behandle tyskere som undermennesker. Den afsluttende passage fra løbesedlen konkluderer:

“Tyskerne er ikke mennesker. Fra nu af er “tysker” det mest afskyelige ukvemsord. Fra nu af betyder “tysker”, at vi straks slår til. Vi snakker ikke længere. Vi hidser os ikke længere op. Vi slår ihjel. Dage, hvor du ikke dræber mindst én tysker, er spildte. Hvis du ikke kan dræbe tyskeren med en kugle, så dræb ham med din bajonet. Hvis der er stille på dit afsnit af fronten, eller hvis du venter på at komme i kamp, så dræb en tysker i ventetiden. Hvis du efterlader en tysker i live, vil han hænge en russer og voldtage en russisk kvinde. Hvis du har dræbt én tysker, så dræb én til. Der er intet mere underholdende for os end en stak af tyske lig. Tæl ikke dagene, tæl ikke kilometerne. Tæl kun antallet af tyskere, du har dræbt. Dræb tyskeren, det er din bedstemors ønske. Dræb tyskeren, det er dit barns bøn. Dræb tyskeren, det er dit fædrelands klare bud. Ram ikke ved siden af. Dræb!”

Og i en anden løbeseddel:

“Tyskerne skal dræbes. Nogen må dræbe dem … føler du kvalme? Føler du mareridtet i dit bryst? … Dræb en tysker! Er du et retfærdigt og pligtopfyldende menneske – så dræb en tysker! … Dræb!”

Disse er et typiske eksempler på det patologiske had, som denne jøde bankede ind i hovederne på millioner af sovjetiske soldater, mens han selv residerede i sikkerhed langt fra fronten.

Men det var ikke kun tyskeren som soldat, Ehrenburg talte om, den tyske soldat, som han hævdede begik de grusomheder, der i virkeligheden var kommunisternes overgreb. Ehrenburgs opflammende skrifter blev en primær faktor i orgiet af mord og voldtægt mod civilbefolkningen, da de sovjetiske tropper fór hærgende gennem hjertet af Europa. Han appellerede til de laveste, mest primitive instinkter i denne bolsjevikiske horde, når han repeterede sin opfordring til folkemord:

“Dræb! Dræb! Der findes kun ondt i den tyske race; ingen af de levende og ingen af de endnu ufødte er andet end onde! Følg anvisningerne fra kammerat Stalin. Knus de fascistiske bæster i deres hule en gang for alle. Brug vold og nedbryd den racemæssige stolthed hos de tyske kvinder. Tag dem som dit lovmæssige bytte. Dræb! Når du stormer fremad så dræb, du tapre soldat i Den Røde Hær.”

Kronen blev sat på Ehrenburgs karriere den 22. december 1944, da denne syge fanatiker blev den første, der [i forbindelse med Anden Verdenskrig] nævnte det kabbalistiske tal på seks millioner som påståede jødiske ofre for nationalsocialismen, og siden begyndte at introducere dette tal i sovjetpropagandaen.

Efter krigen slog han sig sammen med en anden jødisk propagandamager Vaily (Iosif Solomonovich) Grossman for at producere en fiktiv “Sort Bog” og grundlægge det, der siden er blevet kendt som “Holocaust”** Resten er historie [men bestræb dig på at opsøge den rigtige version].

Ehrenburg glemte ikke sine jødiske rødder, og før sin død arrangerede han overførslen af sine private arkiver til stammekultcenteret Yad Vashem i Jerusalem.
På en måde matcher det hele, når fødselsdagen for denne psykopatiske løgner gøres til mindedag for svindelnummeret Holocaust, udklækket og oprindeligt udtænkt af ham selv.

* En meget levende beskrivelse af de horrible ugerninger, der blev inspireret af denne jødiske psykopat, kan læses i Stalin’s War of Extermination af Joachim Hoffmann. Det 415-siders dokumenterede værk viser, hvem Amerikas sovjetiske allierede i “den gode krig” virkelig var. Bogen sælges for 40 $ fra NS Publications.

** For at danne sig et overblik over denne historiske fiktion kan The Hoax of the Twentieth Century af prof. Arthur Butz anbefales. Den 506-siders illustrerede revisionistklassiker kan anskaffes for 25 $ fra NS Publications.

Kunder uden for USA skal lægge 25% til købsprisen.

Adresse: NS Publications PO Box 188 Wyandotte MI 48192.