ISIS lever kun gennem jødiske medier

Overtagelsen

O-D-I-N.org, Hugo Ravn, 9. september 2014.

 

I dag fortsætter Den Korte Avis sæsonens obligatoriske jødehetz mod den islamiske verden.

Selv de mest tilbageholdne dansk-jødiske klummeskrivere på Den Korte Redaktion kan ikke længere nære sig, men må deltage i det eskalerende CIA-Mossad-organiserede karaktermord på den islamiske verden.
Efter at “terrororganisationen Al-Queda” er slidt ned i medierne (husk på, at organisationens nominelle leder, Osama bin Laden, angiveligt blev aflivet af CIA og kastet i havet !!!), er der basis for at kreere et nyt dyr i åbenbaringen, ISIS (Islamic State of Iraq and Syria).

ISIS bliver i medierne lanceret som en velorganiseret myretue af fundamentalistiske fanatikere, islamiske naturligvis. Organisationen er siden blevet udråbt til at have betydelig militær kapacitet; “usædvanligt ressourcestærk”, lyder mantraet i medierne.

Sandheden er, at ISIS er skabt og finansieret af Israel og USA.

Denne løgnagtige propaganda, der driver ned ad fladskærmene i de små danske hjem, giver USA og Israel anledning til at angribe hvor som helst deres kriminelle efterretningstjenester, CIA og Mossad, udråber ISIS’ tilstedeværelse (du husker måske CIA’s påstand om Saddam Husseins “masseødelæggelsesvåben”, der til dato endnu ikke er fundet).

Dette design, der gør det muligt for Israel og USA at angribe overalt i den arabiske og persiske verden, er ret bekvemt for en jødisk sekt, hvis mål det er at sætte verden i brand og skabe et Storisrael og et jødisk verdensdiktatur.

Ser vi os grundigt for, kan vi atter bevidne, at der skabes ondt blod i den kristne verden imod den islamiske verden. Det sker gennem arrangeret (false flag) “islamisk terror” mod ikke-muslimer. Samtidig hjernevaskes vi hjemme i TV-stuerne, hvor de fleste endnu er overbeviste om, at alt om ISIS er den skinbarlige virkelighed, der til almindelig bred orientering strømmer ind i stuen. Men det meste er konstrueret løgn. Princippet hedder “del og hersk”, og strategien bag det kaldes COC.

Det er på tide at danskerne begynder at se verden med friske øjne! Dvs. i videst muligt omfang undgår etablerede nyhedsmedier. De er alle jødisk kontrollerede og arbejder efter en fast falsk agenda. Lær at forstå verden på dit eget uafhængige grundlag, så vidt det overhovedet er muligt. Gør dine egne iagttagelser. Du skal vide, at den såkaldte islamiske terror for en stor del er Mossads og CIA’s egne terrorhandlinger, der er arrangeret så de i verdenspressen kommer til at ligne islamiske angreb på den kristne verden.


Påståede terrorister fra ISIS. “Arkivbillede” fra Internettet

 

Klik på billedet for at få vist en større udgave. Dette billede er en typisk konstruktion, først og fremmest fordi, der er meget lidt arabisk i det. Baggrunden kunne være mellemøstlige jøder. De tre forreste karakterer ligner israelsk-amerikanske jøder, de to fløjmænd er iført typisk amerikansk hovedbeklædning, t-shirts, og er umiskendeligt præget af amerikansk mimik og attitude. Der kunne lige så godt stå “CIA” eller “Mossad” i deres huer. Billedet er som altid fotograferet med forsvindende, uidentificerbar baggrund i høj sol på en næsten ensfarvet himmel. Trykningen af banneret er præcis og opsætningen stilren. Det samme gælder “uniformeringen”, der, selv om den ikke er identisk, er konsekvent i samme mørke farve og skaber indtrykket af organisation. Scenen er yderst velkomponeret (typisk arrangeret), se blot den selektive disponering af dybdeskarphed, så Kalashnikov og banner er centrale og skarpe elementer i billedet, mens resten af baggrunden hurtigt fortoner sig. Af våbenvalget behøver vi ikke at være i tvivl om, hvem der bevæbner ISIS; det er det internationale våbenmarked, der har overdådig adgang til et af de mest foretrukne våben i verden, Kalashnikov MP, der bl.a. fremstilles på licens i Indien. Det er i øvrigt karakteristisk for de fleste arabiske krigere at de demonstrerer deres maskinpistol med løbet pegende opad og aftræksfingeren på aftrækkeren – ikke som her – med fingeren parallelt med aftrækkerbøjlen. Denne særlige sikkerheds-forholdsregel er så indgroet i vestlig våbenhåndtering, at fx CIA udfører den refleksmæssigt.

FLEMMING JANSEN, Den Korte Avis, 9. september 2014:

Uansvarlig udlændingepolitik har gjort den islamistiske trussel mod Danmark mulig

”Jeg fatter simpelthen ikke, hvad de fanatiske idioter laver i Danmark. Danmark er ikke og bliver ikke et kalifat. Men der er systemer og samfund rundt om i verden, der må være mere attraktive for Ardic og hans kumpaner!”
Ordene kommer fra Venstres integrationsordfører Martin Geertsen, og de kommer utvivlsomt fra hjertet.
Reaktionen på den senere tids rædselsberetninger om Islamisk Stats forbrydelser mod uskyldige mennesker har skabt forståelige og næsten enslydende reaktioner hos politikere over en bred front og hos det store befolkningsflertal.
Undtagelsen, der bekræfter reglen, kommer – naturligvis fristes man næsten til at sige (!) – fra De Radikales Zenia Stampe. Mens islamister myrder og slagter løs samt voldtager og sælger kvinder og børn som slaver – ja, så opfordrer Zenia Stampe såmænd danskerne til at boykotte israelske varer (!). Det er radikal politisk logik, når den er allermest uforståelig og malplaceret, og det siger faktisk ikke så lidt!

[osv., osv., stilen genkendes]

REDAKTIONEL KOMMENTAR

Den Korte Avis skriver under dække af at være forarget modstander af “terrorister” i Danmark på en sådan måde, at eksistensen af de medieskabte terrorister fra ISIS bekræftes i danskernes bevidsthed. Den jødiske presse i Danmark, hvoraf en del fungerer under dække af at være moderat politisk iagttagelse med et dansk ståsted, formidler bag denne maske den uforfalskede zionistiske propaganda, hvis eneste formål er støtte til Israel (hvilket inkluderer accept af Mossads og CIA’s forbrydelser alle steder i verden). Dermed medvirker disse “danske” medier til at styrke den konstante ufred, tumult og krigstilstand og sektens stræben mod NWO.

I løbet af oktober offentliggør vi en artikelserie med konkrete eksempler på terror under falsk flag. Det vil sige angreb, der i den jødiske verdenspresse er blevet fremstillet som “islamisk terror”, men som i virkeligheden er udført af Mossad og CIA i samarbejde. Indtil da kan du læse om et andet mediebåret jødisk verdensbedrag her.