Jødernes false flag terror

Overtagelsen

O-D-I-N.NET, 29. marts 2018.

 

Her følger en oversigt over aktuelle og historiske såkaldt false flag operationer og forklaringen på, hvorfor de er iscenesatte begivenheder motiveret i en verdensomspændende jødisk politisk agenda:

Beskydning af skolebørn på Marjory Stoneman Douglas High School i Parkland

Florida, USA, onsdag den 14. februar 2018.
Delvist Wikipedia: “En bevæbnet person udløste brandalarmerne på gymnasiet og lokkede hundreder af elever ud af deres klasserum, så han kunne beskyde dem med en halvautomatisk AR-15 angrebsriffel.”
Angiveligt blev 17 elever og ansatte dræbt og 17 såret. “Gerningsmanden”, den 19-årige Nikolas Cruz, blev identificeret og anholdt. Det viser sig, at den officielle behandling af hans sag er genstand for hemmelige aftaler med anklageren. Dette er begyndelsen til, at han sluses ud ad retssystemets bagdør, nu hvor han har udspillet sin rolle, og inden længe forsvinder han ud af offentlighedens søgelys til almindelig glemsel, som det er set før. 
Tilfældet betragtes af neutrale undersøgere som en ny “psykologisk operation”.
Formål: Det jødiske (kommunistiske) styre i USA kaldes “the deep state” og ønsker at afskaffe Second Amendment til den amerikanske grundlov. Denne tilføjelse tillader alle amerikanere at eje ét eller flere våben til selvforsvar. 
Se den officielle udlægning i medierne, her Fox News.
Her er en analyse udført af professor Jim Fetzer pr. 23. marts 2018:

Beskydning af koncertpublikum i Las Vegas

Nevada, USA, søndag den 1. oktober 2017.
Formål: Det jødiske (kommunistiske) styre i USA kaldes “the deep state” og ønsker at afskaffe Second Amendment til den amerikanske grundlov. Denne tilføjelse tillader alle amerikanere at eje ét eller flere våben til selvforsvar. Hele skuddramaet er falsk i udlægningen, men denne begivenhed kan på linje med 9/11 være en af de FBI/CIA-kontrollerede terrorhandlinger, hvor uskyldige borgere virkelig er blevet dræbt – dog ikke af den enlige skytte, Stephen Paddock, der hænges ud i medierne. Han blev af endnu uvis årsag valgt som syndebuk, ligesom Lee Harvey Oswald blev det i en lignende offentligt organiseret forbrydelse i 1963.
Opdatering pr. 18. oktober 2017: 
Efterforskere i USA, her en kvinde ved navn Dolores Molloy Dryden, skrev følgende på sin blog: “Jeg kontaktede flg. 3 hospitaler, der repræsenterer nærmeste nødhjælpscenter i forhold til den påståede skudepisode, Spring Valley Hospital, AMG Specialty Hospital og North Vista Hospital. Jeg spurgte, om de ville tjekke deres register over skudofre indbragt fra masseskydningen ved Mandalay Bay Hotel. Jeg fik samme svar fra hvert hospital: “Ingen skudofre blev indbragt til dette hospital, men du skal måske tale med det lokale politi.” En kvinde sagde: “Hvis du refererer til krise-øvelsen, som alle bliver ved at ringe op om, så undskylder jeg – der var ingen virkelige skudofre, det var kun en øvelse. Hvis du ikke tror mig, kan du selv ringe til dem (hospitalerne).
Her er telefonnumrene: Spring Valley Hospital (1-702-853-3000), AMG Specialty Hospital (1-702-433-2200), North Vista Hospital (1-702-649-7711).””
James Fetzer ringede derefter til de 3 hospitaler og fik samme forklaring.
Krisemagerne har frigivet videoer på YouTube, der viser indlagte “skudofre”, men optagelserne er tydeligvis iscenesatte og betjener sig af dårlige kulisser og skuespillere.
Et andet forhold, der viser, at den påståede skudepisode (med “59 døde og 527 sårede”) er falsk, er dette, at FBI straks beslaglagde alle mobiltelefoner fra personer, der havde befundet sig på eller i nærheden af “drabsstedet”. Begrundelsen var angiveligt, at en tilfældig videosekvens kunne afsløre andre gerningsmænd eller indeholde værdifulde spor. Da telefonernes blev modtaget retur, var alt fra begivenheden slettet (vi kan gætte på en forklaring om, at efterforskningen nu var blevet “hemmelig”).
I virkeligheden sikrer denne sletning, at sekvenser, der afslører “ofrene” som krise-aktører, ikke ender i medierne. I værste fald kan de “stjålne” optagelser efter at være blevet manipuleret misbruges til at “bevise” noget, der ikke har fundet sted, som det skete med Zapruder-filmen fra attentatet på J. F. Kennedy.
Endelig er det uforklarligt, at det store antal sårede ikke er blevet reduceret og antallet af døde forøget med det tilsvarende antal. Ofte dør mennesker, der er såret af et højhastighedsvåben, af det medfølgende traume, uden at have pådraget sig påfaldende livsfarlige skader set udefra.

Påkørsel af demonstranter i Charlottesville

Virginia, USA, søndag den 12. august 2017.
Formål: Det jødiske (kommunistiske) styre i USA kaldes “the deep state” og ønsker at sætte skel mellem grupper af såkaldt højreradikale (“neo-nazister” og “alt-right”) og venstreradikale (“antifa”) – og mellem grupper af sorte og hvide mennesker efter princippet “del og hersk”. “Neo-nazi-” og “Antifa-demonstranter” var repræsenteret af samme (Mossad-jødiske) teatergruppe, der rejser rundt i USA og Europa og opfører falske terror-scenarier. Den påståede påkørsel af en gruppe “demonstrerende” blev serveret i nyhederne som “en syg højreekstremists mordforsøg på fredelige demonstranter”.
De virkelige elementer i påkørselsscenariet er nu kendte og viser, at kun en parkeret bil blev påkørt, ingen personer, og ingen mennesker blev dræbt eller kvæstet i selve påkørslen eller bakningen væk fra den. Føreren af det omhandlede køretøj (hvoraf der er to – næsten – ens) var ikke den person, der blev udstillet i samtlige mainstreammedier. De skræmmende billede af demonstranter, der rammes og kastes op i luften og til siderne, er knivskarpe still-billeder konstrueret i Photoshop. Det kan man forvisse sig om ved at kigge nøje på de videooptagelser, der viser den iscenesatte påkørsel, hvor stunt-personer lader sig rulle hen over køretøjet, mens bannere og andre detaljer, som findes i still-billedet ovenfor, mangler. Muligvis! døde én af de tilstedeværende, en overvægtig kvinde, af et hjertetilfælde på grund af stress, ikke på grund af dødelige kvæstelser. Ingen dødsfald er blevet dokumenteret fra myndighedernes side. Det primære formål med denne iscenesatte terrorisme var at forhindre en grundlovssikret fredelig demonstration, en protest mod lokalstyrets fjernelse af en rytterstatue af historisk værdi for amerikanerne. Desværre deltog borgmesteren og politiet i denne “deep state”-forbrydelse.

Påkørsel af personer i Barcelona

Katalonien, Spanien, torsdag den 17. august 2017.
Formål: At give europæerne indtryk af, at “islamisk terror” er udbredt.

Bombe i Manchester Arena

Manchester, England, mandag den 22. maj 2017.
Formål: At give europæerne indtryk af, at “islamisk terror” er udbredt.

Påkørsel af personer på Trafalgar Square

London, England, torsdag den 18. maj 2017.
Formål: At give europæerne indtryk af, at “islamisk terror” er udbredt.

Påkørsel af personer i Stockholm

Sverige, fredag den 7. april 2017.
Formål: At give europæerne indtryk af, at “islamisk terror” er udbredt.

Påkørsel af personer ved Westminster Bridge i London

England, torsdag den 23. marts 2017.
Formål: At give europæerne indtryk af, at “islamisk terror” er udbredt.

Påkørsel af personer i Berlin

Tyskland, mandag den 19. december 2016.
Formål: At give europæerne indtryk af, at “islamisk terror” er udbredt.

Skydning ved synagogen i Krystalgade i København

Danmark, fredag den 20. februar 2015. 
Formål: At give europæerne indtryk af, at “islamisk terror” er udbredt, samt at sikre politibeskyttelse af jødernes helligdom, synagogen i København – sandsynligvis i al fremtid.

Angreb på ugeavisen Charlie Hebdo i Paris

Frankrig, tirsdag den 20. januar 2015.
Formål: At give europæerne indtryk af, at “islamisk terror” er udbredt.
Manden, der vides at have filmet den kendte sekvens, hvor en politimand tilsynelandende skydes af en maskeret “islamisk terrorist”, hedder Amichai Stein. Senere fik vi at vide, at det var “George Demir”, en arbejdsløs person, der tilfældigvis holdt til omkring Charlie Hebdo og var så heldig at kunne optage hele “terrorhandlingen” på video. Men den oprindelige udmelding var, at videosekvensen skyldtes Amichai Stein. Han var redaktør på den næststørste TV-kanal i Israel, Israel Broadcasting Authority (IBA), der fra maj 2017 blev nedlagt og videreført som Kan eller Kann News med Amichai Stein som teknisk redaktør.
Politimanden, der tilsyneladende blev skudt i hovedet, blev ikke skudt, som vi tidligere har vist med de følgende videoer. Det viser sig, at han er Mossad-agent, han blev efter Charlie Hebdo trukket ud af terror-loopet og opholder sig nu i Buenos Aires. Han blev efter forlydender betalt 666.000! dollars for sin medvirken. Han har forbud mod at vise sig i Europa de første 5-6 år, indtil episoden er glemt. Hvis redaktøren m.fl. på den satiriske ugeavis Charlie Hebdo blev myrdet af disse “terrorister”, er det rimeligt at antage, at Mossad udførte drabene som en “false flag”-operation.
Bemærk den løse sko ved siden af den sorte Citroén. Inden “terroristerne” forlader stedet, tager de skoen med sig i bilen.
Vi har tidligere vist her, at det påståede mord på denne “politimand” er et falsum, og det siger en del om resten af historien.
Radiomanden Kevin Barret har udgivet denne bog: “We Are NOT Charlie Hebdo”, som kan vurderes og købes her.

Bomber under Boston Marathon

Massachusetts, USA, mandag den 15. april 2013.
Formål: At give USA og Europa indtryk af, at “islamisk terror” er udbredt.
Hele scenariet er et falsum. Ingen blev dræbt i Boston-bombningen! Vi kan anbefale bøgerne, som den fremragende efterforsker James Fetzer med hjælp fra andre kvalificerede efterforskere har udgivet på MOON ROCK BOOKS.

Skuddrab i skole, Sandy Hook, Newtown

Connecticut, USA, fredag den 14. december 2012.
Formål: Det jødiske (kommunistiske) styre i USA kaldes “the deep state” og ønsker at afskaffe Second Amendment til den amerikanske grundlov. Denne tilføjelse tillader alle amerikanere at eje et eller flere våben til selvforsvar. Hele skud-dramaet er utroværdigt i sin præsentation. Ingen blev dræbt i Sandy Hook! Vi kan anbefale bøgerne, som James (Jim) Fetzer med hjælp fra andre kvalificerede efterforskere har udgivet på MOON ROCK BOOKS. Du kan læse bogen “Nobody Died At Sandy Hook” her.

Muhammed-tegningerne i Jyllandsposten

Danmark, fredag den 30. september 2005.
Formål: Det internationale zionistiske/jødiske netværk ønskede/ønsker at sætte kristne europæere op mod muslimer efter princippet del og hersk. 
Vi har tidligere beskrevet begivenheden, der kostede menneskeliv i Mellemøsten, her.

Angrebet på World Trade Center/Pentagon

N.Y./Virginia, USA, tirsdag den 11. september 2001.
Formål: At kunne erklære krigen mod “islamisk terror” og berede vejen for en invasion af Afghanistan og Irak.
Vi har tidligere udførligt beskrevet denne terrorhandling her.

Bombe mod Alfred P. Murrah-bygningen

Oklahoma, USA, onsdag den 19. april 1995.
Formål:  At fjerne det komplette materiale fra den såkaldte Mena-undersøgelse. Dette materiale blev opbevaret i Alfred P. Murrah Federal Building og blev komplet ødelagt ved miniatombombningen. Hovedleverandøren af narkotika fra Centralamerika og den, der havde størst udbytte af Iran-Contra-affæren, var samtidig personlig ven med præsident Bush, senior. Han var også næstkommanderende i Panamas kriminelle regering (der blev sat fra magten ved et US-angreb i 1989, angiveligt på grund af regeringens handel med narkotika). Denne mand var Mike Harari [mangeårig agent for Mossad].
Han var medplanlægger af bombningen af Sari Nightclub på Bali i 2002 og angrebet på World Trade Center og Pentagon den 11. september 2001.
Vi har tidligere udførligt beskrevet bombningen af Aldred P. Murrah-bygningen her.

Mordet på Olof Palme i Stockholm

Sverige, fredag den 28. februar 1986.
Formål: Vi mente indtil for nylig, at formålet var at fjerne en prominent modstander af etableringen af amerikanske raketbatterier i Skandinavien (først i Nordnorge). Vi har tidligere udførligt diskuteret dette formodede attentat her.
Men for nylig blev en meget interessant forklaring givet i bogen “En oväntad Vändning“.

Apollo 11’s landing på Månen

Vores solsystem, søndag den 20. juli 1969.
Formål: At give udseende af, at USA var på højde med Sovjetunionen i udforskningen af rummet og adgangen til at placere militære satellitter i kredsløb om Jorden. Primært en psykologisk operation på den amerikanske befolkning, der betalte for underholdningen. Russerne har med sikkerhed kendt til svindlen, men de havde selv lig i skabet, som de ikke ønskede offentliggjort, så gensidig tavshed var værdifuld for begge parter.
Vi har tidligere udførligt beskrevet dette illusionsnummer her.

Israels angreb på USS Liberty i internationalt farvand

Middelhavet udfor Egypten, torsdag den 8. juni 1967.
Formål: At fjerne efterretninger om en israelsk false flag-operation med kodenavnet Operation Susannah, også kendt som Lavon-affairen, ved at angribe efterretningsfartøjet USS Liberty i forsøget på at sænke fartøjet med mand og mus. Forsøget mislykkedes, og terrorhandlingen blev afsløret, men derefter undertrykt af amerikanske og israelske myndigheder til trods for at 34 amerikanske søfolk blev dræbt og 171 såret.
Denne krigsforbrydelse er udførligt beskrevet i bogen “Erasing the LIBERTY” af en af de overlevende Phillip F. Tourney. I øvrigt et fremragende eksempel på sand verdens-historie til din nye reol.

Angrebet på USS Maddox i Tonkin-bugten

Vietnam, søndag den 2. august 1964.
Formål: At undskylde USA’s angreb på Nordvietnam.

Mordet på J. F. Kennedy i Dallas

Texas, USA, fredag den 22. november 1963.
Formål: Primært at fjerne den første og hidtil eneste amerikanske præsident, der aktivt har modsat sig, at USA’s valutasystem er i hænderne på et privat jødisk banksystem, Federal Reserve Bank, der i 1913 kuppede sig til retten til at trykke penge og udleje dem til finansministeriet mod løbende renter. Dette tyveri har bevirket, at USA’s samlede gæld i dag er 20.000 milliarder dollars! og at det jødiske parnas i USA svømmer i guld. Kennedy var samtidig den præsident, der ikke ville tillade Israel at få atomvåben. M.fl. årsager.
Vi har tidligere beskrevet dette attentat og de virkelige gerningsmænd her.

Jødernes påstand om et Holocaust

Tyskland og Polen, efter Anden Verdenskrig.
Formål: At aflede opmærksomheden fra jødernes folkemord på 60 mio. europæere i Sovjetunionen. Den mest værdifulde effekt for jøderne har været, at kritik af jøder blev et tabu. Det har givet dem frit spil til at infiltrere, korrumpere og pervertere styret i de fleste vestlige lande siden Anden Verdenskrig. Påstanden om et systematisk drab på 6 mio. jøder under Anden Verdenskrig er måske det mest afskyvækkende falskneri i nulevende generationers bevidsthed. Det blev lanceret som sovjet-jødisk krigspropaganda i 1943, men først fra 1970, da de fleste mainstreammedier var opkøbt af jøder, blev historien fornyet og vedligeholdes nu i sygeligt omfang.
Vi har mange artikler, der omhandler denne illusion (søg med “holocaust”).
Det kan være en fordel at begynde med denne.

Japans angreb på Pearl Harbour

Hawaii, USA, søndag den 7. december 1941.
Formål: At bringe USA ind i Anden Verdenskrig på jødernes side.

osv., osv.

Listen er kilometerlang, men for at begrænse historien viser vi kun toppen af isbjerget med vægt på de hændelser, der har medført – eller endnu kan medføre – alvorlige konsekvenser for livet i den vestlige verden.

Her er 10 punkter, der går igen ved “false flag”-operationer og falske operationer generelt:

1. Alle mainstream-medier rydder forsiden og taler om den ene begivenhed døgnet rundt, indtil den officielle forklaring er sikkert forankret i seernes og læsernes bevidsthed. Medierne interviewer officielle eksperter og skaber en emotionel reaktion, mens samtidig bestemte personer gøres ansvarlige som gerningsmænd. Det er et lægeligt faktum, at mediernes konstante bombardement med “terror”-scenarier skaber angst og medfører varige psykologiske reaktioner, angst, had, måske varige traumer, hos en del af publikum. I den forbindelse er det vigtigt at kunne skelne mellem virkelighed og fiktion. Befolkninger, der ikke forstår, at de bliver manipuleret, vil senere af jødiske politikere blive tilbudt “løsningen” på deres problemer: mere kontrol i samfundet generelt! Det resulterende overvågningssamfund reducerer i alle kendte tilfælde alles personlige frihed, friheden til ikke at blive kropsvisiteret af politi eller militærpatruljer på offentlige steder, frihed til selv at bestemme sit opholdssted døgnet rundt, og ikke mindst, boligens og privatlivets ukrænkelighed.

2. Den færdige historie præsenteres ret hurtigt, og inden for de første 24 timer repeteres den igen og igen uden væsentlige afvigelser. Hvis der vises en udvikling i forhold til den primære historie, vil det altid være i retning af det værre – aldrig et dementi. Oplagte spørgsmål af kritisk karakter fra læsere og seere eller fra direkte involverede, der måske kan bevidne et andet hændelsesforløb, modsiges eller kommenteres ikke, undertrykkes simpelthen. Kun “troldene”, for det meste let genkendelige som overagerende jøder, der på grundlag af et manuskript er betalt for at bekræfte historien på TV, Internettet eller aviserne, tillades at komme til orde.

3. Den mistænkte bliver ofte skaffet af vejen, så han/hun ikke får anledning til at udtale sig til en dommer eller til offentligheden. Det sker enten i forbindelse med anholdelsen, eller pågældende udsættes bekvemt for et attentat fra en bestyrtet borger, som vi så det, da Lee Harvey Oswald blev myrdet af Jack Ruby (Jacob Rubinstein) i 1963. Eller gerningsmanden begår lige så bekvemt “selvmord”, selv om mennesker, der kendte ham, kan bekræfte, at den løsning ikke lå i den mistænktes natur. Når den udpegede gerningsmand er død, bliver der ingen retssag med risiko for, at den officielle historie anfægtes eller afsløres som falsk. En død mistænkt er en ideel syndebuk. Ofte efterlader den mistænkte indlysende usandsynlig dokumentation for sin identitet, typisk et pas eller fx en koran med Osami bin Ladens personlige signatur.

4. Den påståede gerningsmand mangler ofte uddannelse og kvalifikationer i øvrigt, som er nødvendige for at udføre den konkrete terrorhandling, der ofte kræver sikre efterretninger og betydelig planlægning. Fx evnen til at føre et Boing 767 passagerfly, når flyveskolen allerede har udtalt, at man er en elendig pilot, dårligt nok i stand til at flyve en Cessna 150.

5. Ofte går der en øvelse i bekæmpelse af terror umiddelbart forud for den påståede terrorhandling, eller øvelsen udvikler sig til at blive terrorhandlingen. Ofte gennemføres den planlagte forbrydelse først i form af en øvelse, en generalprøve, og senere samme dag, eller typisk næste dag gennemføres “premieren”, den officielle terrorhandling. Generalprøven og premieren omfatter politi, redningsstyrker (ofte på behørig afstand med ordre til ikke at blande sig for tidligt), logistik, trænede statister (krise-skuespillere, der ses at gå igen fra episode til episode), sminke, masser af teaterblod og sårattrapper, livagtige dukker, stuntmænd, “bomber”, køretøjer, “gerningsmanden/-mændene”, en instruktør og ellers det meste af, hvad der hører til en filmoptagelse on location.

6. Højt placerede personer i administrationen og regeringen viser sig at have modtaget varsel om, at terrorbegivenheden vil indtræffe på det og det nærmere sted og tidspunkt, hvor den så ofte udspilles senere. Det gælder bl.a. for det historisk skæbnesvangre angreb på Pearl Harbor. Den amerikanske præsident på tidspunktet, jøden! Franklin D. Roosevelt (Rosenfeld), vidste (efter utallige amerikanske provokationer) at Japan ville angribe Pearl Harbor, men tav om sin viden og lod uskyldige amerikanske marinesoldater dø, så denne “katalyserende begivenhed” kunne bruges som undskyldning for at bringe USA ind i Anden Verdenskrig, hvor de allierede sig med det jødekontrollerede USSR. Angrebet på World Trade Center og Pentagon var en lignende katalyserende begivenhed, hvor jøder i forvejen blev advaret om ikke at møde på deres arbejdsplads i Twintowers den pågældende dag.

7. De mistænkte har ofte forbindelse til efterretningstjenesterne, typisk CIA, Mossad, FBI, MI6, PET, Säpo, m.fl. Et typisk eksempel var Lee Harvey Oswald, der var en dygtig CIA-agent og amerikansk patriot, men også til rådighed som “scapegoat” eller “patsy”, dvs. forrådt eller forført ind i rollen som syndebuk af en jødisk organisation i sit eget land. Flere af “selvmordsterroristerne” fra 9/11 var engageret med CIA via arabiske eller pakistanske efterretningstjenester. CIA er stort set lokalafdelingen af Mossad i USA.

8. Vidner forsvinder på mystisk vis. Inden for tre år efter mordet på J. F. Kennedy, døde 18 vidner ved “skudvekslinger”, “selvmord”, “hjerteanfald”, “trafikulykker”, “karateslag mod halsen”, “overskåren strube” m.fl., kun to af dem døde tilsyneladende af naturlige årsager. I løbet af 70’erne androg antallet af mystiske dødsfald med relation til præsidentmordet omkring hundrede. Et par måneder efter “Boston Marathon-bombningen” døde to FBI-agenter med specialviden om hændelsen ved fald fra en helikopter, der angiveligt havde problemer, som ikke er forklaret. To andre nøglepersoner blev myrdet inden for få uger efter bombningen. Ikke mindre end tyve deltagere fra den gruppe af Navy Seal Team, der udførte den påståede tilfangetagelse og maritime bisættelse af Osami bin Laden, døde efter officielle oplysninger inden for de følgende to måneder i et helikopterstyrt, officielt efter beskydning fra al Qaeda. Den politimand, der kom til stede som en af de første efterforskere på gerningsstedet til den såkaldte Oklahoma-bombning, døde inden for et år i et spektakulært “selvmord”. Han skar sig først i håndleddene og halsen. Stærkt blødende lykkedes det ham at forcere et pigtrådshegn, gå yderligere en mile (1,6 km) for til sidst at skyde sig selv i hovedet i en umulig vinkel. “Selvmordet” indeholdt den yderligere påfaldende detalje, at intet skydevåben blev fundet i nærheden af politimanden. Hans mordere, hvis de blev fundet, kunne altid hævde, at offerets eget våben var blevet fundet og fjernet af en ukendt, og ballistiske prøver ville ikke kunne knytte mordvåbnet til skydningen.

9. Bevismateriale forsvinder uforklaret eller klassificeres som hemmeligt. Gerningssteder ødelægges, og fotografier og videoptagelser i privat besiddelse gøres umulige at bruge som legale beviser med bestemmelser som: “Loven forbyder frigivelse af fotografier, film, video og andre afbildninger, der viser et mordoffer, hvis optagelsen med rimelighed kan antages at være opnået gennem en ikke autoriseret krænkelse af mordofferets eller de efterladte familiemedlemmers privatliv.” En bekvemt elastisk bestemmelse. Efter skudepisoden på Sandy Hook blev skolen få måneder senere nedrevet og fjernet. Den havde i forvejen kondemneret været lukket for undervisning adskillige måneder forud for “skudepisoden” på grund af asbestfare. Der er aldrig blevet frigivet en eneste af de utallige overvågningsoptagelser, der blev beslaglagt lige efter, at et “passagerfly” angiveligt var fløjet ind i Pentagon (og forsvundet!). Hvad kunne der være at skjule? Hovedparten af det stål, der efter den officielle rapport skulle ligge tilbage på ground-zero efter tvillingetårnenes “kollaps”, nemlig ca. 200.000 tons bygningsstål, blev iflg. den officielle rapport solgt til Kina (bekvemt inden uvildige undersøgere kunne komme i nærheden af det).

10. Cui Bono? Hvem har fordel af forbrydelsen? – må man nødvendigvis spørge. Ofte har myndighederne eller regeringen en oplagt fordel af at skabe en illusion om en fiktiv politisk trussel, der tillader dem at intervenere i andre lande eller ligefrem fjerne styret og indsætte en samarbejdsvillig skyggeregering. Derefter er de besatte landes ressourcer typisk prisgivet de imperialistiske provokatører. Eller fordelen af en række hjemlige mindre terrorhandlinger, der overbeviser befolkningen om nødvendigheden af mere ‘beskyttelse’.

I tiden siden angrebet på World Trade Center, dvs. i dette århundrede, har “false flag”-terroren skiftet karakter, specielt har den udmærket sig ved at terrorisere uden at myrde alle de uskyldige mennesker, der påstås at være myrdet. Og det er da positivt. Desværre er terroreffekten den samme, takket være mainstreammedierne og folks generelle uvidenhed. Hvis du er nået hertil i læsningen, håber vi, at du nu er mindre godtroende, end du var tidligere. De seneste terrortilfælde har typisk indeholdt følgende karakteristika:

 • Gerningsstedet er på forhånd spærret af med mobile operationscentraler (campere eller busser), omnibusser og andre større køretøjer, der forhindrer uvedkommende trafik i at forstyrre den forestående begivenhed i utide. 
 • Nogle af de involverede “angrebs-køretøjer” er fjernstyrede, dvs. uden fører.
 • Der er sjældent næroptagelser, der viser forsiden af de køretøjer, der burde være oversprøjtet med blod. På nærmere afstand ser vi ingen tegn på en påkørsel, buler eller blod på underlaget, eller hjulspor i blod.
 • Figuranterne er krise-aktører, dårlige skuespillere, stuntmænd og -kvinder suppleret med livagtige dukker.
 • Der findes næsten altid en bygning i umiddelbar nærhed af gerningsstedet, et teater, museum eller parkeringshus, der er velegnet som base for sminkning, instruktion og hvilested for figuranterne, indtil de skal i aktion.
 • Løse sko er et frimurersymbol, der findes overalt i disse scenarier. De signalerer via billederne til de ansvarlige, uanset hvor de opholder sig, at vi “ejer” operationen. 
 • Mange datoer, skilte m.fl. indeholder tal, der kendes som frimurersymboler eller nøgletal i den jødisk-sataniske symbolik, 666, 11, m.fl.
 • Der er ingen blodpøler, hvor blodet er iltet og blevet mørkt eller indtørret, kun frisk rødt teaterblod hældt over “ofrene” og sårattrapperne. Teaterblod forbliver klart rødt. Ingen af de sårede skriger forstyrrende i dødsangst, som de fleste ville gøre, når de er alvorligt kvæstet.
 • Der findes som regel et hint i det totale scenarium, der angiver, hvor den næste “terrorhandling” vil finde sted.
 • Reklamer for ikoniske produkter er ofte placeret centralt i terrorscenen.
 • En farvekodning benyttes til at vise, hvor “terrorhandlingen” udspandt sig. Det letter kommunikationen, når det vrimler med billeder fra forskellige gerningssteder.
  I Europa er farven magenta til lilla, i USA og England dyb violet.
 • De involverede politistyrker er ofte trænet af Mossad i Israel. Det gælder også dansk politi. Dette “samarbejde”, som hjernedøde medlemmer af vores politistyrke opfatter som en anerkendelse – tjener kun zionisterne og deres destruktive spil.
 • Gerningsstedet er ofte placeret på steder med national symbolværdi. (“Angrebet” på synagogen i København må være en absolut undtagelse.)
 • “Ofrene” oplyses at være af usandsynligt mange nationaliteter, hvilket via medierne inddrager flest mulige nationer emotionelt. Flest mulige skal have en anledning til at hade muslimerne!
 • “Øjenvidner” har i næsten alle tilfælde forbindelse til medier, offentlige tjenester, private militære organisationer i samarbejde med regeringen eller regeringen selv.
 • Antallet af døde og sårede overdrives og angives ofte med symbolske tal. For det meste er antallet af døde og sårede nul. I nogle tilfælde myrdes en syndebuk og efterlades i det kompromitterende scenarium. Det kan være et tidligere aktiv eller fx en muslimsk leder, som man ønsker at neutralisere og udstille i rollen som terrorist. 
 • Flere af figuranterne er kendte krise-aktører, der går igen og igen i lignende “terrorhandlinger” andre steder i den vestlige verden.
 • M.fl.

Kilde: Conspiracy Truth, et Kerry Cassidy interview (bær venligst over med de første 50 pippende sekunder). 
I denne video fortæller Ole Dammegård i et interview med Jim Fetzer om detaljer han har observeret fra terrorhandlingerne i Barcelona og Charlottesville. De viser den gentagne modus operandi (fremgangsmåde) for disse “false flag”-operationer.

Kilde: Open Mind Conference 2017, København.
I denne lange video taler Ole Dammegård udførligt om iscenesættelsen af terrorhandlinger i Europa og USA og opfordrer alle til at være opmærksomme på, at mediernes udlægning af en “terrorhandling” som regel er falsk og følger det samme manuskript, der har til formål at sprede angst mellem mennesker og styrke kravet om indførelsen af “løsninger”, der i virkeligheden konstant beskærer vores frihed. Princippet kaldes “aktion – reaktion – løsning”: Skab et skrækscenarium; vent til befolkningen angler efter en løsning; levér så løsningen, der enten tillader regeringen (politi og snart militær) yderligere kontrol på offentlige steder og i private boliger, eller medfører generel afvæbning af befolkningen, eller medfører “smart-cities”, hvor det ikke er muligt at køre i sin egen bil, eller medfører kropsscanningsportaler alle steder, hvor regeringen mener, at det er nødvendigt at kontrollere indholdet af vores lommer, tasker og kort. Scanningerne sker ved hjælp af røntgen- og mikrobølger og tager ikke hensyn til, hvor stor en dosis vi når at akkumulere i løbet af livet.
(Vi har udeladt “tomgangssnakken” fra de første og sidste minutter i den oprindelige video, for at bruge vores og din tid på hovedsagen, “false flag”-terror.)