O-D-I-N angribes igen af jøderne

Redaktionelt

O-D-I-N.NET, 28. oktober 2018.

 

(Når du er nået hertil, ved du allerede, at vores tidligere domænenavn o-d-i-n.org fra nu af hedder o-d-i-n.net. Årsagen er forklaret nedenfor.)

Sidst i oktober 2018 blev O-D-I-N for 2. gang angrebet af den jødiske besættelsesmagt i Danmark. I mellemtiden havde vi overlevet et angreb på en server i udlandet, der bevirkede at alt måtte rekonstrueres fra bunden.

Dette 3. angreb kom igen fra den selvsupplerende og aggressive jødiske mafia i Danmark, der efterhånden har sat sig tungt på vores smukke land og er godt i gang med at pervertere vores formodede demokratiske system fra top til bund. Det er bl.a. gået alvorligt ud over det tidligere danske Politi.

Det nye politiske statspoliti (de fleste ledende poster over det betjenende og patruljerende niveau) har hjemme i Hillerød og er snart en tro kopi af det jødiske STASI (Ministerium für Staatssicherheit) i DDR (statslig sikkerhedstjeneste i det tidl. kommunistiske Østtyskland).
Dansk STASI blev igen sendt i byen med en anklage af O-D-I-N for “antisemitisme”.
Vi har intet imod semitter – kun magtjøder og de jøder, der støtter dem. Angrebet opfatter vi som et sikkert tegn på, at vores omfattende og utilslørede kritik, der læses af flere og flere – er påtrængende ubekvem for internationalisterne i vores regering og i statsapparatet, herunder for de kommunale mafiosi.

Når denne magtelite ønsker at lukke munden på kritikere, griber de reflektorisk til lommen, hvor “antisemitisme-kortet” altid sidder løst, og vifter os om næsen med det, som om det ikke er dem, der udgør det altoverskyggende problem i Danmark.
Den jødisk indførte “racismeparagraf”, Straffelovens § 266 b, er et studium i elastiske begreber, der i enhver sag om uønskede politiske ytringer kan tolkes så bredt, som besættelsesmagten har brug for i sin løbende udstedelse af mundkurve og andre begrænsninger. Det eneste, der ikke er begrænset, er kravet om betaling til dette dynasti af forbrydere.

Nyd om lidt den ynkelige begrundelse for, at jødiske agenter (anmeldere) igen følte sig krænket. Dansk STASI blev pålagt at henvendes sig til virksomheden, der administrerer internet-domæner i USA, med krav om, at vort hidtidige domænenavn o-d-i-n.org skulle blokeres. Dermed kunne vores hjemmeside ikke åbne og tjene de danskere, samt deres brødre og søstre i Norden, som har forstået, eller er ved at få fornemmelsen af, at vi hvide europæere lever i en illusion om fred og frihed.

Der er ikke kun tale om en blokering af domænenavnet. Administrator er tilsyneladende blevet pålagt, at det ikke må kunne flyttes ud af hans ansvarssfære med risiko for, at det kunne fungere videre fra et andet sted på kloden. Det er ikke blot et administrativt overgreb mod ytringsfriheden, men et forsøg på at forhindre domænet i at se dagens lys igen. Fremgangsmåden demonstrerer tydeligt for os, at international overvågning af eventuelle hindringer på vejen til en jødisk verdensregering er en sag mellem jødiske logebrødre, og at de er parate til at overskride alle grænser for at lukke munden på politiske modstandere.

De fleste, der har været politisk aktive på YouTube og Facebook m.fl. har oplevet, hvordan deres konti angribes og lukkes, at politisk censur breder sig på alle felter under påskud om, at grimme ytringer gør folk kede af det. Hvis vi bare ville mødes og have det sjovt med jøderne, mens de undergraver vores livsbetingelser, så ville alt gå meget bedre. Behøver vi at tilføje, at virksomheden opkræver en ikke ringe afgift hvert år for at administrere domæner. Denne business er, når det kommer til stykket, kun en kontrolfunktion, der ikke tjener brugeren til fordel, men udelukkende dem, der vil begrænse frie ytringer. Her er administrators forudsigelige indvending:

We have received two complaints, one from a third party and another from the Denmark Police department relating to content that is displayed on the website of the domain name o-d-i-n.org
The complaints state that the website O-D-I-N.org is hosting very anti-Semitic content and that such content is against the Danish Penal code regarding the protection of minorities. We have been supplied the following link as an example of the content, however I understand that there may be further examples of this type of content on the website
Example of content: http://o-d-i-n.org/saadan-identificerer-du-en-jode/
When any content that is in breach of the Denmark Penal code is on the website. We are required to suspend or disable the domain name until this is resolved.

[Vi har modtaget to klager en fra tredjepart og en anden fra den danske politiafdeling i relation til indhold der vises på webstedet og domænenavnet o-d-i-n.org
Klagerne angiver at webstedet O-D-I-N.org er vært for yderst antisemitisk indhold og at sådant indhold er i strid med de danske straffebestemmelser i forhold til beskyttelsen af minoriteter. Vi har modtaget det følgende link som eksempel på denne type af indhold, imidlertid kan jeg forstå, at der kan være yderligere eksempler af denne type af indhold på webstedet
Eksempel på indhold: http://o-d-i-n.org/saadan-identificerer-du-en-jode/
Når noget indhold på webstedet er i strid med Danmarks straffebestemmelser. Er vi nødsaget til at suspendere eller nulstille domænenavnet indtil dette er løst.]

Stakkels jødiske minoritet! Den vil som bare have fred til at undergrave det hvide Europa. Naturligvis er der tale om en minoritet, de kan jo ikke alle sammen være politikere og administrative chefer, men det er en absurd påstand, at disse forbrydere på nogen måde er truet. Tværtimod – minoriteten udgør den politiske og administrative ledelse af vores institutioner, herunder Folketinget, hvorfra den udøver sit tyranni. Dette tyranni vil med historisk sikkerhed ende i en ny bølge af rød terror i Europa, hvis vi ikke vågner op. Den første og forhåbentlig sidste bølge af jødisk! terror kostede 60 mill. hvide europæere livet, og disse sygeligt kriminelle jøder udfoldede de mest udspekulerede og perverse former for mord og voldtægt i et af de mest blodbestænkte forsøg på at fjerne hvide mennesker fra kloden.

Det er ret interessant, at den fremhævede artikel er så generende for jøderne. Den første halvdel er praktiseret fysisk antropologi, en traditionel videnskab, som jøderne af gode grunde har forsøgt at afskaffe, så vi ikke kan identificere dem. Vores artikel forklarer, hvordan en jøde kan identificeres på udseende, navn og adfærd. Men! den sidste halvdel af artiklen viser mindst 10 prominente jøder, der i dette og foregående århundrede uden skam, åbenlyst og offentligt udtaler sig om, hvordan jøderne bedst udsletter den hvide race! I de tilfælde hører vi ikke om “racisme” eller “hadefuld tale” trods tilsidesættelsen af enhvert hensyn til fredelig sameksistens mellem mennesker.
Jøderne tillader sig at gøre alt det, som de forbyder andre, under påskud om antisemitisme. Og eftersom de omhyggeligt har bemægtiget sig alle medier, er enhver kritiker af jødernes galskab afskåret fra at ytre sig til et bredere forum om disse menneskers sindsyge overgreb mod alt og alle.

Derfor findes O-D-I-N.

Vores hjemmeside var igen kun nede i kort tid. Vi har været nødt til at opgive domæne-endelsen .org og må benytte .net i stedet. Det gør ikke noget. O-D-I-N er en organisation, der er kommet for at blive, og sammen udgør vi et netværk. Så .net passer udmærket. Den eneste ulempe er, at vi må vente på, at søgemaskinerne indekserer os under navnet o-d-i-n.net. Vi er i gang med at opdatere de steder, hvor det er muligt.