Overtagelsen – en krig i slowmotion

Sand Historie

O-D-I-N.org, 1. december 2013.

Denne bog udelukkes af gængse forlag og boghandler, fordi den anklager jøder.

Hugo Ravns bog indeholder nyttige definitioner og løsninger, foruden at præsentere mere end 170 siders kritisk! aktuel Danmarks- og Verdenshistorie, som vi danskere endnu ikke har måttet lære om i folkeskolen eller gymnasiet. Hvis du har den mindste interesse i afgørende politiske forhold i Danmark – i dit liv – så glæd dig til at blive seende!

Budskabet i denne bog handler om den velplanlagte magtovertagelse, der udfoldes gradvist og relativt diskret fra den såkaldte Europæiske Union og fra regeringsbyerne i Norden. Vægten er lagt på at beskrive en danskers hverdag og vilkår under den nuværende jødiske besættelse og fortælle om alternativet.
Måske vil du forarges og afvise det hele, eller du vil føle dig ansporet til at finde ud af, hvorfor vitale institutioner i danskernes samfund enten er under hastig afvikling eller bare udvikler sig meningsløst, for eksempel dine børns folkeskole, eller dine yngre naboers ægteskab.
Du vil forstå, hvorfor de oplagt sunde løsninger er udeblevet, og den positive udvikling, der kunne have foregået i Danmark siden Anden Verdenskrig, er endt i forvirring og tumult, mens rigets overskud er endt i jødernes kollekt.
Bogens kapitler: Indledende sider, Prolog, Indledning, Ytringsfrihed, Hvad er en jøde?, Danskere og fremmede, Indvandringens arkitekter, Er jøderne andre overlegne?, Er jøderne en selvstændig race?, Hvorfor vil jøderne eje verden?, Jødernes mediemonopol, Hvad kan vi gøre?, Anbefalet læsning, Stikordsregister, APPENDIX - Jødernes Holocaust og Drab.
OBS! 6. REVIDEREDE UDGAVE PR. JULI 2015.

Bogen kan hentes direkte som e-bog ved at klikke på billedet. Den er på 174 sider og gratis.
Filen 'Overtagelsen-6R.pdf' må udelt kopieres til gratis udveksling.

 

Generelt om O-D-I-N.org's e-bøger:

Bøgerne downloades som PDF-fil, der kan læses i Adobe Reader (hentes gratis her).

Vælg at læse bogen interaktivt i helskærm (full screen).
I den visning kan der navigeres med følgende taster:

Højrepil (eller venstre museknap):Side frem.
Venstrepil (eller højre museknap):Side tilbage.
Ctrl-End:Til sidste side (bagsiden).
Ctrl-Home:Til første side (forsiden).
Ctrl-F:Åbner søgefunktion, hvor du fx kan skrive "indholdsfortegnelse" (uden anførselstegn) og vælge "Forrige", for at returnere til indholdsfortegnelsen.
Fra indholdsfortegnelsen kan der hoppes til ethvert af kapitlerne.