Så du James Foley blive myrdet?

Overtagelsen

O-D-I-N.org, Hugo Ravn, 21. august 2014, opdateret 2. og 16. september.

 

Husker du Daniel Pearl fra 2002? I disse dage er medierne (desværre alle jødiske) svangre af indignation over et påstået mord på en amerikansk journalist [og 2. september en anden amerikansk journalist] [og pr. 15. september en brite].

Medierne fortæller os, og vi kan jo selv se det på TV og Internettet !!! … at ofrene på barbarisk vis får halsen skåret over af en repræsentant fra en af de mest medieombruste organisationer for tiden, ISIS eller “Islamic State of Iraq” eller helt ud: “Islamic State of Iraq and the Levant”.

Eller kan vi?

Hvad er det egentlig, vi kan se?

ISIS er bekvemt dukket op med den umådelige fordel for denne verdens aggressorer, at repræsentanter for organisationen synes at findes alle steder (i Levanten), hvor den internationale jødiske sekt har behov for at angribe den islamiske verden. Det er et konstant behov, der udgår fra Israel og USA og en direkte konsekvens af sektens målsætning. Dens mål er – som vi alle konstant kan bevidne, hvis “alle” ellers ser efter – at destabilisere nationer, myrde notoriske fjender, sætte kristne og muslimer op mod hinanden og skabe profitable forretninger i kølvandet af ødelæggelserne. Inden da har disse skændere af verdensfreden selv smedet rænkerne og solgt våbnene.

“CIA bekræfter, at videoen er ægte,” oplyser samme medier. Er vi så overbeviste? Det burde vi ikke være, for det er mere end sandsynligt, at det er Mossad i samarbejde med CIA, der har skabt disse scener, en ny konstrueret virkelighed, der transformeres til “ægte virkelighed” gennem medierne. CIA er i ganske foruroligende omfang infiltreret af jødiske logebrødre, ja, de to efterretningsvæsener er i virkeligheden to sider af samme sag, så hvad kan vi bruge en sådan garanti til?

Den internationale kriminelle jødiske sekt sætter verden i brand overalt ved hjælp af verdens stærkeste våben: det jødiske mediemonopol. Dette kombineret med milliarder af ukritiske, hyggespisende TV-seere, der mener, at de modtager virkeligheden ind i dagligstuen via zombie-kassen, har katastrofale konsekvenser for den vestlige verdens muligheder for at vurdere, hvad der reelt foregår i verden.

Uden disse konstante jødiske provokationer og den løgnagtige propaganda ville verden være et ganske fredeligt sted for den øvrige del af menneskeheden.

Scener med et vist gammeltestamentligt tilsnit og en tilsvarende drejebog:


David Haines. Kilde: CIA & Mossad

 

Fortsat 15. september 2014: Samme scenarium, samme drejebog, samme bøddel, samme velsignede ro over den jødiske agent.


Steven Sotloff. Kilde: CIA & Mossad

 

Fortsat 2. september 2014: Samme scenarium, samme drejebog, samme bøddel, et alt andet end rædselsfyldt udtryk på ansigtet af den jødiske agent.


James Foley. Kilde: CIA & Mossad

 

Fortsat 2. september 2014: Billedet ovenfor linkede til videoen på YouTube, hvorfra det er hentet. Men den 21. august, da vi bragte artiklen første gang, fjernede YouTube videoen med følgende begrundelse: “Denne video er blevet fjernet, da den overtræder YouTubes servicevilkår.”
Vi beklager, visse informationer i kategorien historiske illusioner, tåler ikke at blive undersøgt for grundigt. Et eksempel, der imidlertid ikke er så ligetil at fjerne, er jødernes illusion om deres Holocaust, og derfor forbydes det nu almindeligt kritiske mennesker, herunder certificerede historikere!, at betvivle jødernes påstand.

Husker du Daniel Pearl fra 2002?

Den jødiske journalist Daniel Pearl blev angiveligt i februar 2002 kidnappet og myrdet på samme måde. Senere kom det frem, at det var en vis Sheikh Ahmed Omar Said, der var gerningsmanden. På det tidspunkt var det opportunt at lukke munden på sheikh’en (i det mindste i den offentlige bevidsthed, da han havde være involveret i en inkriminerende pengetransaktion op til 9/11.)

Wall Street Journal-journalisten Daniel Pearl rapporterede hidtil uhørt om en forbindelse mellem ISI (Inter Service Intelligence), den primære efterretningstjeneste i Pakistan, og en “terrororganisation” Ummah Tameer-e-Nau, som angiveligt allerede var i gang med at levere nukleare hemmeligheder til Osama bin Laden forud for 11. september 2001.
Snart blev Daniel Pearl “kidnappet” i Pakistan, og denne påståede kidnapning blev særdeles omfattende dækket i medierne – fulgt af et intensivt, professionelt orkestreret anti-muslimsk hysteri. Trods det offentlige hysteri og appellerne om “nåde” rettet til Pearls påståede kidnappere, blev Daniel Pearl “myrdet”.
En mærkelig film, der skulle vise hans påståede hovedafhugning eller -afskæring blev cirkuleret på Internettet og endda vist på TV, fulgt af en (om muligt) endnu mere omfattende anti-muslimsk hetz. Disse “nyheder” om hans påståede kidnapning og mord var med til at øge vægten af hans i øvrigt udokumenterede påstand om, at Osama bin Laden skulle have forsøgt at skaffe sig kærnevåben forud for 9/11-angrebet (på World Trade Center). Senere kom det frem, at Daniel Pearls “chef-kidnapper” var ingen ringere end netop Sheikh Ahmed Omar Said – den person som havde overført 100.000 US-dollars til den kommende “9/11 flykaprer” Mohammed Atta – efter personlig ordre fra chefen for det pakistanske ISI, generalløjtnant Mahmood Ahmed. (Dette skete i et samarbejde mellem ISI og CIA for at tilvejebringe plausible flykaprere og bl.a. finansiere deres “flyvetræning” i USA.)
Sheikh Ahmed Omar Said blev anholdt og ret hurtigt “henrettet”, så han ikke var til rådighed med sin egen forklaring (i det mindste under sit hidtidige navn). Senere blev endnu en af Pearls påståede kidnappere og mordere anhold, den famøse Khalid Sheikh Mohammed (alias KSM) – der “tilstod”, at det ganske rigtigt var ham, der med sin “velsignede højre hånd” havde “skåret hovedet af den amerikanske jøde Daniel Pearl i byen Karachi.”
(Wikipedia 2014: (KSM blev) anholdt i 2003 for terrorisme… Status 2014: Afventer tiltale. Underforstået i Guantanamo på Cuba, bekvemt uden for normal amerikansk jurisdiktion. Det understreger, at den CIA-Mossad-styrede fup-terror naturligvis er ude af stand til at fremstille disse “terrorister” i retten, fordi der er tale om egne agenter, som i virkeligheden lever og har det godt i Israel eller USA under et agentbeskyttelsesprogram.)
Således, hvis nogen skulle være i tvivl om, at Osama bin Laden havde været i gang med at skaffe sig atomvåben, måtte enhver tvivl nu være bortvejret for at give plads for indtrykket af, at “noget” var “reelt alvorligt” bag den i øvrigt latterlige påstand fra “den amerikanske jøde Daniel Pearl”. Tilsyneladende betalte han med sit hoved for at afsløre en skrækkelig “nuklear hemmelighed” om den såkaldte muslimske terrorisme. Men kun tilsyneladende, kun i den medieskabte virkelighed.
Forbindelsen mellem Osama bin Laden og Saddam Hussein var, med al mulig hjælp fra disse medier, for længst formet i de godtroende TV-seeres kollektive bevidsthed. Dermed kunne invasionen af Irak igangsættes den 1. maj 2003 med USA som tordenkile, stolt flankeret af kontingenter fra Storbritannien, Australien, Polen og det lille jødebesatte Danmark. Denne krig forløber endnu i Irak og vil sandsynligvis fortsætte i det uendelige som følge af nye løgnagtige propaganda-trick som det netop beskrevne. I samme endeløse forløb vil det udelukkende være det kriminelle jødiske netværk, der høster fordele af den tilstand.

Den såkaldte islamiske terror, bl.a. i form af den demonstrerede halshugning af den “amerikanske jøde” Daniel Pearl, er i de fleste tilfælde arrangeret. Tænkende mennesker er overbeviste om, at Daniel Pearl lever og har det godt med en ny identitet et sted i USA eller Israel. Vi påstår, at James Foley i dette øjeblik nyder samme beskyttelse.

Man kan undre sig over, hvorfor disse “islamiske terrorister” ikke gør som de tyske enheder, der fandt massegravene i Katynskoven i 1940, tyve kilometer vest for Smolensk i Rusland. Flere end 4.000 tilfangetagne polske officerer var blevet myrdet på kanten af massegravene. Det viste sig et halvt århundrede senere, at de var blevet myrdet af sovjetiske enheder efter ordre fra Sovjets hemmelige politi, hvis ledelse var besat af jøder i almindelig fysisk forstand.
Forsøget på historieforfalskningen, der i mange år ville vide, at det var tyskerne, der havde myrdet disse polakker, blev bl.a. afsløret ved, at de tyske myndigheder sendte kropsdele fra de fundne henrettede til et antal neutrale retsmedicinske institutter i Vesten, bl.a. til Københavns Universitet. Dermed kunne dødstidspunkt, drabsmåden og drabsvåbenet i flere tilfælde bestemmes.
Hvorfor sender nutidens “terrorister” ikke uomgængelige retsmedicinske billeder og prøver fra disse “mord” til en række uafhængige lande, hvis de virkelig ønskede at sende omverdenen det påståede budskab om terrormord?

Den mest sandsynlige forklaring er, at ingen islamisk terrororganisation er i besiddelse af “liget”, og at de i øvrigt ikke ønsker at påtage sig ansvar for terror, som de ikke har forvoldt.