Sådan ser en marionet ud, når den taler sin herres sag

Overtagelsen

 O-D-I-N.org, ud fra Dagens.dk, 25. januar 2014.

 

Vi advarer …! Vi har alle planer på plads for et effektivt forsvar af vores allierede …


Anders Fogh Rasmussen, generalsekretær i NATO, er med til at fremprovokere en ny Kold Krig, eller det der er værre. Foto: Polfoto

 

RITZAU/REUTERS:

Fogh er bekymret over russisk militær ved Ukraines grænse

Nato er bekymret over Ruslands massive militære tilstedeværelse ved Ukraines grænse, siger Nato’s generalsekretær, Anders Fogh Rasmussen.

– Vi er stærkt bekymret over opbygningen af russisk militær langt Ukraines grænser, siger Fogh Rasmussen og tilføjer:

– Alle Nato’s allierede kan være forsikrede om, at vi har beslutsomheden til at yde et effektivt forsvar … Vi har alle planer på plads for et effektivt forsvar af vores allierede, siger Fogh og tilføjer:

– Den vestlige alliance fører drøftelser med Ukraine om, hvordan Nato-landene kan øge deres støtte til landet, der ikke er Nato-medlem.

Fogh Rasmussen sagde i sidste uge, at Nato gerne vil være ven med Rusland, men at det er svært, når Moskva ikke vil.

– Krisen i Ukraine er et farligt øjeblik. Den sætter spørgsmålstegn ved vores vision om et helt, frit og fredeligt Europa. Det er ikke en isoleret hændelse, sagde han og gjorde det klart, at Nato-alliancen med 28 medlemslande må øge støtten til Ukraine.

I en tale fredag i tænketanken German Marshall Fund i Bruxelles lagde Fogh Rasmussen op til, at den vestlige forsvarsalliance må omdefinere sit forhold til Rusland.

– Jeg ser tre prioriteter: At genbekræfte vores forpligtelse til kollektivt forsvar. At styrke vores støtte til Ukraine og regionen. Og at vores samarbejde med Rusland ikke kan fortsætte, som det plejer.

Kilde: Dagens.dk

REDAKTIONEL KOMMENTAR

Sådan ser en danskfremmed farisæer og marionet ud, når han taler krigsmagernes sag. Det er zionisterne i Israel, det zionistbesatte USA og jødernes marionetter i NATO med Mossad og CIA som våben, der har leveret provokationerne i Ukraine mod den overvejende russiskvenlige del af befolkningen og mod russerne og Putin. Putin som den afbalancerede og vellidte russiske leder har reageret afdæmpet, men assertivt.

I dette jødiske spil, er nu Foghs mest storslåede opgave at være den, der på NATO’s vegne rasler med sablen (han har i sagens anledning fået lov at holde sin herres sabel og mikrofon). Uden at blinke går han provokatørernes ærinde ved at supplere det falske billede, Vestens befolkninger bombarderes med. Til sidst vil provokatørerne, jøderne, dødens købmænd, igen opnå “verdens” tilslutning til at sætte krigsmaskinen i gang i Europa – for hvilken gang?!

Jødemedierne er for tiden revnefærdige af bud på, hvordan Danmark kan medvirke til at vise sig “solidarisk” med Ukraines såkaldt frihedshungrende befolkning. Putin er det store dyr i åbenbaringen, og for yderligere at provokere russerne og sætte skel mellem Rusland og det jødebesatte Vesteuropa, vil NATO (med Fogh Rasmussen som villig stikirenddreng) sende danske F16-fly til de tidligere Østersø-randstater for at holde vagt. Pas på Putin! Vi har allerede vist, hvad den danske Jens i kamp for jøderne i Kosovo og Libyen kan præstere. Nemlig, ud over evt. at dø en meningsløs død, at ødsle milliarder af danske skattekroner bort på jødisk-amerikansk krigsvanvid overalt i verden. Er det absolut nødvendigt, at vi tillader Danmarks væbnede styrker, der skulle tjene til forsvar af landet, at blive misbrugt af jøderne til krigsfremmende provokationer?