Sandhedens fjender

Overtagelsen

O-D-I-N.org, Hugo Ravn, 23. juni 2014.

 

Dette er en kommentar til Geoffrey Cains artikel i Den Korte Avis, 23. juni 2014. Skeptikere og kritikere stigmatiseres som antisemitter eller nazister. Hvis en kritiker, efter at have sat sig grundigt ind i de nærmere omstændigheder og foreliggende tekniske beviser, udtaler, at jødernes Holocaust ikke har kunnet finde sted, er han i en bestemt kategori af antisemitter, der kaldes Holocaust-benægtere.

Her på O-D-I-N.org står vi ved vores sikre og veldokumenterede standpunkt i den sag:
Jødernes Holocaust hører til blandt verdens mest dristige propagandaprojekter, udtænkt i slutningen af Anden Verdenskrig. Essensen i historien er løgn (i betydningen: bevidst usandhed), og denne løgn har udelukkende kunnet overleve som myte, fordi jøderne efter krigen målrettet har opkøbt ethvert medie af betydning. Når de mest slagkraftige medier, film, TV og radio, kontrolleres og koordineres til at formidle ét bestemt syn på verdenshistorien, således at en falsk udlægning konstant gentages, begår man overlagt historieforfalskning. En påstand så uhyrlig, som at det nationalsocialistiske Tyskland med overlæg skulle have myrdet 6 mio. jøder i gaskamre, lavet lampeskærme af deres hud og sæbe af deres kropsfedt er ikke blot idiotiske påstande, der er dømt til at ramme løgnerne selv, men en ufattelig forbrydelse mod hele det tyske folk og store dele af Europa. Formålet har været at plante skyld. Og det er lykkedes. Jøderne har efter Anden Verdenskrig stort set haft frit spil til at føre deres løgnekampagner i USA og Europa uden kritik fra nogen, primært på grund af hvide menneskers ufortjente kollektive skyldfølelse.

Og historieforfalskningen fortsætter. Vi linker til en artikel af en vis hr. Geoffrey Cain, der i Den korte Avis pludselig er på de kristnes side mod de onde islamister, idet han nu påstår, at det er den islamiske verden, der forfalsker historien. Jo, vi skal høre meget fra disse jødiske besættere og voldsmænd, der terroriserer Palæstina. Strømmene af løgne fra jødiske medier fortsætter i det uendelige, for når man eksklusivt kontrollerer alle talerør, former man uden generende modsigelser den offentlige mening.


Zionistiske brødre, og Israels ivrige hjælpere her i Danmark.
Tv. journalisten Geoffrey Cain. Th. Søren Espersen, zionist og næstformand i Dansk Folkeparti. Foto: sorenespersen.dk.

 

GEOFFREY CAIN:

Den korte avis, 23. juni 2014.

Den muslimske-arabiske verden vil udradere de kristne i historiebøgerne og i virkelighedens verden

Læs artiklen her.

Geoffrey Cain leverer endnu en gebrækkelighed i rækken af tjenester for Israel, for at dække over en løgn, der tilslører en anden løgn. Der er ingen bedre betegnelse for denne gruppering af mennesker, der via deres medier søger at ændre fortiden og fremtiden, end: SANDHEDENS FJENDER. Disse ultrazionister udgør samtidig en af de betydeligste farer for den europæiske civilisation og må hurtigst muligt fjernes fra medier og indflydelse. Om nødvendigt med magt.