Video: 9/11 – En psykologisk operation

Videoer

Source: Alexander “Ace” Baker 2011

Den 11. september 2017 blev vores detaljerede artikel fra 2014 om 9/11 revideret, og en afgørende ny opfattelse her på redaktionen er, at “spøgelsesflyene”, som mange har kaldt dem, der tilsyneladende skar sig ind i Tvillingetårnene som en varm kniv gennem smør, ikke udelukkende blev tilvejebragt gennem digital manipulation af videoerne. Dertil er der for mange videoer (mindst 53), der skulle have opnået en total match i forhold til banen for “flyet”, der ramte Sydtårnet.

Det er overvejende sandsynligt, at begge tårnene blev ramt af et missil, som det ganske åbenbart var tilfældet med Pentagon, således indrettet, at det gennem en eller anden offentlig ukendt teknik kunne “transportere” indtrykket af et Boing 767 passagerfly.
Vi kender endnu ikke den præcise forklaring, men teknikken eksisterer.
Det er absolut sikkert, at intet normalt passagerfly ramte tårnene.

Videoen er trods al ret underholdende og skal virke som appetitvækker for dem, der ønsker at sætte sig yderligere ind i detaljerne. Men fra 2017 skal man være opmærksom på, at de viste muligheder for at manipulere billederne af flyene, ikke var en nødvendig forudsætning for at vise de flyvende objekter, som mange havde set, i medierne. En del video-manipulation kan have fundet sted alligevel. 

Læs vores danske artikel om angrebet på World Trade Center og om, hvordan det højst sandsynligt blev planlagt og udført punkt for punkt. Vi inkluderer nogle af de nødvendige indledende forberedelser, der sjældent omtales, men er vigtige for tilvejebringelsen af det totale billede af iscenesættelsen. Det er en lang, systematisk artikel, der beskriver en detaljeret model, der først og fremmest er inspireret af bogen “The Third Truth about 9/11” af Dimitri Khalezov.

Det er i høj grad Khalezovs fortjeneste at have beskrevet den model, der indtil videre som den eneste besvarer alle spørgsmål i forhold til de fysiske spor, vi kan se.
Vores artikel blev skrevet i 2014, men først i 2017 begyndte modellen for alvor at vinde tilslutning internationalt. Dimitri Khalezov skrev sin bog allerede i 2007. Den kan downloades som PDF-fil fra 3. afsnit af vores artikelserie.