Video: Is fish healthy?

Videoer

(Danske undertekster.)

The Jewish Minister of Fisheries and Costal Affairs in Norway from 2009, Lisbeth Berg-Hansen, produces and promotes salmons that are lethal to eat for human beings.
Moral: Stay away from Norwegian salmon AND fish from the East!
Source: DR Dokumentar


The salmon to the right is what you have to look for – otherwise you and your children will get poisoned! Ill.: The Internet

 

VERDENS GIFTIGSTE MAD

Indlægget er skrevet på grundlag af den franske dokumentarfilm fra Norge, men HUSK at alle opdrættede laks er giftige, og det gælder også laksene fra Bakkafrost på Færøerne, selv om færingerne får noget andet at vide.

Fra de norske laksefarme

Under fiskefarmene ligger der 15 meter høje bjerge af affald – en blanding af madrester, laksegødning og farlige kemikalier. Disse laks udvikler mutationer og sygdomme.
Kødet indeholder blandt andet:
PCB,
DIOXIN,
ALDRIN,
DIELDRIN,
TOXAFEN,
GLYPHOSAT,
ETHOXYQUIN og
CANTHAXANTHIN.
Canthaxanthin tilsættes foderet for at gøre laksekødet mere rødt!
EU-kommissionen fastslår, at stoffet, canthaxanthin, der tilsættes foder til opdrættede fisk, kan skade synet på mennesker.
Laks eller ørreder, der er opdrættet i fangenskab, æder hverken rejer eller andet af det naturlige foder, som fiskene i det fri lever af, og derfor ville deres kød uden farvestoffet blive blegt og kedeligt at se på.
Disse opdrættede laks indeholder meget mere fedt (se de hvide striber) end vilde laks, og som vi ved, ophober giftstoffer sig i fedt, og giftstoffer er der masser af i disse fisk – Faktisk så meget gift, at du ALDRIG mere bør tage en eneste bid.
En vild laks indeholder 5-7% fedt. En opdrættet laks indeholder 14,5-34% fedt.

Hvor bliver miljøministrene af?

Den norske fiskeriminister Lisbeth Berg-Hansen er medskyldig i, at vigtige oplysninger ikke kommer ud til befolkningen, og dermed medskyldig i forgiftning af mennesker, dyr og natur – dermed også indirekte skyld i død og ødelæggelse – sammen med alle de øvrige medvirkende. Ikke så underligt, da hendes familie ejer over 10% af laksefarmene i Norge. Hvorfor er hun mon blevet fiskeriminister?
Der er også kemikalier i laksen som gør forbrugeren fed.
Læg mærke til, at når journalisten spørger den franske forsker i Norge om, hvorfor tørfoderet er så giftigt, så ved han det ikke. Fisketørfoderet kommer fra Danmark og er fremstillet af fisk fra Østersøen – verdens mest forurenede hav.
Inde på den danske fabrik står en stor tank med antioxidanten og pesticidet ETHOXYQUIN – og hvor mon det kommer fra? Svaret er: fra MONSANTO, et sandt Frankenstein-firma – en af verdens mest hensynsløse producenter, som genmodificerer og forgifter vores fødevarer med bl.a. pesticider. Finn Nielsen i Thyborøn hælder ETHOXYQUIN i fiskefoderet uden at ane, hvad fanden det egentlig er, han foretager sig.

Men HVORFOR bliver tørfoderet tilsat ETHOXYQUIN? Hvem er det, der gerne vil os til livs? Jeg ved det godt, men gør du? Monsanto har ikke frigivet specifikke oplysninger om ETHOXYQUIN, selv om de har konstrueret stoffet og producerer det. Det er selvfølgelig fordi de ønsker at bevare oplysningerne som “forretningshemmelighed” (et argument, der desværre tillader alt for mange ukendte tilsætningsstoffer at passere under EU-radaren). Monsanto forgifter menneskeheden og ved det, og har intet imod det. Ja, du læste rigtigt. Du lever desværre i en verden med et velorganiseret netværk af kooperationer, hvoraf meget få (om nogen overhovedet) af disse fødevareproducenter sætter forbrugerens helbred højest.

Der findes denne modige kvinde i Norge, Victoria Bohne, ansat som forsker, der har turdet undersøge stoffet privat, og det resulterede i, at hun blev fyret, som hun forklarer i videoen. Hun fandt frem til at stoffet er ekstremt farligt. Det kan trænge igennem hjernebarrieren i modsætning til de fleste andre stoffer. Stoffet er ydermere kræftfremkaldende.

Nu har jeg jo skrevet om psykofarmaka i flere år, og jeg kan fortælle dette: Det som ikke bliver optaget i organismen, bliver udskilt i sved, spyt og urin. Urinen løber ud i kloakken og videre til rensningsanlægget, men rensningsanlægget kan ikke skille alle stoffer fra, og dermed skylles de videre ud i vores farvande, fjorde og søer. Her bliver stofferne igen optaget i dyrelivet. Fx er der målt antidepressiver i fisk og skaldyr pga. denne selvforstærkende cirkulation. Nogle lande tager drikkevand ind fra de vandområder, hvor de har udledt det (rensede) spildevand, og det betyder, at stofferne returnerer via vandhanen og ender i vores mad og drikke på ny. Velbekomme. For eksempel er der fra drikkevandet i London taget målinger, der viste antidepressiver. Den tilsvarende recirkulation gælder sandsynligvis for mange andre stoffer, herunder ethoxyquin.
Jovist er der også omegafedtsyrer i opdrættede laks, men hvorfor indtage omega-3 sammen med en ubestemmelig mængde gift? Hørfrøolie, hampefrøolie, tang, nødder osv. indeholder også omegafedtsyrer. En økologisk landkylling indeholder fx 10 gange flere omegafedtsyrer end en burkylling. Fisk indeholder iøvrigt kun omegafedtsyrer, fordi de spiser tang, alger eller fisk, der har spist tang og alger.
Se også denne video om Monsanto. Monsanto er navnet på virksomhedens jødiske grundlægger, en familie der er kendt som tidligere slavehandlere (for at det ikke skal være løgn). Griskhed hober sig op fra generation til generation, ligesom gift.