Zio-US og -NATO’s andet overgreb mod Syrien

Overtagelsen

O-D-I-N.NET, 13. april 2018 (Følg opdateringerne nederst i Artiklen, senest fra 29. april 2018).

 

Jøden og “landsmoderen” Angela Merkel, der har oversvømmet Tyskland med lav-IK voldtægtsmænd fra Afrika, trykker jovialt lakajen fra Danmark, Lars Løkke Rasmussen, i hånden. Det stinker fælt, når råddenskaben således koncentreres!
Men de overkommer stanken gennem deres fælles foragt for europæerne og vores selvstændighed og for alle nationers ret til at bestemme selv. Derfor understøtter de begge det jødekontrollerede NATO, den oprindelige nordatlandiske forsvarspagt, der er forvandlet til et dødsensfarligt zionistisk angrebsvåben og nu misbruges i rollen som “verdenssamfundets” politibetjent. Danske skatteydere holder for.

Med en tredie verdenskrig, denne gang med Syrien som brændpunkt, vil jøderne endelig kunne realisere årtusinders drøm om at lægge verden øde. Vores hjemlige overvægtige par i TV-hjørnet, Sonja og Brian, vil for en tid blive fornøjeligt distraheret af den ny krigsunderholdning direkte ind i stuen fra det stærkt vildledende TV2 og DR. Dermed når de aldrig at blive klogere på løgnen om jødernes Holocaust og årsagen til denne forvanskning af historien. De finder aldrig ud af, at jøderne allerede har stået bag omfattende folkedrab i det hvide Europa og planlægger at gøre Sonjas og Brians ligeså troskyldige børn til slavearbejdere, hvis de ikke bare aflives.

Det oser af infam konspiration mod verdensfreden, når disse ledende blodigler viser sig sammen på scenen. Aktuelt her som støtter for et ødelæggende angreb på Syrien.

Den afdankede “statsminister” til højre fungerer som frontfigur for den jødiske internationalt kontrollerede skyggeregering i Danmark. Styringen foregår fra USA.
Denne medløber er villig til – som det var tilfældet med Churchill i optakten til Anden Verdenskrig – at tilsidesætte ethvert hensyn til nationen for at kunne fortsætte sit personlige skørlevned som jødernes betalte marionet. Han er sat i spidsen for en regering, der ikke er mere dansk, end det kulturmarxistiske sidestykke i Bonn er tysk. Læg mærke til den specielle stilling af Lille Lars’ venstre arm og hånd: Det er et velkendt tegn inden for den internationale loge af verdensomstyrtere og betyder: “jeg er med på det hele”. Lykkelars deltager som nyttig idiot for at kunne feste videre med de store.

Den “danske” regeringschef støtter et angreb på Syrien, citeres han for. Han vil dog ikke lade dansk militær deltage. Hvor nobelt i betragtning af, at danske specialstyrker allerede er til stede på grænsen til Syrien, dog kun med symbolsk effekt – eftersom den numerisk svage danske deltagelse har samme virkning som en fis mod vinden. Det lugter lidt, men ændrer ikke vindretningen i den internationale krigsførelse mod verdens fredelige nationalstater. Tyske luftstyrker er massivt til stede i Jordan. Saudi-Arabien grænser op til Syrien. Det samme gør Tyrkiet og Iraq, og USA er overvældende repræsenteret i Middelhavet – alle fjendtligt indstillet over for Syrien på vegne af Israel!

Heldigvis er Rusland og Vladimir Putin garanten for, at Syrien ikke fjernes fra verdenskortet og indlemmes i et Storisrael. Desværre er dette felttog mod Syrien samtidig overvejende et spørgsmål om at provokere Rusland til at intervenere i større militært omfang og bruge det som undskyldning for at udløse en ny verdenskrig, end det er spørgsmålet om at regulere forholdene i Syrien.

Undskyldningen for at angribe Syrien er igen, at “Assad skulle have brugt giftgas mod landsbyer, der støtter ISIS”. Det er oplagt løgn, som det var i 2017, da globalisterne første gang manglede en undskyldning for, at USA’s væbnede styrker angreb Syrien, dengang med 60 missiler, der blev affyret fra Amerikanske krigsskibe.

Der findes aktuelle billeder af ISIS, der transporterer sarin gas, som syrerne ikke selv har anvendt i overensstemmelse med deres aftale med Rusland. Så ethvert “syrisk” gasangreb i Syrien vil være en false flag operation, der bliver udført af det amerikansk-/saudi-arabisk-/israelsk finansierede ISIS. Ingen anden krigsførende entitet end Israel bruger fosfor og krigsgas mod civile. Det sker tilbagevendende mod palæstinenserne i deres eget land, Palæstina, mod mænd, kvinder og børn. Israel og USA ligger inde med nogle af verdens største beholdninger af krigsgas, nok til at fjerne alt liv fra planeten Jorden.
Hvorfor skulle syrerne og Assad, som trods alle odds er ved at vinde den nationale frihedskamp mod den modbydelige, fordækte fjende, Israel, forfalde til brug af gas mod deres egen civilbefolkning? Det er virkelig en tynd historie. Det ville være en strategisk fadæse med fatale konsekvenser for Syrien, hvis de gjorde noget sådant. De ville miste Putin som allieret med Ruslands samlede arsenal af moderne, højteknologiske våben, samt en udbredt sympati blandt politisk klarttænkende mennesker i den øvrige verden.

Hvis et angreb på Syrien ikke varer ud over to døgn, vil Rusland ikke gribe ind. Iran vil heller ikke gribe ind, hvis Israel ikke deltager, og det behøver Israel ikke, for det har allerede strammet tommelskruerne på Trump i USA. Men på to døgn vil et massivt angreb fra en håndfuld militære superstater med USA i spidsen kunne udslette det meste af Syrien. Jøderne vil danse i gaderne, som de gjorde efter 9/11, og begejstrede skrig fra sindssyge psykopater vil lyde fra synagoerne. Det er, hvad den fredssøgende del af verden er oppe imod i dag.

Læs dette indlæg fra det jødisk ejede indoktrineringscenter TV2. Hæft dig ved den ufattelige falskhed. Dette er krigspropaganda af værste skuffe. Vågn op derhjemme i sofaerne og lær jeres sønner og døtre i dansk forsvar?, hvilket regime de tjener med livet som indsats.
Opsøg jeres informationer om begivenhederne udefra fra alternative kilder på Internettet, som du gør nu. Det er foreløbigt det eneste sted, hvor sandheden lægges frem og kan nås, hvis man ønsker at vide, hvad der foregår i virkelighedens verden.

Vi kan tilføje, at zionisternes medvirkende kriminelle i dette angreb er den “franske” præsident, Emmanuel Macron, der mener at tale på hele den franske nations vegne, samt den “engelske” premierminister, Theresa May, der også forlanger at handle på hele den britiske nations vegne. Ligesom i Danmark har ingen af dem den tænkende del af nationen bag sig. Men de er hver for sig hæslige jøder, der med sædvanlig sans for at pervertere alt i verden naturligvis deltager i denne omstyrtende proces, der før eller siden vil ramme os alle.

Se interviewet nedenfor med Syriens præsident Assad og bemærk, hvordan den jødiske interviewer præsenterer ham for rapporter og billeder fra flere korrupte jødisk kontrollerede organer, og læg især mærke til Assads opfordring til ham om at levere beviser, der ville kunne holde i retten, fx i USA:

Interviewet blev lagt på YouTube den 17. juli 2017. Det er tilsyneladende fra den 10. februar 2017. Det har arabiske og engelske undertekster.

Vi følger op på den igangværende forbrydelse i den videre artikel.

Fortsat 14. april 2018

Som forventet angreb Zio-US og den amerikanske terrorstats jødisk kontrollerede allierede i nat Syrien. Undskyldningen er bombning af giftgasdepoter, men alle med en hjerne forstår på nuværende tidspunkt, at Syrien ikke har brugt giftgas mod nogen, og at denne undskyldning er kreeret af jøderne og spredes i jødiske medier i Danmark og de øvrige vestlige lande, hvor jøder kontrollerer pressen. Sagen er, at Israel står bag denne aggression, alene fordi ledelsen i denne terrorstat ikke kan tolerere, at Syrien er ved at vinde krigen mod de israelske og amerikansk finansierede terrorgrupper i Syrien, herunder ISIS. Men det er i Syrien, jødernes fugtige drøm om et Storisrael vil møde sit Waterloo. USA frygter russisk intervention og med god grund.

Kun Putins tilbageholdenhed holder os endnu fri af en konfrontation mellem supermagterne, der vil kaste os ud i en tredje verdenskrig. Men det er netop det, psykopaterne i Israel stiler imod, og åbenbart kontrollerer de totalt præsident Trump i Det hvide hus. Det er en fadæse og en storpolitisk provokation af dimensioner, en katastrofal politik, som er bestemt til at udløse ragnarok på planeten.

Well – it happened! – og nu kan vi kun imødese en yderligere eskalering i området, som aggressorerne i Israel og Washington har lagt op til. Vi følger udviklingen yderligere og håber, at tænkende mennesker i Danmark kommer til at forstå, hvad der foregår i verden for at provokere Rusland ind i en ny verdenskrig.
Kender man et minimum til historien de sidste hundrede år, vil man vide, at dette er en komplet repetition af det, der udspillede sig inden England og Frankrig erklærede Adolf Hitlers Tyskland krig og udløste Anden Verdenskrig. Også dengang stod den jødiske verdensorganisation af globalister bag provokationerne, dengang som optakt til dannelsen af Israel. I dag er det spørgsmålet om at udvide Israel med de omkringliggende arabiske stater. Dette hører aldrig op, medmindre Israel fjernes fra Palæstina, og jøderne sendes tilbage til den mørke del af Asien, hvor hovedparten af dem kommer fra.

Fortsat 15. april 2018

 

Source: Mark Collet, 12. april 2018.

Fortsat 29. april 2018

Dette zio-Amerika zio-NATO angreb på Syrien viste sig at blive et nyt kosmetisk angreb til styrkelse af den “amerikanske” præsidents internationale anseelse ved at give udseende af, at han reagere “passende” på et påstået syrisk gasangreb. Det hele er en farce, der af de jødiske medier serveres i en indpakning af påtaget bestyrtelse over de stakkels “gassede børn”. Desværre en farlig farce, der vil ende som en tragedie, hvis forholdene af den grund optrappes i Syrien og Mellemøsten. Det sidste er præcis, hvad globalisterne, den internationale bærme af jødiske psykopater, håber på.

En interessant detalje i dette koordinerede angreb på Syrien var, at en britisk ubåd, der som en del af koalitionen skulle sende 20 krydsermissiler ind over Syrien, blev forhindret i dette ved tilstedeværelsen af russiske ubåde udrustet med et overlegent taktisk udstyr, der holdt den britiske ubåd fanget i en kendt position således, at hvis den affyrede sine missiler, ville enten den eller missilerne øjeblikkeligt kunne spores og ellimineres. Derfor blev den britiske premierminister og jøde, Theresa May, efterladt med forstummede krigstrommer og en lang næse.

Dette skulle være et varsel for NATO om ikke at intervenere yderligere i Syriens frihedskamp, der er ved at være vundet, takket være Putins løfte om, at Syrien ikke skal blive et nyt Libyen. De lange næser udvikler sig tilsvarende i Israel, hvor den fugtige drøm om et Storisrael inkluderende Syrien er forvandlet til et militært mareridt lige på den anden side af nordøstgrænsen. Det er en ringe trøst for os, at Israel som et af de første områder vil blive udslette, hvis en storkrig på atomvåben bryder ud. Men det burde give den zionistiske slyngelstats ledere noget at tænke over.

Lad os håbe, at situationen ikke udvikler sig yderligere militært. Vi er dog helt bevidste om, at vores forhåbninger i den retning er mere optimistiske, end globalisternes verdensomstyrtende vanvidsplaner tillader. Men håbet er det eneste vi har, indtil flere mennesker i Europa og USA vågner op, lægger distance til den daglige propaganda fra TV-hjørnet, begynder at forstå, hvem der konstant puster til ilden på den internationale scene og aktivt sætter sig til modværge på de politiske hjemmefronter.
Det skylder man sine børn.